• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğnesiz iğneli epilasyon

NURAYYILDIZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
109
1
0
İstanbul

İğne epilasyon sizin için bir çözüm şekli ama en son teknoloji cihaz arıyorsanız işte size çözüm,yaklaşık 130 yıldır klasik iğne epilasyon yöntemi ve 1970 lerde kaza eseri keşfedilen lazer epilasyon yöntemi artık sona erdi...
İğnesiz (iğne) epilasyon sistemi anagen faz da bulunan kıl özel aparat sayesinde tek tek tutularak derin ısı (RF) yöntemi ile yok etmekte,bölge ve kıl rengi , ten rengi ayırmaksızın ayva tüylerinde (laguna) bile son derece etkili,seanslar 10 dakika ile bölgesine göre birkaç saate kadar uzamakta,çünkü her kıl iğne epilasyonda olduğu gibi tek tek işlem görmekte ama kılı incelterek değil anagen fazda bulunan kılı 75% başarı ile yok etmekte yani seanslar inanılmaz kısa DERİ ALTINA İĞNE UYGULAMASI YOK YANİ ACI YOK ,DERİ ALTINA ELEKTRİK UYGULAMASI YOK YANİ HİÇ ACI YOK ,DERİ ALTINA HERHANGİ BİR LAZER IŞIĞI YOK YANİ LAZER DEĞİL ,DERİYE HİÇ BİR ŞEKİLDE TEMAS YOK ,YANİ HİJYEN TÜM İŞLEM SADECE KIL İLE İLGİLİ artık uygulama sonrası leke kalma riski yok kıl müşteri isteğine göre ya o an bir cımbız ile çekiliyor yada 10 veya 15 gün içinde kendiliğinden dökülmekte istenirse bir makine ile sıfır numara kesilme imkanı da var .
Bu sistem hiçbir şekilde bir lazer epilasyon veya ipl epilasyon veya jelli epilasyon uygulaması değildir,aparatı ucundan bir ışık çıkmaz bu yönden lazer veya ipl sistemi değildir,cilt üzerine bir jel sürülüp cilt üzerine elektrik verilmez bu yüzden jelli epilasyon sisteminede benzemez,iğne epilasyon ile benzerliği ise her kıl'a ayrı ayrı işlem yapmasıdır,kılı incelterek yok etmez %75 kıl kök ve kesesi ile alınabilir .Daha ve fazlası için yildizepilasyon.com

Son düzenleme:
delikafaduldenheralde iğneli kesin çözüm ya onun etkisi olduğu için zannedersem öyle demişlerdir belki:sm_confused:

Bütün başlıklara yazıyorsunuz.Tanıtım yapar gibi üstelik.Reklam yapıyor olmayasınız sakın??? Bir de adres verebilirim filan. Tuhaf geldi bana. ığnesiz iğneli mi olur muş ya? Görmedim ben hiç bir yerde öyle şey.ınternette bile yok. Böyle palavralara kanmayın arkadaşlar.Arkadaşın mesaj sayısı ortada. Reklam kokan hareketler bunlar.:olmaz:

Bütün başlıklara yazıyorsunuz.Tanıtım yapar gibi üstelik.Reklam yapıyor olmayasınız sakın??? Bir de adres verebilirim filan. Tuhaf geldi bana. İğnesiz iğneli mi olur muş ya? Görmedim ben hiç bir yerde öyle şey.İnternette bile yok. Böyle palavralara kanmayın arkadaşlar.Arkadaşın mesaj sayısı ortada. Reklam kokan hareketler bunlar.:olmaz:

reklam olduğu açık da neymiş bu iş merak ettim

Kim bilir ne canım ya.... Hey allahım insanların sağlıklarıyla oynuyacaklar belkide. Yazık çok yazık.

bu konuyu biraz araştırdım iğnesiz iğneli epilasyon diye lazer epilasyonu anlatıyorlar iğneli epilasyona talep daha çok olduğu için yani kandırmaca biraz birazda reklam telefonlarını buldum cevap bile vermiyorlar ücretsiz firma reklamları var eğer böyle bir şey çıkmış olsaydı çok büyük bir tanıtım olurdu gelipte bu forumda reklam yapmaya ihtiyaç duymazlardı yani lazer epilasyon bu dedikleri bilginize arkadaşlar inanmayın lütfen..

