3 sene önce koltuk altıyla başladım iğneli epilasyona.Açıkçası biteceğine inanamıyordum en azından azalır diye düşünüyordum.Seanslar ilk başta uzun sürüyor sonra azalıyor ben ilk gittiğimde 1 saat yaptırmıştım sonra 40 dakikaya sonra 30 dakikya düştü 3 seanstan sonra tüylerin çıkması daha uzun sürdü seans araları uzamaya başladı en son tek tük tüyler çıkıncaya kadar gittim bütün inceleri aldırdım ve şuan koltuk altım bir bebeğinkinden farksız.sonra dudak üstümü yaptırdım şimdi bacaklarımı yaptırıyorum.izmitte oturanlar varsa gittiğim yeri tavsiye edebilirim oraya konusmaya gelen bütün bayanlara dudak üstümü ve koltuk altımı gösterdim inanamadılar yıllarca lazer epilasyona gidip mükemmel sonuç alan yok ama iğneli epilasyonda kesin sonuç var ben hpoglisemi hastasıyım insülin kullanmıyorum ve izlerim çok geç iyileşiyor buna rağmen hiç iz kalmadı.sizlere tavsiyem kesinlikle iğneli epilasyon yaptırın ama uzman kişilere yoksa leke kalma ihtimali olabiliyormuş.Tek gereken sabırla devam etmek ve tabi herkesin tüy yoğunluğu farklı bunu da unutmamak lazım
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
İğneli Epilasyon iğneli epilasyon yaptırmak isteyenler
- Konu Sahibi hadr
- Başlangıç Tarihi