MerhabaMerhaba ,
Yüzüm için iğneli epilasyon randevusu aldım Haftaya gıdecegım yuzume uygulanan yanlıs lazer ıle olmayan yerlerde bıle kıllarım cıkmaya basladı sonrasında gdayla almaya basladım ama suan basedemıyorum butun hayatımı etkıledı resmen en sonun ıgnelı epılasyona karar verdım yazın onermıyorlar ama evde yaptıktan sonra 1 ay falan evden cıkmayı dusunmuyorum malum vırus var zaten evden calısacagım . Fıkrı , bılgısı olan var mıdırIlk ıkı senastan sonra azalmaya baslar mı tamamen yok olsun derdınde degılım azalsa bıle benım ıcın yeterlı
Merhaba bende sizin gibi aynı sorunu yaşadım Ümraniye armağanevler mahallesinde Caren Güzellik Salonu var. Gül hanım bu işte baya isim yapmış tereddüt etmeme rağmen çok memnun kaldım asla iz kalmadı çok iyi sonuç aldım kendisi çok ilgilendi sağolsun kesinlikle tavsiye ederim. 0538 515 64 58 burdan ulaşabilirsiniz
Tavsiye ne zamandır reklam olduAbla reklamı başka yerde yap
Aynı şeyi bana da yazmışsın copy paste yapıyorsun insanları keriz mi sanıyorsunuz gidin reklamınızı mekanınızda yapın insanların mağduriyetlerinden faydalanmayın!Tavsiye ne zamandır reklam oldu
cok tesekkur ederımSilverdin krem al eczaneden çok uygun fiyatı işlemden 5 dakika sonra yüzüne eşit miktarda sür, yra yapmıyor annem gitti iğneli epilasyona geçti şimdi tek tük gözükmeyecek ladar çıkıyor. Geçmiş olsun.
Mesajlardan ınsanların nıyetlerı anlasılıyor gercekten , zaten boyle bı konuda ıyı nıyetlı ınsanlar kolay kolay kımseye kefıl olamaz , arkdas dırek numara paylasıyor dedıgınız gıbı ınsanların magdurıyetlerınden faydalanıyorlar maalesef...Aynı şeyi bana da yazmışsın copy paste yapıyorsun insanları keriz mi sanıyorsunuz gidin reklamınızı mekanınızda yapın insanların mağduriyetlerinden faydalanmayın!
Ben yüzüme yaptırmadım ama iğneli epilasyona gittim ve bitirdim. Çok da memnun kaldım. Size tavsiyem gideceğiniz yeri iyi araştırın, ama yine de direk yüzünüzü yaptırmayın. Her nereye giderseniz önce vücudunuzda görünmeyen minik bir bölgeye yaptırın. Zaten dakika hesabıyla yapılan bir işlem, lazer gibi bölge olarak yapılmıyo. 1-1,5 ay sonra kabuklar tamamen iyileştiğinde altta hiçbir iz leke vs kalmamışsa zaten işlemi doğru yapmışlar demektir. Bir de ikinci ipucu, işlem sırasında iğnenin girişini değil, sadece köke verilen akımı hissetmeniz gerekiyormuş. Çünkü iğne teninize batmamalı, zaten kıl kadar ince bir iğne. Direk o minik gozeneklerden kıl köküne ulaşması gerekiyor. Aksi halde bazı yerler milletin tenine rastgele iğneyi batırdığından hem kıllar asla bitmiyor hem de geri dönüşü olmayan izler kalıyor. Teninizi yakıyorlar yani kıl kökü yerine. Benim deneyimimden ve duyduklarımdan verebileceğim tavsiyeler bunlar, yani uzman falan değilim onu da belirteyim.Merhaba ,
Yüzüm için iğneli epilasyon randevusu aldım Haftaya gıdecegım yuzume uygulanan yanlıs lazer ıle olmayan yerlerde bıle kıllarım cıkmaya basladı sonrasında gdayla almaya basladım ama suan basedemıyorum butun hayatımı etkıledı resmen en sonun ıgnelı epılasyona karar verdım yazın onermıyorlar ama evde yaptıktan sonra 1 ay falan evden cıkmayı dusunmuyorum malum vırus var zaten evden calısacagım . Fıkrı , bılgısı olan var mıdırIlk ıkı senastan sonra azalmaya baslar mı tamamen yok olsun derdınde degılım azalsa bıle benım ıcın yeterlı
Evet ne yazık ki bir konu açtım herkes reklam yapmış altına insanların mağduriyetlerinden ve bu tarz hassas noktalarından faydalanıp ekmek kapısı yapıyorlar yazık. İsim veren insanlardan uzak durun hepsi reklam kendileri yapıyorlarMesajlardan ınsanların nıyetlerı anlasılıyor gercekten , zaten boyle bı konuda ıyı nıyetlı ınsanlar kolay kolay kımseye kefıl olamaz , arkdas dırek numara paylasıyor dedıgınız gıbı ınsanların magdurıyetlerınden faydalanıyorlar maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?