• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyonla yüzdeki tüylerden kurtulan var mı?

kelam

Bebeğim bekliyorum gellll
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.581
1
66
Batman
ben yüzümdek,i yani favorilerimden kurtulmak istiyorum normalden biraz fazlalar ve dikkat çekiyo. benim gibi olupta iğneli epilasyona baş vuranınız oldumu? etkisi nasıl oluyor gerçekten bir daha çıkmamak üzere yok oluyorlar mı? fiyatı falan bu konuda bildiklerinizi deneyimlerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler. şutarafagitti

Hiç kimse yokmu bu konuda bana yardım edebilecek, öneride bulunbilecek.

canım ben yüzüm için henüz gerek duymuyorum ama bir arkadaşımla dün konuşmuştuk kaşlarını öyle aldırıyormuş. açıkçası bana saçma geldi henüz 16 yaşında sonuçta, ileride sıkılıp değiştirme şansı da çok az. herneyse, iğneyle tek tek her kıl köküne inip elektrik veriyor ve inceltiyorlarmış olay budur yani. her seansta gittikçe inceliyormuş, kılın yapısına göre seans sayısı değişir tabi. bir de uygulamadan sonra 2 saat su değmemeliymiş malum bölgeye. lazerden daha ekonomik ama tabi daha acılı bir yöntem. nasıl ki bazılarında lazer tatmin edici sonuçlar vermiyorsa, bu da herkese tam garanti veremez tabi. ama genel anlamda yarıyotmuş işe. inceledim kaşlarının altlarını, cidden incelmişti kaşındaki kıllara göre. fiyat da gideceğin yere ve istediğin bölgeye göre değişir.

ya arkdslar bılen varmı ıgnelı epilsyn yaptıktan sora ne kdr sure banyo yapamıcaz su degmıcek yuzum ıcın soruyorumda??

ben de çene bölgesi için düşünüyorum... nasıl olur acaba?? yazın da pek tavsiye etmiyorlarmış ama...

arkadaslar.. bn sanırım 2 yıldan beri gidiyorum..ama ancak işte azalma oldu hemde bayağı..fiyat dediğiniz gibi yere göre değişiyor..dakkası 0,50 krşdan yaptırıyorum bn ve ilk basladıgımda 25lira verdiğimi hatırlıyorum yani bi 50 dk sürüyormus..vay bee boyle hesaplamamıstım hiç:) neyse şimdi ise 5-10 dk fln suruyor ve 3-5 lira fln verioyrm artık...tüyler çıktıpta bnı rahatsız edecek kadar oldugunda gidiyorum...ve artık nerdeyse 2 haaftada bir fln gidiyorum!! su sürme sorununa gelince normalde 1 gun boyunca sürmemek gerekiyormus ama mecbur kalınca bu pek umrumda olmuyor.. rahatsız edici bi iz fln yok bnde su an ama artık özellikle sağ tarafımda biraz ağrı var!!! yaniiiiiiii arkadaslar düzenli yaptırdıgınız zaman uzun fakat kesın çözüm ağrısıda cabası!!...

selam canım senın 2 yılda ancak yenı yenı mı azaldı bı de nerde yaptırıyorsun?? ya benım normalde yuzum agdayla 11.gunde cıkardı sımdı belırlı bölümlerde de öle 11.günde cıkmaya basladı..acaba dıyorum elektrık akımını ıyı veremeyıp cımbızla felan mı cektı de aynen eskısı gıbı bazı bolumler ağdayla almısım gıbı 11.gunde cıktı bi bilen cvp verırse cok sevınırım..

canım meraba.. bende o dertten muzdariptim yıllarca hemde nerden baksan 5-6 yıl onları almak için uğraştım durdum ve psikolojim çok bozulmuştu bi tavsiye üzerine iğneliye başladım ve biraz sancılı bi süreç oldu benim için ama çok ama çooooooooooook rahatladım.eskiden saçlarımı toplayamazdım onlar görüncek diye.şimdi allaha bin şükür rahatım.iz filan da kalmadı.sormak istedğin sorular varsa yardımcı olabilirim.

bende çok istiyorum nasıl nereden başlamlıyım karar veremedim. tereddütlerim var korkuyorum iz leke kalır diye bi de sonuç alamamaktan.

