İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

merhaba aysel hanım =)

uzun bir aradan sonra iğneliye yeniden başladım. 2,5 sene önce bacaklarım için başlamıştım. zamandan ve verdiğim paradan usanıp bırakmıştım. 2 yıl boyunca lazere gittim. şimdi azalanlar için iğneliye başladım yeniden. bu defa gittiğimn yeri de değiştirdim. gittiğim bayanın şu an eli hızlı o yüzden umutluyum bu defa bitecek inşallah

size sormak istediğim epilasyon sonrası bepanthene merhem sürmek kıl köklerini besler gibi bir düşünce var, bu doğru mu. aslında bu sebeple artık yüzüme sadece madecassol kullanıyorum ama bacaklar geniş alan. madecassol yetmiyor bepanthene cildimi nemlendirdiği için erken iyileşmesini de sağlıyor kabukların. yine de kıl köklerini besliyor miti doğru mu değil mi emin olamadım. size sormak istedim...

merhaba aysel hanım .yüzümdeki tüyleri sarartıyorum ve çok incelar zaten şimdi iğneli epilasyona başlayacağım ama çok korkuyorum ya iz kalırsa ya alınan tüylerim daha kalın çıkarsa ve iğneli kesin çözüm olmazsa diye . ne önerirsiniz arkadaşlar? sizce sarartmaya devammı etmeliyim yoksa iğneli epilasyona başlamalımıyım?yüzümle başlamayı ve sonuç alırsamda tüm vücudumda devam etmeyi istiyorum ama çok korkuyorum işte ! bana fikir verin lütfen ?

merhaba aysel hanım,
ben lazerli epilasyonda yüzüm için hiç sonuç alamadım (2 farklı yere toplam 2 sene gittim )
1-2 ay önce falan iğneliye başladım ancak bence akneye sebep oluyor, bu normal mi? 2 sene falan önceki msjlarınızda akne yapmaz demişsiniz ama bende yaptı. üstelik seansa gittikten 1 hafta sonra bile sivilce çıkıyor. neden olabilir acaba normalmi bu

Uygulamayı müteakip kabuklar oluşup dökülene kadar pudra dışında hiçbir şey kullanmamanız gerekir zira kabukların doğal olmayan yöntemlerle dökülmesi arzu edilmeyen ufak beyaz lekelenmelere neden olabilir.

Uygulamayı müteakip kabuklar oluşup dökülene kadar pudra dışında hiçbir şey kullanmamanız gerekir zira kabukların doğal olmayan yöntemlerle dökülmesi arzu edilmeyen ufak beyaz lekelenmelere neden olabilir.

Ben sarartma konusunu hiç tasvip etmiyorum zira bu uygulamanın kıl köklerini baslediği ve uzamaya neden olduğu konusunda genel bir kanı olduğu gibi benimde yıllar içerisindeki gözlemlerim sözkonusu. İğneli epilasyon yönteminde, işinin ehli bir uzman ve uygulatanın biraz sabır göstermesi ile kesin netice alınacağından şüphe duymamalısınız. Karar elbette sizin ama ben sizin yerinizde olsam uygulama neticelerini görüp kesin karar verme aşamasında yüz bölgesine öncelik vermezdim.

Elbette daha önce belirttiğim düşüncemde bir farklılık yok. Ancak bu sözlerim İğneli epilasyon yönteminin doğru olarak uygulanması, uygulatanın da özellikle uygulamadan sonra bölgeye 3 gün süre ile su değdirmeme konusunda hassas olması durumunda geçerlidir.

evet arkadaşlar merhabalar gruba yeni katıldım

boyun ve ense bölgeme yaptırıyorum 28 mart 2012 de 5. seansım olacak 3 hafta da bir seans aralıkları kıllar batıklı çıkıyor bu normal mi sizce?

ayrıca 1 sene gibi bi süre de biter dedi sizce bu nası ?

