Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bi şe sorucam yüz bölgesi örneğin kaç dakıka ya da saat suruyo yanı lazerden daha mı az masraflı ıgnelı yoksa daha mı cok ??
gulgul74 ya nasıl peki sonuçları iğneli epilasyonun yüz bölgesi sonra bişey falan olmasın bilmiyorum çok kararsızım bende gitmeyi düşünüyorumda bel göbek bacak ve yüz bölgem için napsam bilmyorum
arkadaşlar seans sayısı kıla göre değişiyor. ben yüzüm için lazere gidiyordum ve kendilerini ve aletlerini o kadar övüyorlardıkı. üstelik hastaneye gidiyordum. fakat 2 yıl gitmeme rağmen bir faydasını göremedım. saolsun oraya en son gelen uzman bana boşuna lazere gelme çünkü yüzde etkili tek yöntem iğneli epilasyon dedi ve bende bunun üzerine artık iğneliye başladım. seans sayısı vermekte yanlış lur çünkü bu herkese göre değişir. kiminin tek seansta belki biter kimi 1 yıl sonra. bunda düzenli gitmeninde önemi çok.
merhaba ben ilk başta kaş ve bıyıklarım için başlamıştım nisan başı gibiydi sonuçtan memenun kalınca bacaklarıma başladım yüzüme ilk başta 45 dakika olarak çalışmaya başlandı ama 45 dakikada hepsi bitmedi çünkü ara ara çalıştı yani bir bölge komple kılsız olmadı ama bıyık bölgemde kaşların alınması gereken kısmını aynı gün aldı şu an ayda 1 5 dakika kadar sürüyor ben memnunum ilk başta kıazarıkalık kabuk oluyor ama yüzdekiler 10 gün içinde düşüyor kabukların altları ilk başta pempe daha sonra kahverngi oluyor ama öyle çok yoğun değil onlarda zamanla geçiyor yalnız bacaktaki kabuklar 1 ayda düşüyor ama inan herşeye değiyor
hangı hastahaneye gıttın(özel msj atamıoum)) bı d hangı bolgeler ıcın gıttın
bı d yuz bolgesı ıcın ıgnelıe ne kadar gıttın sana gore cıdden para yonunden cok fark edıo muu
umarımm cook soru sorarak basını sısırmemısımdırr:))):80:
Gittiğiniz yer neresi mesaj atarsanız çok sevinirim hala arayıştayım daMerhabalar, dediğiniz yere yaklaşık 3 ay önce gittim. Kolumun küçük bir bölgesine test atışı yaptırdım. Herhangi bir iz problemi yaşamadım. Ama uzman o kadar yavaş çalışıyor ki, oraya tek tük tüyler için gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca fiyatı da diğer yerlere göre çok daha fazla. Şimdi gittiğim yer anadolu yakasında hem uzmanlık, hem fiyat açısından da çok memnunum. Benim tüyler azaldı, umarım aynı mutluluğu sizler de yaşarsınız. hoşçakalın...
Merhabalar, dediğiniz yere yaklaşık 3 ay önce gittim. Kolumun küçük bir bölgesine test atışı yaptırdım. Herhangi bir iz problemi yaşamadım. Ama uzman o kadar yavaş çalışıyor ki, oraya tek tük tüyler için gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca fiyatı da diğer yerlere göre çok daha fazla. Şimdi gittiğim yer anadolu yakasında hem uzmanlık, hem fiyat açısından da çok memnunum. Benim tüyler azaldı, umarım aynı mutluluğu sizler de yaşarsınız. hoşçakalın...
kavacıkta fsm tıp merkezi var bende oraya gitmeyi düşünüyorum yüz bölgem için henüz gidip görüşemedim ama internetten araştırdım biraz kullandığı cihazlar çok iyiymiş ama bilmiyorum tabiki.
bende özel mesaj atamıyorum. :) nişantaşında epiline diye bir yer var oraya gittim.yeni başladım bende yüzümde kızarıklık falan olmadı sadece çok azıcık kabuklanma oldu.ama bu kişiye göre değişir. yalnız dakikası 2.5 tl oldugu için pahalı oluyo. yüz için gittim
iğneli epilasyıonda güvenilir bi yer bilen varsa lütfen yazsın Anadolu yakası için yüz bölgesi için lütfeeen