• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon ve iş hayatı

lajour

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
185
6
318
İstanbul
İğneli yaptırıp hemde çalışan bayanlar , işlem sonrası süreçte kızarıklık, kabuklanma sürecini nasıl geçiriyorsunuz? Yazın yüz bölgem için iğneliye başladım. Şu anda devam etmem gerekiyor ancak öğretmenim , öğrencilerle iç içeyim. Bakışlardan, sorulardan biraz çekindiğim için ara verdim. Seanslarıma devam etmem gerek bu yüzden kapatıcı vs kullananlar var mı aramızda? Kabuklanma oluyor ve 1 haftada anca düşüyor.

merhaba hocam ben de öğretmenim. Ben sabah saatlerinde yaptırıyorum randevumu sabah saatlerine alıyorum. Derse girene kadar kızarıklığı şişi biraz iniyor. Evet biraz dikkat ediliyor anlaşılıyor ama öyle ne olmuş suratınıza denilecek şekilde olmuyor. ben de çok şişlik olmadı. daha önce gittiğim yerde bıyık yaptırmıştım davul gibi şişiyordu , şimdi şehir değiştirdik gittiğim yerde de öyle olacak sandım şişme olmuyor neredeyse. kabuklar da göze batacak şekilde tutmadı. ben en son yüzüme iki saat uygulama yaptırdım 3 saat sonra derse girdim. yani makyajsızlık kadar dikkat çekmedi. bir kaç tane kız öğrencim hocam dermaler mi yaptırdınız dediler ben de ne olduğunu bile tam bilmiyordum ama evet dedim :)

Meslektaşız yüzüme yaptırıyorum.Evet kabuklanma sivilce yarası gibi çene kenarlarım yara oluyor özellikle orası hassas bölge bende kapatabilecek şekilde rahatsız olmadığım hale gelmesi en az 1 hafta sonrasında artık kapatıcıyı az az kullanıyorum rahatsız etmiyor soyulmalarım azalıyor ama o bir hafta kimse bir şey demese de ben rahatsız oluyorum kabuklanan iz olmuş soyuk soyuk olan yüzümden fakat idare ediyorum.Kış geliyor daha da rahata ericez inşallah

Teşekkür ederim paylaşımda bulunduğunuz için ☺️ Herkesin cilt tipi farklı , uzmanıma göre benim cildim de hassas ve geç iyileşenlerden .Şişme bende de olmuyor ama kızarıklık , her bir iğnenin girmiş olduğu kök , mayın tarlası izlenimi veriyor . Bu süreçte fondötenle cildimi daha da yormak istemiyorum ama bazen kullanmak zorundayım .Evet belki abartılcak kadar kötü durmuyor ama psikolojik olarak herkes bana bakıyor düşüncesi oluşuyor. En kısa sürede tüylerden kurtulmak dileğiyle ☺️

Back