• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Lazer

lalezor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
20
3
1
35
merhaba herkese benim yüzümde çok yoğun kıllanma var 3 yer ile görüştüm normalde direkt iğneli lazer istiyordum ama azaltalım dediler o yüzden yüzünüze ipek lazer yapalım dediler daha önce yüzüne lazer yaptıranlar direkt iğneli mi yapıldı yoksa ilk önce başka lazer mi uygulandı arkadaşlar tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
İpek lazerle ilgili ayrıca bilgisi veya tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.

Merhaba,
İğneli lazer diye bir uygulama yok.O iğneli epilasyon oluyor.Normalde çok yoğun tüy problemi olan kişilerde size söylenildiği gibi lazer ile azaltıp sonra kalanlar için iğneli epilasyon yapılır. Yada iğneli ile başlanır ve bitirilir. Gideceğiniz yer güvenilir bir yer ise yaptırabilirsiniz.

Son düzenleme:
merhaba herkese benim yüzümde çok yoğun kıllanma var 3 yer ile görüştüm normalde direkt iğneli lazer istiyordum ama azaltalım dediler o yüzden yüzünüze ipek lazer yapalım dediler daha önce yüzüne lazer yaptıranlar direkt iğneli mi yapıldı yoksa ilk önce başka lazer mi uygulandı arkadaşlar tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
İpek lazerle ilgili ayrıca bilgisi veya tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.
benim bildiğim yüzde en iyi sonuç veren iğneli epilasyon

benim bildiğim yüzde en iyi sonuç veren iğneli epilasyon
Haklısınız aslında. Çünkü yüz tüyleri ince olduğu için lazerde çok iyi sonuç vermiyor. Bütün bölgelerde kalın,siyah kıllar lazer ile yok edildikten sonra kalan ince ve zayıf tüyler ya kalıyor yada iğneli yapılıyor..

Haklısınız aslında. Çünkü yüz tüyleri ince olduğu için lazerde çok iyi sonuç vermiyor. Bütün bölgelerde kalın,siyah kıllar lazer ile yok edildikten sonra kalan ince ve zayıf tüyler ya kalıyor yada iğneli yapılıyor..
sizin lazer hakkında bilginiz var sanırım. Ben 4 seans gittim 2 seasn ara vermek durumunda kaldım haftaya tekrar gidicem bi sorun olur mu

sizin lazer hakkında bilginiz var sanırım. Ben 4 seans gittim 2 seasn ara vermek durumunda kaldım haftaya tekrar gidicem bi sorun olur mu
Lazerde devamlılık oldukça önemli. Daha önceki seanslarda kalıcı olarak etkilenip biten kıllar yine çıkmaz bu anlamda rahat olun...Ama kıl kökü yeterince tahrip olmamış olanlar yeniden canlanabilir..Bundan sonrakilerde en azından düzenli gitmeye çalışın..

Back