- 29 Mart 2012
- 48
- 3
- 48
- Konu Sahibi aysepilasyon
-
taksimde canım sembol güzellik diye bi yer arkadasımın ablası önermişti
dakikasını ne kadara yapıyorlar?merhaba melisaszn bende sembolde sevinç hanıma gidiyorum inan çok doğru bir yer bulmuşsun senin adına sevindim
ben artık sormuyorum dakika kaça diye ne tutarsa veryorum ama istersen sevinç hanıma tekrar sorarım
ben de göğüs ucu düşünüyorum karnım bitince açıkçası korkuyorum iğne falan yapılıyo uyusuyo kalbe bi zararı olur mu diye sana uyusturucu yapıldı mı?ben göğüs ucuma yaptırıyorum sanırım 4 5 defa gittim son 3 tane kaldı :) batma - yanma oluyo bende de ter basıyo bi de beni akım veriyolar neticede göğüs ucu da hassas.
ben göğüs ucuma yaptırıyorum. yanma-batma hissi ister istemez oluyo ama kıl alınırken falan hissetmiyorum. ortalama 4 5 tl falan veriyorum artık ilk yaptırdığımda 20 tl veriyordum çünkü çok vardı ve kalın kalındı neredeyse 1 kıl kökünden 2 kıl birden çıkıyodu ama çok şükür şimdi son 3 tane kaldı onlar da baya ince ama olsun :)
Elbette daha önce belirttiğim düşüncemde bir farklılık yok. Ancak bu sözlerim İğneli epilasyon yönteminin doğru olarak uygulanması, uygulatanın da özellikle uygulamadan sonra bölgeye 3 gün süre ile su değdirmeme konusunda hassas olması durumunda geçerlidir.
Pardon Lazer Epilasyonla anlı Genişletmek Mümkün mü Lütfen ...........yardım
Ben sadece iğneli epilasyon konusunda uzmanım bu sebeple sorunuzu iğneli epilasyon yöntemi için yanıtlamak durumundayım ve iğneli epilasyon yöntemi ile alın bölgesindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak vücudun diğer tüm bölgelerinde ( burun ve kulak içi bölgeleri hariç) olduğu gibi elbette mümkündür.
Ben sadece iğneli epilasyon konusunda uzmanım bu sebeple sorunuzu iğneli epilasyon yöntemi için yanıtlamak durumundayım ve iğneli epilasyon yöntemi ile alın bölgesindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak vücudun diğer tüm bölgelerinde ( burun ve kulak içi bölgeleri hariç) olduğu gibi elbette mümkündür.
merhaba sizi burda bulabildiğime sevindim çünkü baska birine sorsam güvenemem şu an.. benim karnıma cuma günü yapıldı işlem ve sadece pudra kullanıyorum bol giyecekler giyip oldukça dikkat ediyorum yarın 3.gün olucak ve ben spor salonuna gidiyorum terlemem kabuklara olumsuz bi etki yapar mı? düşüüp leke kalmasını istemiyorum çünkü kararsız kaldım spora gidip gitmemek konusunda.
Terlemenin kabukların doğal olmayan yöntemle dökülmesine bir etkisi yoktur. Bu sebeple gönül rahatlığı içinde sporunuzu yapabilirsiniz. Yarın itibarı ile uygulamayı müteakip üçüncü gününüzde dolmuş olacağından spor sonrası banyo yapmanızda da bir sorun yok ancak kabuklar dökülene kadar keselenmekten kaçınmalısınız.
Terlemenin kabukların doğal olmayan yöntemle dökülmesine bir etkisi yoktur. Bu sebeple gönül rahatlığı içinde sporunuzu yapabilirsiniz. Yarın itibarı ile uygulamayı müteakip üçüncü gününüzde dolmuş olacağından spor sonrası banyo yapmanızda da bir sorun yok ancak kabuklar dökülene kadar keselenmekten kaçınmalısınız.
bapple, göğüsünün çevresinde ne kadar yaygındı kıllar? benim de kalın kalın ve izlerin ne kadar zamanda geçiyor merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?