- 29 Mart 2012
- 48
- 3
- 48
- Konu Sahibi aysepilasyon
-
ben de göğüs ucu düşünüyorum karnım bitince açıkçası korkuyorum iğne falan yapılıyo uyusuyo kalbe bi zararı olur mu diye sana uyusturucu yapıldı mı?
ben de göğüs ucu düşünüyorum karnım bitince açıkçası korkuyorum iğne falan yapılıyo uyusuyo kalbe bi zararı olur mu diye sana uyusturucu yapıldı mı?
aynı mesajı tekrar yazmışım yanlışlıkla.
Aysel Hanım merhaba. Siz epilasyonda hangi çeşit iğneyi kullanıyorsunuz? Kimisi altın iğne en iyisi diyor kimisi altın iğne teni yakar izole iğne diyor. Çok fazla görüş olunca insanın kafası karışıyor. Şimdiden teşekkürler:)
ayşe hanım size nasıl ulaşabilirim ? telefon yada adres ?
Merhaba Aysel Hanım;
Ben alt bacak ve koltuk altıma 1 ay önce 1 seans iğneli epilasyon yaptırdım. Henüz çıkan tüy yok. Tekrar çıkma süresi nedir ? Teşekkürler.
Haziranda bikini bölgem için iğneli epilasyona gittim.ilk senasta iyiydi.ama kabuklar toplu iğne başı gibi değil bölge bölge oluştu.sürekli bepanten krem kullandım.ikinci seansa gittiğimde biraz daha alt kısımlara indi.ama bu sefer ilk seanstaki gibi olumlu sonuç alamadım.hemen su topladı alınan bölge ve bir haftaya yakın sulandı kabuk bağlamadı.seansa gittiğim bayanı aradım bana fucidin kullanmamı söyledi.yavaş yavaş kabuklanmaya başladı ama bu seferde kabukların kuruyup dökülme gibi bi durumu yok sürekli sulanıo ve kalkıo kabukların altı kırmızı vaziyette ve en önemlisi kimi yerlerde delikler oluşmuş vaziyette.bikini bölgem sanki kaynar su dökülmüş gibi berbat durumda iki ay sonra düğünüm var ilk seanstan olan lekeler hala kaybolmadı ve ben ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.psikolojik olarak tam bir çöküntü içindeyim moralim çok bozuk lütfen bana yardım edin ben ne yapacağım
İğneli Epilasyonda mükemmel sonuç alınması ; yapanın uzmanlığı, yaptıranın da kurallara uyması ile elde edilir.
İğneli Epilasyon yapan kişinin uzmanlığı :
Uygulama süresinde 10 parmak kullanması,
Akım verilip kökü kurutulan tüy veya kılın cımbızla alınması anında tedavi gören kişinin kılın alınışını hissetmemesi ile kolaylıkla tespit edilebilir.
İğneli Epilasyon yaptıracakların uyması gerekenler :
İğneli Epilasyon uygulanan bölgeye, uygulamaya müteakip 3 gün süreyle su, sabun, krem, parfüm gibi nesneler dokundurulmamalı,
3 günün sonunda kıl kökü büyüklüğünde oluşan kabukların doğal olarak kendiliğinden dökülmesi beklenilmeli, istenmeyen lekelerin oluşmaması için kaşıma-keseleme gibi doğal olmayan yöntemlere başvurulmamalıdır.
slm aysel hanım. ben k.yaka da iğneli epilasyon yaptırıyorum. diyeceğim şu . işlemden 5 saat sonra yüzümde içi sarı dolu yağ gibi kabarmalar oluşuyor.2 gün sonra kabuklaşıyor bunlar. ama hoş bir görüntü hiç değil. bu sizce normalmi çok tedirginim. özellikle uzun bir süre araştırdım bu konuyu ama. birde siz 3 gün su değmesin demişssiniz. yaptırdığım yer de . ertesi gün yüzünüzü yıkıyabilirsiniz diyor. aradaki tezatlığı anlayamadım. acil cevap verirseniz çook sevinirim. iyi çalışmlar
aysel hanım merhabalar bende istanbul bakırkoyde yaptırıorum iğneli epilasyon. 5. aya girmiş bulunmaktaım. boynuma yaptırıyorum 1 senede biter demişti uzman kişi.
son seansımda baya incelmiş dedi kıllar için bana yüzde 30 gibi falan geliyo basarı su anda. ayrıca batık sorunu var çok ciddi yani sivilcelenmeler ve kıl dönmeleri oluyor.
ne yapmamı önerirsiniz değiştirmelimiyim yeri? yada 2013 ocak ayına kadar devam edeyim mi?
cevabınıza çok ihtiyacım var hem maddi hem manevii.
iyi çalışmalar...
ben de yüzüme ıpl lazer yaptırdım ancak tüylerim çok ince olduğundan fayda göremedim.bu gün iğneliye başladım ancak yapan kişi büyüteç kullanmıyordu.. sorduğumda da bozulduğunu ve artık yıllardır yaptığı için de gerek duymadığını söyledi.cımbızla kılı alırken hissetmediğimde oldu hissettiğim de...bulunduğum yerde başka iğneli yapan yer yok ne yapmamı önerirsiniz acaba
Ayşe Hanım
Ben de bundan 5 ay önce iğneli epilasyon yaptırdım.Gittiğim yerde uyuşturarak yüksek akımla yapılıyor epilasyon.Bende kalça ve bel bölgeme yaptırdım.Ancak 6 ay geçmesine rağmen izler çok kötü bir şekilde duruyor.Her gün madecassol bepanthen kullandım ama olmadı.Bunlar doğal izler mi? Bu akımlarda böyle mi olur acaba? O kadar çok korkuyorum ki,bayanı aramıştım bi kaç ay önce "geçicek merak etme" dedi ama geçmiyoÇok üzülüyorum yazın sonunda evlilik durumum var,doktora gitmelik bir durum mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?