Yer ismi yazinca reklam olarak algilaniyor sanirim canim. O yuzden mesaj atabiliyorsan ozel mesajda yazayim :) atamazsan oranin numarasini yazayim buraya ararsin :)Geçmiş olsun canım
En son memnun kaldığın yer nerdesi?
Yo sayılmıyor :)Yer ismi yazinca reklam olarak algilaniyor sanirim canim. O yuzden mesaj atabiliyorsan ozel mesajda yazayim :) atamazsan oranin numarasini yazayim buraya ararsin :)
Yok pendikte canim an estetik diye bi yer.Yo sayılmıyor :)
İsmini ve semti yazarmısın?
Çekmeköy de mi?
Yok pendikte canim an estetik diye bi yer.
Canim ben tasindigim icin incelen bi kac kil oylece kaldi. Gobegime baslayacaktim oda kaldi. Geldigim yerde iyi bi yer yok. Sirf bu yuzden bile geri donmek istiyorum. Cok cektim cunku bu killardanTeşekkür ederim tatlım
Kaç seansta bitti kaç tl tuttu canım
Tbi ki canim :) müşteri cekme olayi degil inan. Yani kadinin adini bile unuttum desem yalan olmazDemek adımın geçtiği ilaçları ağzınıza alıyorsunuz
Şaka bi yana inşallah bende başlayacağım da emin olamıyorum işte. Yani iğneli ep. konusunda o kadar kar amacı güden paylaşımlar okudum ki burda denedim memnun kaldım diye müşteri çekmeye çalışanlar falan..
Sende hiç yeniden tüylenme oldumu canım? sırf yüzüne mi yaptırdın leke kaldımı bilgi verebilirmisin..
Canim ben tasindigim icin incelen bi kac kil oylece kaldi. Gobegime baslayacaktim oda kaldi. Geldigim yerde iyi bi yer yok. Sirf bu yuzden bile geri donmek istiyorum. Cok cektim cunku bu killardan3 4 defa gittim ben. Benim killar cok yogundu. Simdi cenemde 2 boynumda 10 tane falan kaldi ama cok inceler. Buyutec aynasiyla anca görülüyor normal hayatimda etkilemiyor beni. Dksi 2 tlydi. Ama eli hizliydi ya oyle aman aman bi ucret vermedim acikcasi. Zaten caliscagi yeri soyluyordum gereksiz müdahale yapmiyordu. Yani para icin oyalanip uzatmiyordu.
Yok pendikte canim an estetik diye bi yer.
Hayır canım facebook'ta çıkıyor iletişim bilgileri. oradan mesaj atıp bilgi alabiliyorsun ben attım dakikası 3 TL dediler dumur oldumTatlım internette baktım da as estetik var oramı?
Verdiğin bilgiler için çoook teşekkür ederim zaten dün mesaj atıp fiyat sormuştum ama dakikası 3 TL çok değilmi ya? okuyunca bi irkilme geldiTbi ki canim :) müşteri cekme olayi degil inan. Yani kadinin adini bile unuttum desem yalan olmazOyle bi bagimiz yok :) önceden ben cok konu actim. Yuzum yuzunden psikolojim bozuldu diye. Uni okuyamadim işe giremedim arkadaşımda kaldigim da gizlice aynamla cimbizimi alip banyoda temizlemeye calisirdim.alsam bile batik olurdu.kimse farketmesin diye elim hep boynumda cenemdeydi.cok cektim bu kildan cok. Sadece yüzüme yaptirdim ben. Leke ilk gittigim yer yüzünden kaldi. Orda cok kanama oluyordu. Sonra da asiri kapuklanma. Zaten killari cit cit cekiyordu hissediyordum. 3 4 gunede tekrar cikiyordu. Leke asiri yok ama yani rahatsiz edici boyutta degil. Kremlerim hala. Alinan yerlerde de tekrar cikmadi. Sadece bi kac kil kaldi onlarda ince baya.tasininca devam edemedim malesef. Ama yasmini hala iciyorum. Birakinca tekrar cikarsa yikilirim. Hos benim yüzümde incecik sari tuyler vardi zaten onlari alinca sertlesti cogaldi. Ilaci birakinca belki cikmaz diyorum o yuzden.
Hayır canım facebook'ta çıkıyor iletişim bilgileri. oradan mesaj atıp bilgi alabiliyorsun ben attım dakikası 3 TL dediler dumur oldumherhalde bu yorumlardan sonra giderim diye düşünüyorum.
Hayir canim an estetik. Facebooktan bak orda cikiyor sitesinin linki de orda varTatlım internette baktım da as estetik var oramı?
Benim gittigim yer dksi 2 tlydi cnm. 3 tl olan pemdikte ki baska yer. Aradim 3 tl dediler bide konusmalari tatmin etmedi gitmedim oraya. Canim oraya 3 4 defa gittim ben baya azaldi tek tuk kaldin onlarda ince. Tasindigimiz icin devam edemedimVerdiğin bilgiler için çoook teşekkür ederim zaten dün mesaj atıp fiyat sormuştum ama dakikası 3 TL çok değilmi ya? okuyunca bi irkilme geldisenin yüzün toplam kaç saatte bitti ki? servet yatırmam gerekecek sanırım
Aradim demissin pardon canim 2 tlydi en son artmis o zmn. 3 tlde fazla ya.Verdiğin bilgiler için çoook teşekkür ederim zaten dün mesaj atıp fiyat sormuştum ama dakikası 3 TL çok değilmi ya? okuyunca bi irkilme geldisenin yüzün toplam kaç saatte bitti ki? servet yatırmam gerekecek sanırım