• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İĞNELİ EPİLASYON

NILES2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
10
0
1
30
Merhaba ,

Yüzüm için iğneli epilasyon randevusu aldım Haftaya gıdecegım yuzume uygulanan yanlıs lazer ıle olmayan yerlerde bıle kıllarım cıkmaya basladı sonrasında gdayla almaya basladım ama suan basedemıyorum butun hayatımı etkıledı resmen en sonun ıgnelı epılasyona karar verdım yazın onermıyorlar ama evde yaptıktan sonra 1 ay falan evden cıkmayı dusunmuyorum malum vırus var zaten evden calısacagım . Fıkrı , bılgısı olan var mıdır :( Ilk ıkı senastan sonra azalmaya baslar mı tamamen yok olsun derdınde degılım azalsa bıle benım ıcın yeterlı :(

Merhaba ,

Yüzüm için iğneli epilasyon randevusu aldım Haftaya gıdecegım yuzume uygulanan yanlıs lazer ıle olmayan yerlerde bıle kıllarım cıkmaya basladı sonrasında gdayla almaya basladım ama suan basedemıyorum butun hayatımı etkıledı resmen en sonun ıgnelı epılasyona karar verdım yazın onermıyorlar ama evde yaptıktan sonra 1 ay falan evden cıkmayı dusunmuyorum malum vırus var zaten evden calısacagım . Fıkrı , bılgısı olan var mıdır :KK43: Ilk ıkı senastan sonra azalmaya baslar mı tamamen yok olsun derdınde degılım azalsa bıle benım ıcın yeterlı :KK43:
Merhaba

Merhaba bende sizin gibi aynı sorunu yaşadım Ümraniye armağanevler mahallesinde Caren Güzellik Salonu var. Gül hanım bu işte baya isim yapmış tereddüt etmeme rağmen çok memnun kaldım asla iz kalmadı çok iyi sonuç aldım kendisi çok ilgilendi sağolsun kesinlikle tavsiye ederim. 0538 515 64 58 burdan ulaşabilirsiniz

Merhaba bende sizin gibi aynı sorunu yaşadım Ümraniye armağanevler mahallesinde Caren Güzellik Salonu var. Gül hanım bu işte baya isim yapmış tereddüt etmeme rağmen çok memnun kaldım asla iz kalmadı çok iyi sonuç aldım kendisi çok ilgilendi sağolsun kesinlikle tavsiye ederim. 0538 515 64 58 burdan ulaşabilirsiniz

Abla reklamı başka yerde yap

Silverdin krem al eczaneden çok uygun fiyatı işlemden 5 dakika sonra yüzüne eşit miktarda sür, yra yapmıyor annem gitti iğneli epilasyona geçti şimdi tek tük gözükmeyecek ladar çıkıyor. Geçmiş olsun.

Aynı şeyi bana da yazmışsın copy paste yapıyorsun insanları keriz mi sanıyorsunuz gidin reklamınızı mekanınızda yapın insanların mağduriyetlerinden faydalanmayın!
Mesajlardan ınsanların nıyetlerı anlasılıyor gercekten , zaten boyle bı konuda ıyı nıyetlı ınsanlar kolay kolay kımseye kefıl olamaz , arkdas dırek numara paylasıyor dedıgınız gıbı ınsanların magdurıyetlerınden faydalanıyorlar maalesef...

Merhaba ,

Yüzüm için iğneli epilasyon randevusu aldım Haftaya gıdecegım yuzume uygulanan yanlıs lazer ıle olmayan yerlerde bıle kıllarım cıkmaya basladı sonrasında gdayla almaya basladım ama suan basedemıyorum butun hayatımı etkıledı resmen en sonun ıgnelı epılasyona karar verdım yazın onermıyorlar ama evde yaptıktan sonra 1 ay falan evden cıkmayı dusunmuyorum malum vırus var zaten evden calısacagım . Fıkrı , bılgısı olan var mıdır :( Ilk ıkı senastan sonra azalmaya baslar mı tamamen yok olsun derdınde degılım azalsa bıle benım ıcın yeterlı :(
Ben yüzüme yaptırmadım ama iğneli epilasyona gittim ve bitirdim. Çok da memnun kaldım. Size tavsiyem gideceğiniz yeri iyi araştırın, ama yine de direk yüzünüzü yaptırmayın. Her nereye giderseniz önce vücudunuzda görünmeyen minik bir bölgeye yaptırın. Zaten dakika hesabıyla yapılan bir işlem, lazer gibi bölge olarak yapılmıyo. 1-1,5 ay sonra kabuklar tamamen iyileştiğinde altta hiçbir iz leke vs kalmamışsa zaten işlemi doğru yapmışlar demektir. Bir de ikinci ipucu, işlem sırasında iğnenin girişini değil, sadece köke verilen akımı hissetmeniz gerekiyormuş. Çünkü iğne teninize batmamalı, zaten kıl kadar ince bir iğne. Direk o minik gozeneklerden kıl köküne ulaşması gerekiyor. Aksi halde bazı yerler milletin tenine rastgele iğneyi batırdığından hem kıllar asla bitmiyor hem de geri dönüşü olmayan izler kalıyor. Teninizi yakıyorlar yani kıl kökü yerine. Benim deneyimimden ve duyduklarımdan verebileceğim tavsiyeler bunlar, yani uzman falan değilim onu da belirteyim.

