İğneli Epilasyon iğnesiz iğneli epilasyon

kızlar iğnesiz iğneli epilayona giden yaptıran var mı hiç
normal iğneliden tek farkı iğne batırıp acı verme durumu olmaması mı?
iğnesiz iğneli epilasyon diye bir şey yok iğneli epilasyon vardır kafanızı karıştırıyorlar bu epilasyon re epilasyon lazerin farklı bir epilasyonu insanları yanlış yönlendiriyorlar nedenimi insanlar artık lazerden kaçıyor o kesin sonuç veren iğneliye dönüyorlar lazerden kaçanları bu şekilde döndürmeye çalışıyorlar bu tür şeylerle kafaları karıştırıyorlar inanmayın bu tür şeylere lütfen araştırın iyice..

Sayın Naz1970 :
Sizinle aynı meslekten olma adına bu sözlerinizden artık sıkılmaya başladım eğer gerçekten konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız ya yildizepilasyon.com adresinden bilgi alın yada lütfen lütfedip işyerime kadar gelin ki bilgi sahibi olmadığınız sistem hakkında aydınlanma imkanınız olsun zaten kişileri kendi işyerimde nasıl bir kandırma imkanım olabilir öngördüğünüz gibi insanlarımız saf veya aptal hiç değil herkes neyin ne olduğunu görebilecek kadar konusu ve işlem yaptıracağı cihaz ile ilgili ve bilgili...
Başkalarına araştırın diye akıl vereceğinize öncelikle akıl verdiğiniz konuda siz araştırma yapın.
Saygılar.

sizin bu tür yanlış bilgiler vermeniz daha sıkıcı iğnesiz epilasyon diye bir şey yok araştırdım ben re epilasyon var neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz

sizin bu tür yanlış bilgiler vermeniz daha sıkıcı iğnesiz epilasyon diye bir şey yok araştırdım ben re epilasyon var neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz
Senin bu anlayışsız ve can sıkan olur olmaz artık iftira derecesine varan yazıların fazlası ile irrite edici neredeyse aynı meslekten olmaktan utanır hale geldim senin böylesine fikri sabit düzeyinde açıklamaların nekadar yeniliklere açık olduğunu gösteriyor ama bari başkalarını yalan yalnış yönlerdirme ve şunu unutma bu chazın türkiye distribütörü olma yolunda umarım ilerde benden cihaz ister duruma düşme o zaman mahcup olabilirsin, şu re epilasyon dediğin ne olduğunu da anlayamadım ya o da ayrı bir konu...
İnsanların lazer den kaçma gibi bir düşünceside yok üstelik herkesin hür iradesi cihaz seçimini yaptırmakta bu sadece bir metod farkı benim kullandığım cihaz sana son kez söylüyorum İPL DEĞİL LAZER DEĞİL IŞIK SİSTEMİ DEĞİL BU DEĞİLLERİ istersem daha çok uzatabilirim nerelisin bilmiyorum ama karadeniz bölgesinde senin gibilere KOTKAFA denir eğer anlamadıysan lütfedip bir bilene sor.
Sana bol kazançlı günler

Son düzenleme:
Merhabalar, ben de İstanbul'da yaşıyorum ve yeni evliyim. Yüz ve bel bölgemdeki tüyler için iğneli düşünüyorum çünkü lazerden sonuç alamayan çok fazla arkadaşım var. Bu yöntem nedir kafam karıştı biraz, bir de fikir ayrılığı olmuş filan =) Naz Hanım siz iğneli uzmanı mısınız?

Özel mesaj atamıyorum henüz o yüzden buradan yazayım.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Şu anda bu yöntemi uygulatan ya da geçmişte uygulatmış memnun kalmış müşteriliniz var mı? Açıkçası ilk defa duyunca hem sağlık açısından hem de kalıcılık açısından tereddütler oluşuyor. Yanlış anlamanızı istemem ama bu sektörde çok fazla güvensizlik örnekleri yaşayan arkadaşlarım var ve biraz önyargılı yaklaşmak durumunda kalıyorum zaman zaman.

