- Konu Sahibi aysepilasyon
Haklısınız sanırım. Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneli Epilasyonda mükemmel sonuç alınması ; yapanın uzmanlığı, yaptıranın da kurallara uyması ile elde edilir.
İğneli Epilasyon yapan kişinin uzmanlığı :
Uygulama süresinde 10 parmak kullanması,
Akım verilip kökü kurutulan tüy veya kılın cımbızla alınması anında tedavi gören kişinin kılın alınışını hissetmemesi ile kolaylıkla tespit edilebilir.
İğneli Epilasyon yaptıracakların uyması gerekenler :
İğneli Epilasyon uygulanan bölgeye, uygulamaya müteakip 3 gün süreyle su, sabun, krem, parfüm gibi nesneler dokundurulmamalı,
3 günün sonunda kıl kökü büyüklüğünde oluşan kabukların doğal olarak kendiliğinden dökülmesi beklenilmeli, istenmeyen lekelerin oluşmaması için kaşıma-keseleme gibi doğal olmayan yöntemlere başvurulmamalıdır.
Değerli kardeşim benbenben,
Malesef Konya da bildiğim tavsiye edebileceğim bir uzman yok. Diğer soruların hakkında daha önce de yazmıştım ama kısaca yanıtlamam gerekirse evet doğru bir uygulamadan sonra tahrip edilen kıl kökünden yeni oluşum sözkonusu değildir. Müteakip uygulamaya ihtiyaç duyulmasının nedeni ise ilk uygulama anında cild yüzeyinde olmadığı için müdahale edilemeyen yeni oluşumlardır. Ancak Eğer uygulama hatalı olursa elbette kıl kökü tahrip edilemeyeceğinden aynı kökten yeniden oluşum sözkonusu olabileceğinden uzmanın önemini bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. sağlıcakla kalman dileklerimle iyi akşamlar.
İyi akşamlar,özel mesaj yazamıyorum,50mesaj mevzusundan ötürü..diğer başlığı da meşgul etmemek için buraya yazıyorum.
karşıyakada yeriniz ve de ankaradan gelmişsiniz buraya bu bilgiler birbirini tutyor, bir de çok deneyimli olduğunuzdan memnun kaldığından dolayı da arkadaşımın geldiği kişi sizsiniz diye düşünüyorum =)
kararım kesinleşse direkt gelecem size zaten de, açıkçası ben bütün vücut istiyorum ama o kadarını bütçe de zaman da kaldıramaz şu an.. ufak ufak başlamak istiyorum. bi kısmını (sert-kalın olanları) lazerle hallettirip diğerlerini iğneliyle hallettirsem diyorum. 2-3seanstan sonra iğneliye geçmek mantıklı mıdır diye düşünüyorum tam çıkamadım içinden olayın çünkü lazer sadece zayıflatıyor diyorlar azalma olmuyor diyorlar... yani iğneli bana aynı maliyete çıkabilir lazerden sonra da.
hiç öyle hastanız oldu mu merak ettim? lazerle azalmış bi şekilde gelip daha kısa sürede biten yani..
vaktinizi ayırdığını için teşekkür ederim. buradan iletişim zorlaşırsa telefonla da ararım.
iyi geceler..