tamam cnm sen bi dene epilasyona git bakalım acıyo mu faydasını görcen mi bakalım hbr ver noluur :) bide kaç kullanımlık gider bu sprey
tmm cnm beni unutma noluuur :) çok canım yanıyo :) bide bıyıkların ortası varya orayı lazer kumrallaştırdı. bıyık kenarlarına zar zor dayanıorum ama o bölge beni öldürür hiç denetmedim korkumdan:) ahyan ışık gibi geziom valla :))))
yok canım ya o acıyı çekemem valla. lazerle bitecek deseler hani bacaklar koltuk altı falan giderdim ama sonumun iğneli olacağını bildiğim için gitmem valla.bnm tüylerim siyah değil kalında değil onun için lazerle bitmez. ztn bıyık ve çene içinde bilseydim iğneliye geçileceğini hayatta gitmezdim.:roflol::roflol::roflol: ilahi yaaa, koptum
ben hala bacaklardayım, zaten yeni başladım ama ben bacaklarımı uzun süre jiletle aldıımdan, kökler çok sertleşmiş, bana bir elektrik veriyorlar nerdeyse çarpcak :roflol::roflol:
sen vücudunu bitirdin mi yoksa yaptırmıcan mı?
huuu kızlaaaar :sm_cool:
aldım denedim, hemen uyuşturuyor. avucuma ve koluma sıktım, baya uyuştu kaydirigubbakcemile2 umarım herkeste aynı etkiyi yaratır.
ürün, dişçilerde kullanılan spreylerden, görseniz hemen tanırsınız zaten sırnaşık şey 50 ml, kaç kere kullanılabilir bilemedim valla fisfisfis
başka sorunuz varsa aliim yerimseniben
yok canım ya o acıyı çekemem valla. lazerle bitecek deseler hani bacaklar koltuk altı falan giderdim ama sonumun iğneli olacağını bildiğim için gitmem valla.bnm tüylerim siyah değil kalında değil onun için lazerle bitmez. ztn bıyık ve çene içinde bilseydim iğneliye geçileceğini hayatta gitmezdim.
canım çok sevindim bende alıcam kısa zamanda. ama önce sen epilasyona git de bi dene bakim acı var mı acı :)aayy çok sevindim valla delikafadulden
bana hbr ver nolursuuuuun :))ne zaman gitcen iğneliye
huuu kızlaaaar :sm_cool:
aldım denedim, hemen uyuşturuyor. avucuma ve koluma sıktım, baya uyuştu kaydirigubbakcemile2 umarım herkeste aynı etkiyi yaratır.
ürün, dişçilerde kullanılan spreylerden, görseniz hemen tanırsınız zaten sırnaşık şey 50 ml, kaç kere kullanılabilir bilemedim valla fisfisfis
başka sorunuz varsa aliim yerimseniben
slm canım öncelikle, bende koltukaltı ve bikini bölgesine gidiyorum iğnelide.hatta yarın gidecektm yine.benim epilasyoncum uyuşturucu iğne vuruyo bi defa vurdurdum sonra dedim hemşireden değil neolur ne olmaz sık dişini diyede, bu senin aldığın spreyin adını ne, ne kadara aldın, doktorlara yazdırabiliyomuyuz acaba (bilginiz varsa)
cnm slm,
ben vision sprey aradım ama hiçbi yerde kalmamış, onun yerine xylocain sprey getirtmiş eczacı, fiyatı da 18 tl ama dr yazıo mu onu bilmiorum :1no2:
bu iğne nası bi şey? bildiğimiz iğneyse, ben de kotkarım :1shok:
slm canım.ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum yüzüme.benim de canım cok yanıyo ama dayanıyorum mecbur.bu dediğin sprey yüzüm için değil de başka bölgeler için tikatimi çektii :jeyyar: yani o hassas bölgede kullansak bi sakıncası olur mu acaba?bilgin var mı cnm?
canım hani şu dişçiler vuruyo ya dişimizi yaparken uyuşturucu işte ondanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?