- 13 Aralık 2011
- 6
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiside pahalı olaylar tatlım ama sorun kökünden bitiyor
hangi epilasyonla başlaman gerektiğini az çok yazmışsın.yani tüye bağlı. iyi bir uzmana git. güvenebileceğin birine sor seni yönlendirsin
kolay gelsin sana
Arkadaşlar halen iletişim bilgileri ve fiyatlandırma bekliyorum, handan hanım ya da cemile hanım, her ikisinden de memnun kalınmış sanırım. bir an önce halletmem lazım. yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Bayanlar, benim merak ettiğim siz lazerden sonra tamamen bitmeyen tüyler için mi gidiyorsunuz iğneliye, yoksa direkt hiç lazerle uğraşmadan iğneliye mi başlıyorsunuz?
Ben de düşünüyorum, aklımda fakat bir fırsat bulamadım. Bir an önce başlamakta fayda var. Bir de rica etsem iğneli epilasyonda şu memnun kaldığınız yerlerin ve kişilerin bilgilerini özelden bana da yazarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar halen iletişim bilgileri ve fiyatlandırma bekliyorum, handan hanım ya da cemile hanım, her ikisinden de memnun kalınmış sanırım. bir an önce halletmem lazım. yardım edebilirseniz çok sevinirim.
çoktan beri girmiyorum ama benim diğer mesajlarımda var cemile hanımın numarası: üsküdarda çok kolay ben çoook memnun kaldım bir kaçtane kaldı yüzümde tekrar başlayacağım ama ısrarla tavsiye ederim
Aynı şekilde ben de bilgi mesajı bekliyorum, önceki sayfalarda yazmıştım fakat gözden kaçmış olabilir
o kadar acımıyor. zaten uzmanın iyiyse,hissetmemen için krem kullaıyor merak etme. artmadan bir an önce epilasyona koşşkızlar ya iğnelı cok mu acıyor benım yanaklarımda kıllar var 4 5 tane sıyah sıyah utanıyorum ınsanlarla cok yakın gorusemıorum napmalıyım bana da yardım edın
bana özelden mesaj atmışınız ama benim hakkım dolmuş o yüzden atamıyorum.Numara doğru ama sakın lazere bulaşmayın ben lazer mağduruyum siz cemile hanıma hemen başlayın geç kalmayın bendaha önce yanlış iğneli yerlerede gittim ama doğru adres cemile hanım umarım yardımcı olmuşumdur .Kolay gelsin
o kadar acımıyor. zaten uzmanın iyiyse,hissetmemen için krem kullaıyor merak etme. artmadan bir an önce epilasyona koşş
uzmanın elide önemli tabi...o kadar acımıyor mu
hiç de canım tatlı değildir ama çok fena bişi bunun acısı
o kadar ki anestezi kremi aldım