Merhaha, ben de yüzü lazer ile tetiklenenlerdenim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, hayatım kabusa dönmüştü:( Ama çok şükür ben 4 ay içinde ben %85 kurtuldum bu dertten. Yüze iğneli yazın yapılır, hiç bir sakıncası yok. Güzel bir yere gidiyorsanız zaten işlem sonrasi soğul kompres yapıp, bir de çok iyi bir güneş koruyucu sürüp öyle gönderirler. Kabuk yara olsa bile kalıcı değil ve iz yapmaz. Ama tabi ki dığru bir işlem yapıldı ise. Yani kıl köküne yapılan girişler ki bunlar doğru giriş olur. Bunların kabukları kendiliğinden iyileşiyor. Cilt tipine göre değişir ama benim yüzümde en hassas bölgem boyun bölgemdi. Deri çok ince çünkü. Kabuklar çok minik olurdu ve 3-4 güne geçerdi. Ama kıla değil de cildinize giriş yaptılarsa o kötü işte. Bir arkadaş yukarıda yazmış. İğnenin girişini hissetmemeniz lazım ve ayrıca kılın çekildiğini de. Doğru atış doğru akımla hissettiğiniz acı sadece akımla gelen enerji olmalı. Cihaz çok önemli. Gittiğiniz yerde mutlaka cihaza bakın.
Son teknoloji Apilus Xcell Pro. Kesinlikle cihaz farkı çok mühim. Hem acıyı azaltıyor hem de -%20 daha çabuk bitiriyor. Çünkü bu cihazda faklı farklı enerji ve akım çeşitleri var. Ben size %100 Derya Hanım’ı öneririm. Aklı olan kimseyi önermez demişler ama bu işten %100 muzdarip olmuş, ve kurtulmuş bir insan olarak; sizi o kadar iyi anlıyorum ki, yanlış ellere gitmenixi istemem. Ve yüzünde erkek sakalları gibi kıllar yüzünden hayatı bir dönem kararmış insaları da başka kızlar kusura bakmasın da anlayamaz. Hem de hiç. Bacağında kıl olmadı gibi bir şey değil bu. Kurum ismi verince reklam diyorlar ama asla
öyle değil, gidin 5 dakika deneme yapın. Memnun kalmazsanız(ki inanın kalacaksınız) hiç bişi kaybetmezsiniz. Ocho Med Derya Hanım:)

Mesajlardan ınsanların nıyetlerı anlasılıyor gercekten , zaten boyle bı konuda ıyı nıyetlı ınsanlar kolay kolay kımseye kefıl olamaz , arkdas dırek numara paylasıyor dedıgınız gıbı ınsanların magdurıyetlerınden faydalanıyorlar maalesef...
Evet ne yazık ki bir konu açtım herkes reklam yapmış altına insanların mağduriyetlerinden ve bu tarz hassas noktalarından faydalanıp ekmek kapısı yapıyorlar yazık. İsim veren insanlardan uzak durun hepsi reklam kendileri yapıyorlar

Sevgili Kale97,
Özelden de durumu izah etmeye çalıştım buradan da yazayım. Özelde reklam yapmadığınızı düşünüyorum diyerek bilgi istemişsiniz burada ise tam tersini. İnanın değerlendirip değerlendirmek size kalmış. Üstüne basa basa söylerim, gittğim uzman harika. Amaç kısa zamanda istenmeyen kıllardan kalıcı şekilde kurtulmak mı? Kurtuldum, tam 5 sene önce, hem de Martta başladım, Ağustosta %85 azaldı. Size kurumun adını veriyorum ki gidin görün deneme seansı yapın. Takdir sizin.

Back