azalma biraz olsun var ayrıca pedallı da devam ediyorum cildim hassas oldugu boylesi daha iyi dedi uzman kişi.

bakırköyde bi merkeze yaptırıyorum.

kaç yıldır yanlış yapıyormuşuz desenize :44:

fakat kaç yere gittiysem hem lazer hem iğneliden sonra bol bol bepanthene türü cildi nemlendiren kremler sürün deniliyordu. leke oluşur demişsiniz de ben hiç beyaz leke görmedim yaptırıp krem sürdüğüm yerlerde. eskiden 4-5 gün sürerdim de madem dediğiniz gibi olması gerekiyor artık çok daha az sürerim. psikolojik olarak sürmezsem iyileşmez diye düşünüyorum da

canım bence burdaki uzmanı dinle ve işlem sonrası 3-4 gün bol pudrala
bak ben 2 sene önce filan koluma başladım iğneliye.ilk seans sonrası bepanthen sürdüğüm yerler iiyileşmden kabukları yumuşadı ve döküldü orda leke kaldı.sonraki seanslarımda hep pudra kullandım sorun yaşamadım pek.
ama o ilk leke duruyor düşün artık

kafam karıştı ama söylediğiniz yöntemi deneyecem. bu hafta seansım var. ondan sonra pudra dökecem. işlem sonrasında bazen verilen akımdan dolayı vücudum yanıyor gibi oluyordu yaptırdığım yerler yani. krem sürünce serinliyordu. umarım pudrada sakinleştirir...

merhabalar,

kuzenim(bay) boynuna ve ensesine lazer yaptı bunun sonucunda tetikledi ve cogaldı kılları.

daha sonra 4 seans oldu ve topam 3 bucuk ay oldu 3 hafta aralıklarla gidiyor seanslarına iğneli epilasyona başladı.

kıllarda biraz azalma oldu ancak kılları çıkarken batık çıkıyor ve sivilceleri oluşuyor. sizce bu normal mi?

ne önerirsiniz kıları bayağı sertti ama şu anda yüzde 30 azalma ve incelme var bizce. cevabınız çok önemli bizim için.

saygılarımla.

Özel mesajına cevap olarak yazıyorum. Benim göğsüm inanılmaz derecede tüylüydü. Kalın ve ince. Kaç saat harcadık Aysel Hanım ile, hesabını bile yapamıyorum sen anla yani. Ama onca saate rağmen şu an herhangi bir iz yok. Başlarda vardı tabii ama geçti hepsi. Bazen Aysel Hanım'ı dinlemeyip sadece bir-iki kez pudra sürüyordum, hepsi o kadar. 1-2 ay sürmedi ama benim izlerin geçmesi. Belki bir cildiyeye gösterebilirsin, üzülme ama neleri iyileştiriyor vücut kendi kendine.

arkadaşlar ben de dün yaptırdım şu an sadece pudra kullanıyorum bide sormak istediğim yapılırken çekilme hissetmememiz gerekiyodu dimi? nasıl olması gerektiğini bilmediğimden doğru işlem yapılıp yapılmadığını anlamadım,uyusturucu yaptı ama etki etmeyen yan kısımlarda hissetiğim şey küçük batmaydı tek seferlik tık diye geçiyodu cımbız yüüzünden mi olur yoksa akım verildiğinde mi hissedilir bu? çok kafam karıstı yardım edin lütfen:/

seansa kadar geçen sürede uzayan tüyleri makasla kesmek zararlımıdır? sonuçta iğneli epilasyon kıl köküne yapılan bir şey o yüzden tüyleri kalınlaştırıp bitme süresini uzatmaz diye düşünüyorum ama doğrumudur?

bunu ben de merak ediyordum ama gittiğimde sordum makasla kesebilirsin fakat cımbız, ağda, jilet kesinlikle ama kesinlikle kullanmamalısın.

nereye yaptırıyorsun ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…