Bu yöntem Amerikada son 10 yıldan beri kullanılan bir sistemdir sizde takdir edersiniz çoğu zaman yenilikler ülkemize uzun aralardan sonra geliyor, sağlıkaçısından da bir endişeniz olmasın özel aparat sadece kıl ile temas ediyor deriye temas yok bu yüzden son derece hijyen,cilt altına iğne uygulamasıda yok aparat ucundan çıkan herhangi bir ışıkta yok, tüm işlem kılın aparat tarafından tutulup kıl kökünün kurutulmasından ibaret.
Sektörde yaşanan bu güvensizlikler estetisyeninden tutunda dermatolog veya plastik cerrahların kulaktan dolma bilgilerle konu ile tecrube yaşamaksızın cebindeki paraya güvenip en ucuzundan pahalı sına kadar bir sistemle icrasından ötürü
Eğer bu kocaman şehirde bana yakınsanız bir acı kahvemi için size daha fazla bilgi vermekten memnun olacağım.
Daha ve fazlası için yildizepilasyon.com
Saygılar

Kıl kökünün tahrip olmasını tam olarak ne sağlıyor o zaman bu yöntemde?
Şu an uygulama yaptıran müşterileriniz var mı?
Gelmek isterim ama şu an müsait değilim zaman açısından ama önden bilgilenmek istiyorum. Teşekkürler a.s.
.

iğnesiz iğneli epilasyon dediğiniz yöntem şöyle mi?cımbız gibi bir apratı olan onunla kılı tutup pedala basınca akım veren sonra o kılı cımbızla çeken bir sistem mi?lütfen beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim NURAY HANIM..

Sayın Meslektaşım size gerekli olan bilgiyi özelden cevapladım umarım faydalı olmuştur.
Saygılar.

nuray hanım bende merak etttim benide aydınlatırmısınız acaba böyle bir şeymi iğneli iğnesiz epilasyon teşekkürler.

nuray hanım bende merak etttim benide aydınlatırmısınız acaba böyle bir şeymi iğneli iğnesiz epilasyon teşekkürler.
Sistem kılı iğne epilasyonda olduğu gibi tek tek işlem yapıyor sizde tahminedersinizki kılı tutabilecek tüm aparatlar sonuçta cımbıza benzer ama basma pedalı yok bu nedense çok ilgi çekiyor daha ilk seansta işlem gören kıl KÖK VE KESESİ İLE ÇIKIYOR yani başarı ilk işlemde %100 lazeri bile dama atar çünkü lazer seanslarında anagen faz dışındaki kılları uyandırma gibi bir problem var yaptıranlar bilir yüz lazer yaptıranlar beceriksiz kişiler yüzünden (uygun doz verememe ,ısrarla jilet yaptırma vb) bu bölgede kıllar artar veya incelerek artar bu sistem sadece 1 adet kıla yoğunlaştığı için çevresindeki kılları uyandırmaz, bir hanıma yapılacak en büyük kötülük yüz bölgesine lazer yapma adına o bölgeye jilet vurdurmasıdır lmaz: ve bu forumda fazlası ile mevcut:mymeka: gelin artık yöntem tartışmalarını bir kenara atalım pedalı varmı , cımbızmı var , elektriklemi çalışıyor

:CüvCüv: biliyorum yenilikler biraz geç kabul görüyor ama kabukla uğraşmaktansa içeriği ile tartışalım sloganım İĞNE YOK-- ACI YOK -- LAZER YOK ---LEKE YOK--KABUKLANMA YOK --- HİJYEN VAR - SONUÇ VAR --
yildizepilasyon.com
Saygılar.:enbuyukkk:

Değerli meslektaşım,
Yeni bir sistem tanıtmaya çalışmanızı saygıyla karşılıyorum ancak bunu yaparken net olmayan gizemli cevaplar verip sadece bu sistem asrın buluşu demek ne derece doğru anlamakta zorluk çekiyorum. Sadece merak uyandırma adına bile olsa doğrusu hiç etik bulmuyorum bu davranşınızı. Öncelikle yönteminizi net olarak ifade etmeniz gerektiğini düşünüyorum. İğnesiz iğneli epilasyon yöntemi ne demek allah aşkına. Öncelikle yönteminiz her ne ise şunun gerçek adını belirtemezmisiniz? İğneli epilasyon iğne ana öğesi ile yapılan epilasyon yöntemini, Lazer epilasyon lazer ana öğesi ile yapılan epilasyon yöntemini ifade eder peki sizin yeni yönteminizdeki ana öğe nedir?
Sloganınızdaki bir hususa daha değinmek istiyorum. Epilasyon yönteminizin acısız olmasını mutlaka detaylandırmalısınız çünkü iğneli epilasyon yöntemi için acı hissini oluşturan öğe asla iğne değildir. Kendi açtığım sayfada da açıkladığım gibi bu yöntemi uygulayan kişi gerçekten işinin ehli ise ne iğnenin köke giriş anında (10 parmak uygulayan kişi cımbız ve iğneyi tutan parmaklar dışındaki parmakları ile cildi gerip gözeneklerin açılmasını sağlar ve iğne gözenekten rahatça geçer) ne de kök tahrip edilip kıl cımbız ile alınırken (kök yakılarak tahrip edildiğinden ) acı hissedilmez. Acının hissedildiği an yeterli akımın köke verilerek tahribin sağlandığı andır. Özetle hangi yöntemi uygularsanız uygulayın kökü tahrip ettiğiniz an acı hissi kaçınılmazdır. Olsa olsa hissedilmesi farklı değerlerde olabilir ama acı vermeden tahribat sağlamak nasıl olur lütfen bunu söylermisiniz.?

