• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyonda anestezi ürünleri

30 Mart 2009
14.499
En iyi cevaplar
1
65.022
1.123
arkadaşlar merhaba, ben iğneli epilasyon yaptırmaya yeni başladım ve gayet de memnunum. tüm vücut düşünüyorum, bacaklardan başladık şimdilik hihoyyyt

sizi bu acı yönünden hafifletecek 1-2 ürün tavsiye etmek istiyorum:

1- emla isimli krem
2- vision isimli spray

emla, bildiğim kadarıyla daha kolay bulunabiliyor ama krem şeklinde olduğu için derinin emmesi ve etki etmesi biraz zaman alıyor.yani gitmeden ortalama yarım saat önce uygulanması gerekiyor. küçük tüplerden oluşuyor (6 adet kadar) ve fiyatı 35-36 tl. ben epilasyon için değil ama başka bir sorunum için kullanmıştım, üst tabakayı uyuşturduğu için, hissi azaltıyor yani işe yarıyor kaydirigubbakcemile2

vision spray ise, güzellik salonlarında kalıcı makyajda vs kullanılıyor anında etki ediyor. benim gittiğim epilasyoncu bunu tavsiye etti ben de siparişini verdim eczaneye, bugün alacağım, fiyatını ve etkisini ayrıca belirtirim.

tüm iğneli epilasyon yaptıran ve yaptırmayı düşünen arkadaşlara kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

cnm benim gittiğim güzellik salonu zaten kalıcı makyajda kullanıyormuş aslında delikafadulden epilasyonda benim canım çok yandığı için tavsiye ettiler

son dakika gelişmesini aktarıyorum:

vision hiçbi yerde kalmamış, onun yerine xylocain sprey getirtmiş eczacı, şimdi konuştum. fiyatı da 18 tl imiş. akşam ürünü alabilirsem, yazarım tekrar kaydirigubbakcemile2

tamam cnm sen bi dene epilasyona git bakalım acıyo mu faydasını görcen mi bakalım hbr ver noluur :) bide kaç kullanımlık gider bu sprey

tamam cnm, akşam eve gidince ufak bi bölgede denerim hatta. hem bi reaksiyon vs var mı ona bakarım hem de uyuşturuo mu diye bakarım sırnaşık şey

umarım işe yarar yoksa ben sadece bacakları yaptırmakla kalıcam :1no2:

tmm cnm beni unutma noluuur :) çok canım yanıyo :) bide bıyıkların ortası varya orayı lazer kumrallaştırdı. bıyık kenarlarına zar zor dayanıorum ama o bölge beni öldürür hiç denetmedim korkumdan:) ayhan ışık gibi geziom valla :))))

Son düzenleme:
tmm cnm beni unutma noluuur :) çok canım yanıyo :) bide bıyıkların ortası varya orayı lazer kumrallaştırdı. bıyık kenarlarına zar zor dayanıorum ama o bölge beni öldürür hiç denetmedim korkumdan:) ahyan ışık gibi geziom valla :))))

huuu kızlaaaar :sm_cool:

aldım denedim, hemen uyuşturuyor. avucuma ve koluma sıktım, baya uyuştu kaydirigubbakcemile2 umarım herkeste aynı etkiyi yaratır.

ürün, dişçilerde kullanılan spreylerden, görseniz hemen tanırsınız zaten sırnaşık şey 50 ml, kaç kere kullanılabilir bilemedim valla fisfisfis

başka sorunuz varsa aliim yerimseniben

:roflol::roflol::roflol: ilahi yaaa, koptum

ben hala bacaklardayım, zaten yeni başladım ama ben bacaklarımı uzun süre jiletle aldıımdan, kökler çok sertleşmiş, bana bir elektrik veriyorlar nerdeyse çarpcak :roflol::roflol:

sen vücudunu bitirdin mi yoksa yaptırmıcan mı?
yok canım ya o acıyı çekemem valla. lazerle bitecek deseler hani bacaklar koltuk altı falan giderdim ama sonumun iğneli olacağını bildiğim için gitmem valla.bnm tüylerim siyah değil kalında değil onun için lazerle bitmez. ztn bıyık ve çene içinde bilseydim iğneliye geçileceğini hayatta gitmezdim.

aldım denedim, hemen uyuşturuyor. avucuma ve koluma sıktım, baya uyuştu kaydirigubbakcemile2 umarım herkeste aynı etkiyi yaratır.

