İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

ben de göğüs ucu düşünüyorum karnım bitince açıkçası korkuyorum iğne falan yapılıyo uyusuyo kalbe bi zararı olur mu diye sana uyusturucu yapıldı mı?

melisaszn :))) uyuşturucu dediğin bi iğne falansa hani lokal anestezi cinsinden ,hayır. canım ne alakası var kalp neticede kas yapılı bi organ. göğüs ucu ile kalp arasında nasıl bi ilişki kurdun bilemiyorum ama uyuşturucu falan yapılmıyor. bildiğimiz emla kremi sürüp yaklaşık 1 saat kadar bekliyorum. sonrasında epilasyonumu yaptırıyorum rahat rahat. hani neticede göğüs ucu desen ki süt bezleri ya da süt vermede problem olur mu diye anlarım ama kalple bi alakası yok canım rahat olabilirsin :)

aynı mesajı tekrar yazmışım yanlışlıkla.

of özel mesaj atamıyorum burayı da fazla meşgul etmek istemem ama bana kreme gerek yok dediler bitane solüsyon gibi bşey aldım onu uygulanıcak bölgeye enjekte ediyo sadece o bölgeyi uyusturuyomus zararlı mı dedim zaten yapıldıktan yarım saat sonra etkisi geçicek korkma dedi..ama okuduklarımda burdaki bayanlar genelde krem sürüp gitmişler ama benim gittiğim yerde bu uygulanıyo bilemedim doğru mu yanlıs mı

valla melisaszn cnm ben de mesaj atamıyorum özelden ama solüsyonun adı nedir merak ettim doğrusu ilk kez senden duyuyorum. nerdensin?

Aysel Hanım merhaba. Siz epilasyonda hangi çeşit iğneyi kullanıyorsunuz? Kimisi altın iğne en iyisi diyor kimisi altın iğne teni yakar izole iğne diyor. Çok fazla görüş olunca insanın kafası karışıyor. Şimdiden teşekkürler:)

Merhaba Aysel Hanım;

Ben alt bacak ve koltuk altıma 1 ay önce 1 seans iğneli epilasyon yaptırdım. Henüz çıkan tüy yok. Tekrar çıkma süresi nedir ? Teşekkürler.

ayşe hanım size nasıl ulaşabilirim ? telefon yada adres ?

İlginize teşekkür ederim ve ismimin ayşe değil aysel olduğunu belirtmek isterim. Sorduğunuz sorularla ilgili olarak ise malesef sitenin politikalarına ters düşmeme adına cevap vermem mümkün değil. iyi günler dilerim.

Merhaba Aysel Hanım;

Ben alt bacak ve koltuk altıma 1 ay önce 1 seans iğneli epilasyon yaptırdım. Henüz çıkan tüy yok. Tekrar çıkma süresi nedir ? Teşekkürler.

Bu süre kişilere göre değişebilir. Keşke hiç çıkmayacaktır diyebilsem ama bir süre sonra uygulama anında cild altında olması nedeni ile işlem yapılmayanların uzayacağından emin olabilirsiniz.

Ayşe Hanım

Ben de bundan 5 ay önce iğneli epilasyon yaptırdım.Gittiğim yerde uyuşturarak yüksek akımla yapılıyor epilasyon.Bende kalça ve bel bölgeme yaptırdım.Ancak 6 ay geçmesine rağmen izler çok kötü bir şekilde duruyor.Her gün madecassol bepanthen kullandım ama olmadı.Bunlar doğal izler mi? Bu akımlarda böyle mi olur acaba? O kadar çok korkuyorum ki,bayanı aramıştım bi kaç ay önce "geçicek merak etme" dedi ama geçmiyo Çok üzülüyorum yazın sonunda evlilik durumum var,doktora gitmelik bir durum mu bu?

Demirel,sen yazalı çok olmuş ama merak ediyorum durumunu,ben de şu an seninle aynı durumdayım geçti mi senin izlerin peki?

ben de yüzüme ıpl lazer yaptırdım ancak tüylerim çok ince olduğundan fayda göremedim.bu gün iğneliye başladım ancak yapan kişi büyüteç kullanmıyordu.. sorduğumda da bozulduğunu ve artık yıllardır yaptığı için de gerek duymadığını söyledi.cımbızla kılı alırken hissetmediğimde oldu hissettiğim de...bulunduğum yerde başka iğneli yapan yer yok ne yapmamı önerirsiniz acaba.

ben de yüzüme ıpl lazer yaptırdım ancak tüylerim çok ince olduğundan fayda göremedim.bu gün iğneliye başladım ancak yapan kişi büyüteç kullanmıyordu.. sorduğumda da bozulduğunu ve artık yıllardır yaptığı için de gerek duymadığını söyledi.cımbızla kılı alırken hissetmediğimde oldu hissettiğim de...bulunduğum yerde başka iğneli yapan yer yok ne yapmamı önerirsiniz acaba

aysel hanım merhabalar bende istanbul bakırkoyde yaptırıorum iğneli epilasyon. 5. aya girmiş bulunmaktaım. boynuma yaptırıyorum 1 senede biter demişti uzman kişi.

son seansımda baya incelmiş dedi kıllar için bana yüzde 30 gibi falan geliyo basarı su anda. ayrıca batık sorunu var çok ciddi yani sivilcelenmeler ve kıl dönmeleri oluyor.

ne yapmamı önerirsiniz değiştirmelimiyim yeri? yada 2013 ocak ayına kadar devam edeyim mi?

cevabınıza çok ihtiyacım var hem maddi hem manevii.

iyi çalışmalar...

slm aysel hanım. ben k.yaka da iğneli epilasyon yaptırıyorum. diyeceğim şu . işlemden 5 saat sonra yüzümde içi sarı dolu yağ gibi kabarmalar oluşuyor.2 gün sonra kabuklaşıyor bunlar. ama hoş bir görüntü hiç değil. bu sizce normalmi çok tedirginim. özellikle uzun bir süre araştırdım bu konuyu ama. birde siz 3 gün su değmesin demişssiniz. yaptırdığım yer de . ertesi gün yüzünüzü yıkıyabilirsiniz diyor. aradaki tezatlığı anlayamadım. acil cevap verirseniz çook sevinirim. iyi çalışmlar

Sorunuzun ilk bölümü için görmeden yorum yapamayacağım. İğneli epilasyon uygulamasından sonra gözenekler açık olacağından herhangi bir enfeksiyon kapma riskine karşı önlem olarak, kabuklanma oluncaya kadar (ki ben bu süreyi ortalama olarak üç gün kabul ediyorum.) su değdirilmemesini öneriyorum. Kabuklanmadan sonra bu risk ortadan kalkar.

Uygulama neticesinde leke olmadıktan sonra herhangi bir uzman hakkında olumsuz yorum yapmak prensibim değildir. Sizde de böyle bir olumsuzluk olmadığına göre kararı kendiniz vermelisiniz.

Uzmanın gözleri ne kadar iyi olursa olsun, iğneli epilasyon yönteminde büyüteç kullanmadan doğru uygulama yapılması mümkün değildir.

Belirttiğiniz bölgelerde iyileşme süreci biraz daha uzun olmakla birlikte 5-6 ay sürmesi mümkün değildir. Ayrıca yüksek akım uygulansa bile tam köke müdahale edildiği taktirde iz oluşmaz, izlerin esas nedeni cildin yakılması yani müdahalenin kök bulunmadan yapılmasındandır. Görmeden kesin konuşmak çok doğru olmasa da anlattıklarınızdan bir cild doktoruna gitmenizi tavsiye etmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…