Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün bacaklarıma başladım ama 1.5 saatte anca bi bacağımın 5te biri bitti
çok pahalıya gelicek yaa (
alt bacağın 5te biri bi buçuk saat iyi mi yani dersin?tek bacağım, 7 saat sürmüştü. bencede iyi
ben de öyle düşünerek avutuyorum kendimi ya :))yaşamın boyunca ağdaya vereceğin para ve harcayacağın zamana bakarsak. hiç pahalı değil. kolay gelsin
Ben Cuma günü gideceğim ilk kez kollarım ve el üstü için ama bir sorum var. Sadece kollarımı açmam gerekiyor değil mi!? iğneli yaptırırken özel giyilen bir kıyafet var mı!? sadece dirseğe kadar kollar olacak!? Bilmiyorum burada giden var mı Aysel hanımın ablasına!?:18: çok heyecanlandım.
slm herkese bende iğbneliye başlıcam bu hafta gidicem inşallah çelik iğne ve dk 1 tl kadın aban tüylerine hiç dokunmasaydın 1 seansta %90 biterdi dedi ama ben malesef dokunmuştum önceden ağda laser vs. o yüzden 4 seans flaan sürer dedi.benm sormak istedim çelik iğne iyimi ve seansı uzayan varmı?
cemile hanımı tanımıyorum ama handan hanımdan memnunuz kadıköy tarafındaysan bilgilerini verebilirim canımhesabı açar açmaz ilk mesajımı yazıyorum, zor durumdayım 6-7 ayım var evlenmeye, Cemile Hanım'dan bol bol bahsedilmiş, acaba herkes memnun mu halen, bir sıkıntı yaşanmadıysa acil telefonuna ve adresine ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
cemile hanımı tanımıyorum ama handan hanımdan memnunuz kadıköy tarafındaysan bilgilerini verebilirim canım
ince ve sarı tüyler için iğneli ,kalın ve siyah kıllar için ise lazer epilasyonu mu yaptırmak lazım ? ben de epilasyon yaptırmak istiyorum ama nerden nasıl başlamam gerekiyo bilmiyorum
ücret ve zaman olarak hangisi daha avantajlı acaba