İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

merhaba melisaszn bende sembolde sevinç hanıma gidiyorum inan çok doğru bir yer bulmuşsun senin adına sevindim

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca dakika fiyatına bence çok takılmayın el çabukluğu bu işte çok önemli ama bildiğim bir çok yerin altında ücreti var ayrıca çok kaliteli müşterileri var

ben artık sormuyorum dakika kaça diye ne tutarsa veryorum ama istersen sevinç hanıma tekrar sorarım

o zaman tecrübelisindir şimdiye kadar bi sıkıntın oldu mu kaç seans gittin? ve yukarda anlattığım gibi yapılırken nasıl hissetmem gerektğini bilmediğimden küçük tık diye bi batma oldu baska bısey hissetmedim

ben geçen sene nisan başı kaşlarıma ve bıyıklarıma başladım izler ilk aylarda daha belirgin oluyor ama sonra geçiyor ilk zamanlar üç haftada bir 45 dakika sürüyordu ama bu 45 dakikada bütün tüyler toplanmıyordu çünkü çok fazla izin aynı anda olma ihtimali var tabi bu iz ve kabuklar senin moralini bozar diye şu anda kaşlar ve bıyık için ayda bir gidip en fazla on dakika inceleri aldırıyorum ilk üç gün pudra kullanıyorum daha sonra kabuklar kendiliğinden düşüyor ben artık alt bacaklarımıda yaptırıyorm

ben göğüs ucuma yaptırıyorum sanırım 4 5 defa gittim son 3 tane kaldı :) batma - yanma oluyo bende de ter basıyo bi de beni akım veriyolar neticede göğüs ucu da hassas.

ben göğüs ucuma yaptırıyorum sanırım 4 5 defa gittim son 3 tane kaldı :) batma - yanma oluyo bende de ter basıyo bi de beni akım veriyolar neticede göğüs ucu da hassas.

ben göğüs ucuma yaptırıyorum. yanma-batma hissi ister istemez oluyo ama kıl alınırken falan hissetmiyorum. ortalama 4 5 tl falan veriyorum artık ilk yaptırdığımda 20 tl veriyordum çünkü çok vardı ve kalın kalındı neredeyse 1 kıl kökünden 2 kıl birden çıkıyodu ama çok şükür şimdi son 3 tane kaldı onlar da baya ince ama olsun :)

ben de göğüs ucu düşünüyorum karnım bitince açıkçası korkuyorum iğne falan yapılıyo uyusuyo kalbe bi zararı olur mu diye sana uyusturucu yapıldı mı?

bapple, göğüsünün çevresinde ne kadar yaygındı kıllar? benim de kalın kalın ve izlerin ne kadar zamanda geçiyor merak ettim

Pardon Lazer Epilasyonla anlı Genişletmek Mümkün mü Lütfen ...........yardım

Pardon Lazer Epilasyonla anlı Genişletmek Mümkün mü Lütfen ...........yardım

Ben sadece iğneli epilasyon konusunda uzmanım bu sebeple sorunuzu iğneli epilasyon yöntemi için yanıtlamak durumundayım ve iğneli epilasyon yöntemi ile alın bölgesindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak vücudun diğer tüm bölgelerinde ( burun ve kulak içi bölgeleri hariç) olduğu gibi elbette mümkündür.

Sahimi Gerçekten mi? :) İğneli Epilasyonla Genişlemesi Mümkün Diyorsunuz Yani Allahım İnşallah Genişler Amin :)

merhaba sizi burda bulabildiğime sevindim çünkü baska birine sorsam güvenemem şu an.. benim karnıma cuma günü yapıldı işlem ve sadece pudra kullanıyorum bol giyecekler giyip oldukça dikkat ediyorum yarın 3.gün olucak ve ben spor salonuna gidiyorum terlemem kabuklara olumsuz bi etki yapar mı? düşüüp leke kalmasını istemiyorum çünkü kararsız kaldım spora gidip gitmemek konusunda.

Terlemenin kabukların doğal olmayan yöntemle dökülmesine bir etkisi yoktur. Bu sebeple gönül rahatlığı içinde sporunuzu yapabilirsiniz. Yarın itibarı ile uygulamayı müteakip üçüncü gününüzde dolmuş olacağından spor sonrası banyo yapmanızda da bir sorun yok ancak kabuklar dökülene kadar keselenmekten kaçınmalısınız.

oh tesekkür ederim içim rahatlamıs oldu şu an peki suyun sıcaklığı önemli mi ılık su olmasına dikkat edicem gerçi ama karnımda kocaman bi bölge iz kalsın istemem..Bir de merak ettiğim diğer şey işlemde çalışılmadın önce uyusturmak için iğne yapıldı bölgesel uyusturucuymus orda akım verilirken sadece yer yer tık diye bi batma duydum çekilmesini hissetmedim ama uyusturucunun etki etmediği yerlerde kenarda kalan kısımlarda yani sanki hissettim ama koparır gibi çekilme değil çok kolay geldi.emin olamadım doğru mu çalışılmış?

oh tesekkür ederim içim rahatlamıs oldu şu an peki suyun sıcaklığı önemli mi ılık su olmasına dikkat edicem gerçi ama karnımda kocaman bi bölge iz kalsın istemem..Bir de merak ettiğim diğer şey işlemde çalışılmadın önce uyusturmak için iğne yapıldı bölgesel uyusturucuymus orda akım verilirken sadece yer yer tık diye bi batma duydum çekilmesini hissetmedim ama uyusturucunun etki etmediği yerlerde kenarda kalan kısımlarda yani sanki hissettim ama koparır gibi çekilme değil çok kolay geldi.emin olamadım doğru mu çalışılmış?

bapple, göğüsünün çevresinde ne kadar yaygındı kıllar? benim de kalın kalın ve izlerin ne kadar zamanda geçiyor merak ettim

şimdi göğüs çevresinde baya vardı benim cımbızlı almaktan kalınlaşmışt ikisinde toplasan belki 40-50 tane kıl vardı. iki göğüs arasında da 3 4 tane çıkıyodu. iz falan olmuyo sadece ilk gittiğimde kıllarım kalın olduğundan akım biraz fazlaydı dayanılmayacak bi acı değil ama ben gene de emla krem kullanıyorum acıyı hafifletiyor. iz falan kalmıyo açıkcası ben bi iz göremedim kendimde. sadece kıl köklerinde minik minik kabuklanmalar oluyor onlarla oynamaman gerekli. ortalama 5 defa gittim diyebilirim. şimdi 2 3 tane kaldı ama onlar da baya ince tüy gibi ama ben gene de pimpirikli olduğumdan aldırmak istiyorum :) onlar için de 2 lira veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…