- Konu Sahibi aysepilasyon
-
pazar günleri çalışıyor musunuz aysel hanım ?
merhaba aysel hanım =)
uzun bir aradan sonra iğneliye yeniden başladım. 2,5 sene önce bacaklarım için başlamıştım. zamandan ve verdiğim paradan usanıp bırakmıştım. 2 yıl boyunca lazere gittim. şimdi azalanlar için iğneliye başladım yeniden. bu defa gittiğimn yeri de değiştirdim. gittiğim bayanın şu an eli hızlı o yüzden umutluyum bu defa bitecek inşallah
size sormak istediğim epilasyon sonrası bepanthene merhem sürmek kıl köklerini besler gibi bir düşünce var, bu doğru mu. aslında bu sebeple artık yüzüme sadece madecassol kullanıyorum ama bacaklar geniş alan. madecassol yetmiyorbepanthene cildimi nemlendirdiği için erken iyileşmesini de sağlıyor kabukların. yine de kıl köklerini besliyor miti doğru mu değil mi emin olamadım. size sormak istedim...
merhaba aysel hanım =)
uzun bir aradan sonra iğneliye yeniden başladım. 2,5 sene önce bacaklarım için başlamıştım. zamandan ve verdiğim paradan usanıp bırakmıştım. 2 yıl boyunca lazere gittim. şimdi azalanlar için iğneliye başladım yeniden. bu defa gittiğimn yeri de değiştirdim. gittiğim bayanın şu an eli hızlı o yüzden umutluyum bu defa bitecek inşallah
size sormak istediğim epilasyon sonrası bepanthene merhem sürmek kıl köklerini besler gibi bir düşünce var, bu doğru mu. aslında bu sebeple artık yüzüme sadece madecassol kullanıyorum ama bacaklar geniş alan. madecassol yetmiyorbepanthene cildimi nemlendirdiği için erken iyileşmesini de sağlıyor kabukların. yine de kıl köklerini besliyor miti doğru mu değil mi emin olamadım. size sormak istedim...
merhaba aysel hanım .yüzümdeki tüyleri sarartıyorum ve çok incelar zaten şimdi iğneli epilasyona başlayacağım ama çok korkuyorum ya iz kalırsa ya alınan tüylerim daha kalın çıkarsa ve iğneli kesin çözüm olmazsa diye . ne önerirsiniz arkadaşlar? sizce sarartmaya devammı etmeliyim yoksa iğneli epilasyona başlamalımıyım?yüzümle başlamayı ve sonuç alırsamda tüm vücudumda devam etmeyi istiyorum ama çok korkuyorum işte ! bana fikir verin lütfen ?
merhaba aysel hanım,
ben lazerli epilasyonda yüzüm için hiç sonuç alamadım (2 farklı yere toplam 2 sene gittim)
1-2 ay önce falan iğneliye başladım ancak bence akneye sebep oluyor, bu normal mi? 2 sene falan önceki msjlarınızda akne yapmaz demişsiniz ama bende yaptı. üstelik seansa gittikten 1 hafta sonra bile sivilce çıkıyor. neden olabilir acabanormalmi bu
Uygulamayı müteakip kabuklar oluşup dökülene kadar pudra dışında hiçbir şey kullanmamanız gerekir zira kabukların doğal olmayan yöntemlerle dökülmesi arzu edilmeyen ufak beyaz lekelenmelere neden olabilir.
kaç yıldır yanlış yapıyormuşuz desenize :44:
fakat kaç yere gittiysem hem lazer hem iğneliden sonra bol bol bepanthene türü cildi nemlendiren kremler sürün deniliyordu. leke oluşur demişsiniz de ben hiç beyaz leke görmedim yaptırıp krem sürdüğüm yerlerde. eskiden 4-5 gün sürerdim de madem dediğiniz gibi olması gerekiyor artık çok daha az sürerim. psikolojik olarak sürmezsem iyileşmez diye düşünüyorum da
canım bence burdaki uzmanı dinle ve işlem sonrası 3-4 gün bol pudrala
bak ben 2 sene önce filan koluma başladım iğneliye.ilk seans sonrası bepanthen sürdüğüm yerler iiyileşmden kabukları yumuşadı ve döküldü orda leke kaldı.sonraki seanslarımda hep pudra kullandım sorun yaşamadım pek.
ama o ilk leke duruyor düşün artık
merhaba, benim göğüs çevreme yapılalı 1 ayı geçti ve büyük bir alanda nokta nokta lekelenmeler duruyor renkleri gittikçe açıldı fakat hala çok fena bir görüntü, göğsümdeki kıllar kalındı cımbızla çekerek o hale getirmiştim o yüzden fazla akım verildi ve büyük kabuklar oluştu, 1 2 ayda tamamen iyileşmemesi normal mi? yardımınızı bekliyorumne krem kullanmamı önerirsiniz
seansa kadar geçen sürede uzayan tüyleri makasla kesmek zararlımıdır? sonuçta iğneli epilasyon kıl köküne yapılan bir şey o yüzden tüyleri kalınlaştırıp bitme süresini uzatmaz diye düşünüyorum ama doğrumudur?
arkadaşlar ben de dün yaptırdım şu an sadece pudra kullanıyorum bide sormak istediğim yapılırken çekilme hissetmememiz gerekiyodu dimi? nasıl olması gerektiğini bilmediğimden doğru işlem yapılıp yapılmadığını anlamadım,uyusturucu yaptı ama etki etmeyen yan kısımlarda hissetiğim şey küçük batmaydı tek seferlik tık diye geçiyodu cımbız yüüzünden mi olur yoksa akım verildiğinde mi hissedilir bu? çok kafam karıstı yardım edin lütfen:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?