- 29 Eylül 2010
- 395
- 87
merhaba bende anadolu yakasında güvenilir bir yer arıyorum bilen varsa lütfen yazsın
yüz bölgesi için
göztepede benim gittigim yer,, 1.30 dakikası tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende anadolu yakasında güvenilir bir yer arıyorum bilen varsa lütfen yazsın
yüz bölgesi için
Bir şey merak ediyorum ilk gidişimizde tüylerimizi kısaltıp mı gideceğiz!? İlk kez gideceğim tüyleri görmesi gerekiyor değil mi başta ona göre kaç seans falan diye!?
vbenim gittigim yerde rakam daha uygun ,, 1.30 yeni başladım iyi gidiyor
anadolu yakasında göztepede benim gittigim yer,, mennunum
göztepede benim gittigim yer,, 1.30 dakikası tavsiye ederim
Acaba gittiğiniz yer cemile hanım mı? Evde yapıldığı yazılmış her bakımdan güvenli bir yer mi? Ev olunca tedirgin oldum ve korktum bir çok kötü niyetli insan var malesef ki...Bi de herhangi bir iz kabuklanma falan oldu mu?
slm arkadaslar ne zamandır gırmıyordum foruma bı bakıyım dedım, cemıle hanımı tavsıye etmıstım, gıdıp tuylerınden kurtulanlar olmus cok sevındım :) dılerım herkes kurtulur kurtulur kurtulur.......... :) sevgıler
slm arkadaslar ne zamandır gırmıyordum foruma bı bakıyım dedım, cemıle hanımı tavsıye etmıstım, gıdıp tuylerınden kurtulanlar olmus cok sevındım :) dılerım herkes kurtulur kurtulur kurtulur.......... :) sevgıler
merhaba..slm arkadaslar ne zamandır gırmıyordum foruma bı bakıyım dedım, cemıle hanımı tavsıye etmıstım, gıdıp tuylerınden kurtulanlar olmus cok sevındım :) dılerım herkes kurtulur kurtulur kurtulur.......... :) sevgıler
merhaba lunic sen nerene yaptırıyordun durumun nasıl
kesinlikle yuz icin lazere başlama.igneli daha zahmetli ama daha ilk seanstan farkı anlıyosun.mrblar arkadaşlar çene bölgelsi için lazere başlamıştım tek bir seans gittim henüz ama yüz için lazerle ilgili yazılanları okudukça korktum iğneliyi çok daha fazla önermiş arkadaşlar yüz için. kaldı ki ben sadece çenedekilere çözüm bulayım yeter çok kötüler çünkü bursada yüz için iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı? bana tavsiye edebileceğiniz yerler, tecrübeniz varsa lütfen paylaşır mısınız. dilerim hepimiz bu sorundan kurtuluruz...
kesinlikle yuz icin lazere başlama.igneli daha zahmetli ama daha ilk seanstan farkı anlıyosun.
Bende hem iğneli hem lazer yaptırıyorum ve çok memnunum.. Lazer seanslarındaki ışık ve ısı daha çk etkilerken beni , iğneden hiç acı duymadım.. Zaten kıl kadar bi iğne ne acısı verebilirki... Hem birinin dizine uzanmışsınızda cımbızla çekiyormuş gibi.... Ben memnunum özellikle kaş ve göz çevresi için öneririm...
merhaba arkadaşlar ben de lazer yaptırıyorum koltuk altına 3 seanstır gidiyorum , geçen hafta da diğer bölelerime yaptırmaya başladım , iğneli ve normal epilasyon arasındaki avantaj ve dezavantajlar nedir sağlık açısından beni bilgilendirirseniz çok sevinirim