- Konu Sahibi NURAYYILDIZ
-
Bütün başlıklara yazıyorsunuz.Tanıtım yapar gibi üstelik.Reklam yapıyor olmayasınız sakın??? Bir de adres verebilirim filan. Tuhaf geldi bana. İğnesiz iğneli mi olur muş ya? Görmedim ben hiç bir yerde öyle şey.İnternette bile yok. Böyle palavralara kanmayın arkadaşlar.Arkadaşın mesaj sayısı ortada. Reklam kokan hareketler bunlar.lmaz:
Naz rumuzlu meslektaşım eğer bana ulaşabilirse gerekli bilgiyi verebilirim kimbilir belki kendiside bi adet edinmek isteyebilirbu konuyu biraz araştırdım iğnesiz iğneli epilasyon diye lazer epilasyonu anlatıyorlar iğneli epilasyona talep daha çok olduğu için yani kandırmaca biraz birazda reklam telefonlarını buldum cevap bile vermiyorlar ücretsiz firma reklamları var eğer böyle bir şey çıkmış olsaydı çok büyük bir tanıtım olurdu gelipte bu forumda reklam yapmaya ihtiyaç duymazlardı yani lazer epilasyon bu dedikleri bilginize arkadaşlar inanmayın lütfen..
sistem şu an Amerikada kullanılan bir sistemdir kimsenin sağlığı ile böyle kıl ,tüy işi ile oynanmaz eğer böyle bir kuşkusu var ise kendi sosyal çevresi ve aldığı gıdalara baksın GDO lu yiyecekler örneğin...Kim bilir ne canım ya.... Hey allahım insanların sağlıklarıyla oynuyacaklar belkide. Yazık çok yazık.
Reklam en çok Turizm sektöründe yapılmaktareklam olduğu açık da neymiş bu iş merak ettim
sistem şu an Amerikada kullanılan bir sistemdir kimsenin sağlığı ile böyle kıl ,tüy işi ile oynanmaz eğer böyle bir kuşkusu var ise kendi sosyal çevresi ve aldığı gıdalara baksın GDO lu yiyecekler örneğin...
Reklam en çok Turizm sektöründe yapılmakta
uyguanan yönteme verilecek tek söz
çok güzel hareketler bunlar
Naz rumuzlu meslektaşım eğer bana ulaşabilirse gerekli bilgiyi verebilirim kimbilir belki kendiside bi adet edinmek isteyebilir
sizinle bu konu hakkında daha fazla polemiğe girmek istemiyorum size cihazın çalışma prensibini açıkladım fazlası için ya konu hakkında bilgi sahibi olun va mantıklı şeylerden konu açın ve sorun aksi halde susun bilirsiniz sadece boş teneke tıngırdarHahahah GDOlu yiyecekler diyor yahu... Ben bahçemde yetiştiriyorum belki? Burası GDOlu yiyecekler başlığı değil.ığneli epilasyon başlığı.Ben diyorum armut,hanımefendi diyor elmane alaka yani? savunmanızı yaparken başka bir şeye yönelmeniz çok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?