İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Bende iğneli epilasyon yaptirmaya cumatesi gunu basladim cok steril ve iyi bi yer isteyen herkese oneririm

Kizlar benimde yuzumde ince tuyler var ama sik sizce igneliye baslamalimiyim lutfen bi fikir verin ayrica daha onceden biyik ve cene bolgeme lazere gitmistm 3 sene cenemdeki killar boynuma kadar cikti lutfen bi fikir verin :KK43:

Canım ben kadıköy göztepe'ye gidiyorum, memnunum. O da işte çok uzak gelir mi sana bilemedim
Anldm cnm cok uzak gelir yaa. Peki sen nr zamandandir igneliye gidiyon iz kalıyo mu benim cildm cok ama c ok hassas en ufak biseyde iz kaliyo senin tuylerini azaltti mi

Anldm cnm cok uzak gelir yaa. Peki sen nr zamandandir igneliye gidiyon iz kalıyo mu benim cildm cok ama c ok hassas en ufak biseyde iz kaliyo senin tuylerini azaltti mi
Ben 1 senedir aynı yere gidiyorum. Öncesinde lazere gittim berbat ettiler. Bakırköyde bi yere gittim iğneliye o da berbat etti, bütün yüzüm kızardı kabardı.
Şimdi hiç iz kalmıyor. İğneliden yarım saat 45 dakika sonra kızarıklığı geçiyor herhangi bi iz de kalmıyo. Çok araştırdım bana da çok uzak olmasına rağmen göztepeye gitmeye karar verdim. Umarım sen de iyi bi yer bulursun canım

Ben 1 senedir aynı yere gidiyorum. Öncesinde lazere gittim berbat ettiler. Bakırköyde bi yere gittim iğneliye o da berbat etti, bütün yüzüm kızardı kabardı.
Şimdi hiç iz kalmıyor. İğneliden yarım saat 45 dakika sonra kızarıklığı geçiyor herhangi bi iz de kalmıyo. Çok araştırdım bana da çok uzak olmasına rağmen göztepeye gitmeye karar verdim. Umarım sen de iyi bi yer bulursun canım
Anladm cnm ins bakalm bende arastirip iyi bi yer bulurm heralde. Benimde lazer mahvetti yaa :KK43:(

Arkadaşlar merhaba,

İğneli epilasyon için Beylikdüzü'ndeki Alev Uluderya Vural'a (Alev İğneli Epilasyon) gideniniz var mı? Sanırım oradaki epilasyon salonunu kapatmış ve artık evinde hizmet veriyormuş, bu yüzden de fiyatı dakikası 1 TL yapmış. Buraya kadar iyi güzel hoş da, evde hizmet vermesi biraz olsun insanı çekincelere sürüklüyor. Kendisine son zamanlarda gideniniz, epilasyon yaptıranınız var mı?
Ortam hakkında, yaptığı iğneli epilasyonun kalitesi hakkında bilgi verebilecek olanınız var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

İğneli epilasyon için Beylikdüzü'ndeki Alev Uluderya Vural'a (Alev İğneli Epilasyon) gideniniz var mı? Sanırım oradaki epilasyon salonunu kapatmış ve artık evinde hizmet veriyormuş, bu yüzden de fiyatı dakikası 1 TL yapmış. Buraya kadar iyi güzel hoş da, evde hizmet vermesi biraz olsun insanı çekincelere sürüklüyor. Kendisine son zamanlarda gideniniz, epilasyon yaptıranınız var mı?
Ortam hakkında, yaptığı iğneli epilasyonun kalitesi hakkında bilgi verebilecek olanınız var mı?

Şimdiden teşekkürler.
Canim bu ev nerde peki hizmet verdigi fiyati uygun valla :))

Canim bu ev nerde peki hizmet verdigi fiyati uygun valla :))
Merhaba,
Açıkçası reklama falan girer diye daha fazla ayrıntı verip, tepki almak istemem, kendisinin adını google'a yazdığınızda iletişim adresi falan çıkıyor. Fiyat benim için de uygun ama işte hem Beylikdüzü'nde olması, hem de kendi evinde hizmet vermesi insanı biraz çekincelere sürüklüyor. Düşünsenize hiç tanımadığınız birinin evine gidip iğneli epilasyon yaptırıyorsunuz, ne ortamı, ne de kişiyi biliyorsunuz, bu yüzden de kendisinin güvenilir ya da hijyenik olup olmadığını öğrenmek istiyor insan.

Dediğim gibi kendisinin evine iğneli ep. yaptırmaya giden varsa, ortam ve Alev hanım hakkında bilgi verebilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Açıkçası reklama falan girer diye daha fazla ayrıntı verip, tepki almak istemem, kendisinin adını google'a yazdığınızda iletişim adresi falan çıkıyor. Fiyat benim için de uygun ama işte hem Beylikdüzü'nde olması, hem de kendi evinde hizmet vermesi insanı biraz çekincelere sürüklüyor. Düşünsenize hiç tanımadığınız birinin evine gidip iğneli epilasyon yaptırıyorsunuz, ne ortamı, ne de kişiyi biliyorsunuz, bu yüzden de kendisinin güvenilir ya da hijyenik olup olmadığını öğrenmek istiyor insan.

Dediğim gibi kendisinin evine iğneli ep. yaptırmaya giden varsa, ortam ve Alev hanım hakkında bilgi verebilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

a-chan ben de aynı endişelerle işinden memnun olunan bir bayana gitmemiştim. daha sonra kıl sorunu artık canıma tak edince gittim. açıkcası beş yıldızlı kuaförlere gitsem bu kadar rahat etmezdim. herşeyden önce bekleme salonlarında bekleme düşüncesi bile insanı geriyor ama evde beklerken ortam daha rahat oluyor. kendisi koluma uygulama yaparken bir yandan bana ikram ettiği çayımı falan içiyordum. bu arada evde yapıyor ama evinin bir bölümünü klinik gibi düzenlemiş. çok hoşuma gitmiş ve kendimi rahat hissetmiştim. 8 senas gittim . şimdi de bacaklarıma başlamak istiyorum. ama herkes bir olmayacağı için yine dikkat etmelisiniz tabi ki

Ya arkadaşlar bana cevap verebilecek olan yok mu ben dakikası 50 kuruş-1 tl arası bi yer arıyorum çünkü haftada 2-3 gün olmak üzere 3 haftada bir gidiyorum ve her seans da 1.5 saat sürüyor siz düşünün. Yüzüme ve kollarıma yaptırmak zorundayım. Artık psikolojik mi bilmiyorum ama iğneli epilasyonun kollarımı artırdığını düşünüyorum. İstanbul'dayim lütfen.

benim gittiğim bayan dakikası 1 tl yapıyor. evinde yaptığı için uygun fiyata geliyor. işyeri olunca işyeri kirası gideri doğal olarak fiyatı arttırıyor. istersen bilgilerini verebilirim

Bil
benim gittiğim bayan dakikası 1 tl yapıyor. evinde yaptığı için uygun fiyata geliyor. işyeri olunca işyeri kirası gideri doğal olarak fiyatı arttırıyor. istersen bilgilerini verebilirim
Bilgilerini verirsen sevinirim canim

X