ürün, dişçilerde kullanılan spreylerden, görseniz hemen tanırsınız zaten sırnaşık şey 50 ml, kaç kere kullanılabilir bilemedim valla fisfisfis

canım çok sevindim bende alıcam kısa zamanda. ama önce sen epilasyona git de bi dene bakim acı var mı acı :)aayy çok sevindim valla delikafadulden
bana hbr ver nolursuuuuun :))ne zaman gitcen iğneliye

yok canım ya o acıyı çekemem valla. lazerle bitecek deseler hani bacaklar koltuk altı falan giderdim ama sonumun iğneli olacağını bildiğim için gitmem valla.bnm tüylerim siyah değil kalında değil onun için lazerle bitmez. ztn bıyık ve çene içinde bilseydim iğneliye geçileceğini hayatta gitmezdim.

canım çok sevindim bende alıcam kısa zamanda. ama önce sen epilasyona git de bi dene bakim acı var mı acı :)aayy çok sevindim valla delikafadulden
bana hbr ver nolursuuuuun :))ne zaman gitcen iğneliye

ben de lazerden korkuorum valla, ışın diye hiç kullanmıyorum, benim ödlekliğim :utangac:
haftaya gitmeyi düşünüorum, acılarım biraz hafiflesin, beneklerim de yokolsun da :icecream: ben aldırdıktan sonra bioder sürüorum sanırım o yüzden, bi süre benekli ve kızarık kalıo

gidince yazarım tekrar cnm işe yarıo mu die :1rolleyes:

slm canım öncelikle, bende koltukaltı ve bikini bölgesine gidiyorum iğnelide.hatta yarın gidecektm yine.benim epilasyoncum uyuşturucu iğne vuruyo bi defa vurdurdum sonra dedim hemşireden değil neolur ne olmaz sık dişini diyede, bu senin aldığın spreyin adını ne, ne kadara aldın, doktorlara yazdırabiliyomuyuz acaba (bilginiz varsa)

slm canım öncelikle, bende koltukaltı ve bikini bölgesine gidiyorum iğnelide.hatta yarın gidecektm yine.benim epilasyoncum uyuşturucu iğne vuruyo bi defa vurdurdum sonra dedim hemşireden değil neolur ne olmaz sık dişini diyede, bu senin aldığın spreyin adını ne, ne kadara aldın, doktorlara yazdırabiliyomuyuz acaba (bilginiz varsa)

cnm slm,

ben vision sprey aradım ama hiçbi yerde kalmamış, onun yerine xylocain sprey getirtmiş eczacı, fiyatı da 18 tl ama dr yazıo mu onu bilmiorum :1no2:

bu iğne nası bi şey? bildiğimiz iğneyse, ben de kotkarım :1shok:

cnm slm,

ben vision sprey aradım ama hiçbi yerde kalmamış, onun yerine xylocain sprey getirtmiş eczacı, fiyatı da 18 tl ama dr yazıo mu onu bilmiorum :1no2:

bu iğne nası bi şey? bildiğimiz iğneyse, ben de kotkarım :1shok:

slm canım.ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum yüzüme.benim de canım cok yanıyo ama dayanıyorum mecbur.bu dediğin sprey yüzüm için değil de başka bölgeler için tikatimi çektii :jeyyar: yani o hassas bölgede kullansak bi sakıncası olur mu acaba?bilgin var mı cnm?

slm canım.ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum yüzüme.benim de canım cok yanıyo ama dayanıyorum mecbur.bu dediğin sprey yüzüm için değil de başka bölgeler için tikatimi çektii :jeyyar: yani o hassas bölgede kullansak bi sakıncası olur mu acaba?bilgin var mı cnm?

cnm ben almadan önce internette araştırmıştım kadın doğum dalında da kullanılabilir yazıodu, ben de düşünüorum hani kullansam mı die ama kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem :uhm: sen de bi bak istersen, arama motoruna yazınca çıkıyor a.s

ben sadece elime ve koluma sürdüm şimdilik denemek için, herhangi bi reaksiyon olmadı ama bünyem dayanıklı benim, hassas bünyelerde belki bi reaksiyon verir benneyaptımki
başlamadan önce sen de koluna bacağına vs bi dene istersen a.s

Back