Sayın Meslektaşım:
Öncelikle nazik sorunuz için size teşekkür ederim zira pek çok kişi gerek özelden gerekse açıkca çok ahlaklı biçimde olmayan şekilde üstelik konu ile yakından alakası olmaksızın abuk-subuk cümleler sarfettiler kimisini engelledim kimisine ise cvp bile yazmıyorum.
Sorunuza gelince işinizde çok uzman olduğunuzu görüp ve yaptığınız işlemde müşterinizin acı duymadığını belirtmişsiniz ve ben bunu uzmanlığınıza veriyorum ve doğrudur lakin ben ortak olan serzenişten bahsediyorum ki bu hissedilen acı olgusu ki bu aslında kişiden kişiye de değişmekte bazen abartıldığından da eminim...
Benim ısrarla acı yok deyişim gerçektende doğru keşke izmir de olmayıp istanbulda olmanız bunu çok arzu ederdim en azından size bunu görsel olarak ispatlama imkanım olabilirdi , kılı yok eden ise kıla verdiğim radyofrekans etkisi yani derin ısı , eğer civarınızda bir güzellik salonunda radyofrekans cihazı varsa test edin veya test edenlere sorun cildi yaklaşık 50 - 55 C ısıtmasına rağmen bu ısı neredeyse hissedilmez ( en üst versiyonu olan tri-polar rf ) işte bu kritik ısı kıl kökünü harap etmekte ve inanın his duyulmamakta bu onlarca müşterimin ve kendi deneyimim özellikle %75 anagen faz gösteren yüz bölgesinde 2 veya 3 seansta bitirdiğim müşterilerim o kadar çok ki üstelik lazer mağdurlarıda dahil.
En kritik soru olan iğnesiz iğne epilasyon betimlemesi ben bu ismi orjinal ingilizcesinden türkce tercüme karşılığı olduğu için koydum zaten her kıl ile tek tek işlem görüyor, iğne epilasyonda olduğu gibi el probu var ( kendi salonumda da iğne epilasyon cihazım mevcut ), anagen faz kıl üzerinde etkili ,sadece ayak mandalı yok , probdan ışık ta çıkmıyor daha başka ne söyleyebilirim jelli epilasyon gibi cilt üzerine jell sürüp akımda vermiyor , bu yüzden sistem olarak iğne epilasyona çok benziyor, bilirsiniz artık gelişmiş ülkelerde iğne ile enjeksiyonda yapılmıyor ilaç basınç altında cilt altına veriliyor,
Sizinle aynı şehirde bir dostum salonun ismi Salon 333 gibi birşey yakında istanbula gelecek ona da uygulama yapacağım isterseniz tlf veririm onunla deneyimini paylaşırsınız.
Daha ve fazlası için lütfen yildizepilasyon.com adresini ziyaret edin bu cihaz elinde bu yeni yasaktan ötürü ipl cihazı kalmış meslektaşlarım için gerçekten çok verimli olacak.
Saygılar.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak hemen bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Yapmış olduğum uygulamalarda acı hissi olmadığını hiçbir zaman ifade etmedim , acı hissedildiği an sadece kökün tahrip edildiği andır dedim yani acı hissi ile iğnenin ilgisinin olmadığını belirttim. Ayrıca bir hususu daha belirtmek zorundayım , Radyofrekans sistemi ben bu mesleğe ilk başladığım yıllarda dahi mevcut idi ve malesef etkili bir yöntem değildi. Aradan geçen zaman içinde teknolojisini geliştirerek yeni bir isimle piyasaya çıkıyor olabilir. Umarım belirttiğiniz gibi etkinliği artmıştır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Sayın Meslektaşım;
Pazar günü sadece randevulu müşterimle çalıştığım içn ara ara sizin cvb bekledim, yapılan işlemin anafikrine sahip olan birisinin yorumu benim için önem taşıyor, sizin mesleğe başladığınız yıllardaki makine hakkında bilgim olmadığı için birşey yazamıyorum ama teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği aşikar özellikle elektronik bu konuda çok iyi bir örnek kullandığım cihazda elektronik olma anlamında bence bu övgüyü hak ediyor ayrıca bitirdiğim onlarca müşteri bu konuda bana en büyük örnek teşkil etmekte , umarım birgün biryerde karşılaşma imkanımız olur .
Size Sağlıklı ,bol kazançlı günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…