bu konuyu biraz araştırdım iğnesiz iğneli epilasyon diye lazer epilasyonu anlatıyorlar iğneli epilasyona talep daha çok olduğu için yani kandırmaca biraz birazda reklam telefonlarını buldum cevap bile vermiyorlar ücretsiz firma reklamları var eğer böyle bir şey çıkmış olsaydı çok büyük bir tanıtım olurdu gelipte bu forumda reklam yapmaya ihtiyaç duymazlardı yani lazer epilasyon bu dedikleri bilginize arkadaşlar inanmayın lütfen..
Naz rumuzlu meslektaşım eğer bana ulaşabilirse gerekli bilgiyi verebilirim kimbilir belki kendiside bi adet edinmek isteyebilir ;) ;)

Kim bilir ne canım ya.... Hey allahım insanların sağlıklarıyla oynuyacaklar belkide. Yazık çok yazık.
sistem şu an Amerikada kullanılan bir sistemdir kimsenin sağlığı ile böyle kıl ,tüy işi ile oynanmaz eğer böyle bir kuşkusu var ise kendi sosyal çevresi ve aldığı gıdalara baksın GDO lu yiyecekler örneğin...

sistem şu an Amerikada kullanılan bir sistemdir kimsenin sağlığı ile böyle kıl ,tüy işi ile oynanmaz eğer böyle bir kuşkusu var ise kendi sosyal çevresi ve aldığı gıdalara baksın GDO lu yiyecekler örneğin...

Amerika'da kullanılıyor olması hiçbir şeyin garantisi değil şu önyargıdan kurtulalım artık hatta Amerika'da kullanılıyorsa daha çok çekinirim artık :) GDO'lu yiyecekler de ülkemizde yeni izin verildi ve malesef bizim insiyatifimizde değil bu durum... Tabiki yeni bir teknoloji varsa, daha iyiyse herkes tercih eder ama insanların biraz çekinmesi ve şüphelenmesi gayet doğal çünkü çok farklı bir şeyden bahsediyorsunuz.

Naz rumuzlu meslektaşım eğer bana ulaşabilirse gerekli bilgiyi verebilirim kimbilir belki kendiside bi adet edinmek isteyebilir ;) ;)

madem o kadar önemli bir buluş neden hiç bir yerde tanıtımı yok sadece kadınlar kulübünemi tanıtılıcak bu makine araştırdım hiç bulamadım linkini yollayın bizde görelim o zaman.makinayı edinmeye gelince kulaktan dolma bilgilerle kullanmam yeni çıkan makineleri önce araştırırım yan etkisi olup olmadığını nedir ne değildir denenmiş olmalı benim müşterilerime kullanacağım makine amerikada kullanılması benim için önemli değil sonrasında ne müşterimin canı yansın nede benim bunlar önemli şeyler size iyi çalışmalar.

Eğer gerçekten bu konuda bu kadar iddialıysanız bize bir referans vermelisiniz,burası reklam değil paylaşım alanı çünkü. Ben şu Uzmandan memnun kaldım- ya da kalmadım. Şurda şu uygulamayı böyle iyi yapıyorlar böyle kötü yapıyorlar gibi... Ben bana en doğru etkiyi sağlayacak yöntemi ve yöntemden emin olduktan sonra da bu işin uzmanını bu forumdan buldum ve şimdi de yine bu forum üzerinden diğer ihtiyacı olan arkadaşlarla paylaşıyorum mesela..

Ya da biraz makinenizin çalışma mantığından bahsedin, anladığım kadarıyla yine bir çeşit Lazer yönteminden bahsediyorsunuz ama "diğer lazer yöntemlerinde makine kıl kökünü ne yaparsanız yapın çok iyi göremiyor da bu farklı dalga boyuna sahip makine görüyor" diyebilmenizi kanıtlayan şey nedir? Ve mümkünse bu yöntemi yaptırıp gerçekten memnun kalmış kişilerle tanışmak isteriz.??

Hahahah GDOlu yiyecekler diyor yahu... Ben bahçemde yetiştiriyorum belki? Burası GDOlu yiyecekler başlığı değil.ığneli epilasyon başlığı.Ben diyorum armut,hanımefendi diyor elma:D ne alaka yani? savunmanızı yaparken başka bir şeye yönelmeniz çok tuhaf.

Hahahah GDOlu yiyecekler diyor yahu... Ben bahçemde yetiştiriyorum belki? Burası GDOlu yiyecekler başlığı değil.ığneli epilasyon başlığı.Ben diyorum armut,hanımefendi diyor elma:D ne alaka yani? savunmanızı yaparken başka bir şeye yönelmeniz çok tuhaf.
sizinle bu konu hakkında daha fazla polemiğe girmek istemiyorum size cihazın çalışma prensibini açıkladım fazlası için ya konu hakkında bilgi sahibi olun va mantıklı şeylerden konu açın ve sorun aksi halde susun bilirsiniz sadece boş teneke tıngırdar

Back