Yaptıracağın yeri iyi seçmen lazım. para için seanslar uzasn diye az akımla çok git gel yapmana sebep olabilirler yada kıl köküne girmke yerine yanına girerler yara falan oluşutururlar.. o yüzden gideceğin yeri iyi seçmen gerekir oraya gidipte sonuç almış birilerini bulursan güvenle gidebilrisin. bir de zaten seanstan sonra yaralar oluşuyorsa anlaki kıl köküne girmemişlerdir. seans sonrasında kabarıklık oluşuyo benim. kremlerle de geçiyo.. 6 ay kadar gittim ama tabi ara ara. tüyler çıktıkça gittim.iz kalmadı allah şükür..bir de güneşten çok iyi korumak lazım...umarım istediğin gibi bi yer bulursun ki bulursan mutlaka yaptır lazerden daha kalıcı çözüm... ki lazerde de tam bitmiyo ve kalanlar için iğneliye zaten yönlendiriyolar...o yğzden yüz bölgen için iğneli biraz seans sonraları zor olur saklaması ama inan kalıcı olur.. ben seanslarımı akşamüstü yaptırp direk eve gidiyodum.. herşey gönlünce olsun....

kızlar bende kısmetse sonbaharda bıyık için gidicem ist.bakırköy de çok meşhur çok ta iyi bi yer varmış ama seansın dk.sı 2 lira dedi..sizce çok mu,bi seans için ne kadar süre gerekli ve en korktuğum şey de iz kalması malum bıyık bölgesi..

bıyık bölgesinde canın çok yanar. mutlaka uyuşturucak bir krem sprey bişey kullan..tüylerin çıktıkça gidersin seanslar lazredeki gibi ayla falan sınırlı değil iğnelide.. ama iz konusunda bişey söyliyemiycem çünkü bıyık bölgesi gerçekten çok hassas..bıyık bölgesinde deneyi olan arkadaşların tecrübelerine bakmak lazım...

kızlar bende yanlış uygulama yüzünden yüzümdeki tüyleri sakala dönüştürenlerdenim, gerçekten çok kötü dönemlerdi bir arkadaşın da dediği gibi saçımı toplayamıyor sürekli yüzüme dağıtıyordum.neyse 12 seans (1 sene boyunca yani )diode lazere gittim incelleti tüylerimi ama boynuma kadar yayıldı yüze lazeri kesinlikle tavsiye etmiyorum. en son araştırdım ve acısına rağmen iğneli eğilasyonu deneme karar verdim ondan da çok korkuyordum ama denedim yinede. ilk bir güzellik merkeziyle anlaştım ve gittim ilk tecrübemi yaşadım iğneli epilasyonda ve içler acısıydı yüzümde büyük büyük kabuklar oluştu ve şişti yüzüm.Allahtan kremlerle falan iz kalmadan 10 güne kadar geçti.oraya bir daha gitmedim tabi ki sonra başka bir yer buldum ve orda da girdim bir seansa ve bu sefer sonuç diğerine göre mükemmeldi ilk seansta tam 52 dk çalışıldı (normalde 30 dk çalışılıp ara verilmesi gerekiyor)buna rağmen yüzümde çok hafif bir şişlik ve çok küçük kabuklarım vardı görünmüyordu bile tabi ki çok mutlu oldum bu duruma işi bilen birini bulmuştum çünkü. kasım 2016 dan beri buraya devam etmekteyim hiç bir şikayetim yok tüylerim artık görünmüyor diyebilirim o kadar azaldı ama yine de inat edip çıkmaya devam edenler var devam edersem onlarda pes edecek zaten çok ince durumdalar.KESİNLİKLE İĞNELİ EPİLASYONU DENEYİN AMA İYİ YAPAN BİRİNİ BULUN VE ACISINDANDA KORKMAYIN BİR EMLAYA BAKIYOR SÜRÜNCE HİÇ HİSSETMİYORSUN.TÜYLERİNİZDEN KURTULMANIZ DİLEĞİYLE

Back