• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı

4 ay sonraki hali bu demişsiniz. acaba 4 ayda hiç yeni kıl çıkmadı mı? hepsi döküldü mü?
tabi çıkıyor yıne tüyler eskısı gıbı degıl tabı ama yine cıktı benım ve de kollarımı yaptırdıgıma pişman oldum yanmadan mı ılerı gelır bılmem kollarım bı karanlık koyu oldu. Pürüssüzdü benim alt kollarım sımdı alcalı derler ya o şekil .Keşke tüyümüz olmasada ıgnelı epilasyon yapan kişilere muhtaç olmasak. ücretı ayrı bır dert randevu alması ayrı dert acısı ayrı bır dert . Allah yardımcımız olsun ....

Aysel hanım, benim sorum teknik olacak. Acaba kullanılan cihazın kaç mhz olduğu önemli midir? düşük mhz'li cihaz kullanan kişilere o kadar para vermek doğru mu?

ayse hanim size o kadar soru sorulms ve neredeyse hepsine titizlkle cewap vermisinz öncelikle bunun icin tesekkr ediyorm. ben yeni üyeym 21 yasindaym ve pilokistik overm var tüm vücut bastan asagi lazer olmk istyorm kayseride mavi ışik die biryer var orayi önerdiler ama korkuyorm bekarm ve calsiyorm oraya verdigm paranin da bosa gitmesini hic istemyorm. bazi yerlern parayi aldiktn snra bastan savma is yaptigni da cok yerden okudum. ben giderken uygulanacak islem icin onlarn hazrlams oldugu sözlermebin yanisira verms oldugm paranin mktarini uygulanacak seans sayisini tüyler bitene kdar uygulamaya dewam edecegiz gibi bi dilekce yazip onlara imzalatsam herhngi bir durm oldugnda parayi alip islem yapmamalari durumunda hak iddia edip mahkemeye basvurabilr miyimm ????? cewap verirseniz cok sewinirm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi bayramlar diler sağlıklı günler temenni ederim. Bu vesile ile uzun süredir ilgilenemediğim sayfamda sorularınızı cevaplamak için yeniden aranızda olduğumu belirtmek isterim.

merhaba, yüzümde ve özellikle boyun bölgemde kalın ve ince olmak üzere çok miktarda tüy var. gittiğim bir güzellik merkezinde aldığım 1 tüy bir daha çıkmaz dedi ama ileride kalan ince tüyler kalınlaşır dedi. bana çok sacma geldi aysel hanım sizce hiç iğneli epilasyonla alınmamış tüyler yanındaki kalın tüyler alınınca sonradan kalınlaşabilir mi?

merhaba, yüzümde ve özellikle boyun bölgemde kalın ve ince olmak üzere çok miktarda tüy var. gittiğim bir güzellik merkezinde aldığım 1 tüy bir daha çıkmaz dedi ama ileride kalan ince tüyler kalınlaşır dedi. bana çok sacma geldi aysel hanım sizce hiç iğneli epilasyonla alınmamış tüyler yanındaki kalın tüyler alınınca sonradan kalınlaşabilir mi?
Böyle bir durumda ince tüyler boya gidebilir ancak kalınlaşmaz.

merhaba ben yüzüme ve koltukaltıma iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim polikiniği aradığımda sadece 15 dakikalık bir boşlukları olduğunu söyledi sizce bu süre içinde en azından faul kısmına iğneli epilasyon yapabilir mi( hafif yanaklara doğru da var) :110:

Cilde göre değişse de bel ve karın bölgesinde iğneli epilasyon uygulaması yapıldıktan itibaren oluşacak kabukların dökülme süresi vücudun diğer bölgelerinden daha fazla olup yaklaşık bir ayı bulacaktır. Ama bu süre içinde uygulama yapılmayan köklerden oluşumlar da başlayacaktır. Yani malesef mayıs ayından önce yaptıracağınız tek bir iğneli epilasyon uygulaması ile balayı dönemini pürüssüz bir cild ile geçirebileceğiniz müjdesini veremiyeceğim. Bu sebeple benim size tavsiyem hiç vakit geçirmeden bir uygulama yaptırıp durumu gözlemlemeniz ve neticesine göre yapacağınız değerlendirme ile az oranda tuy ya da kabuk tercihinizi de yaparak balayınızdan yeterli süre öncesinde ikinci uygulamayı yaptırıp olabilecek en iyi cild durumunuz ile balayı döneminizi en iyi şekilde geçirmeniz olacak. Şimdiden mutluluklar dilerim.

Ama bu süre içinde uygulama yapılmayan köklerden oluşumlar da başlayacaktır.

Bu yazdiginiz cümle ne anlama geliyor tam olarak? Yani baska yerlerden tüy mü cikicak daha önce olmayan yerlerde? (Lazerde bazen olabildigi gibi)

Belirttiğiniz düşünce sizin mi yoksa uzmanınızın mı bilemiyorum ama tahrip edilecek kıl köklerindeki oluşumların kalın olması nedeni ile fazla akım verilmesi ve bunun da yanma türü olumsuzluklara neden olarak gösterilmesini kabul etmek doğru değildir. Görmeden, sadece sizin belirttikleriniz ile bu olumsuzlukların sözkonusu olup olmadığı yönünde fikir belirtmem ise uygun olmaz. Ama ciddi endişeleriniz varsa bir dermatoloğa görünmeniz herhalde en iyisi olacaktır.

Kalin killara fazla akim verilmesi gerekmiyor mu yani?

Merhaba aysel hanım bende bir şey sormak istiyorum. Sayfayı biraz karıştırdım ama cevabı bulamadım. Uygulama sonrasında bepanthen falan gibi kremler hiç sürmeyelim mi. Sadece 3 gün antibakteriyel pudra sürmek yetiyor mu ? Bir de ben göbek gögüs bölgesi için gidiyorum ama acıya dayanamadığım için uyusturucu iğne yaptırarak seansı tamamlıyorum. Uzmanım acısına dayanamadığım için kendimi sıktığımı ve deliklerin açık olmadığı için iğnenin girmekte zorluk çektiğini o yuzden uyusturarak yapmamızın daha iyi olacağını söyledi. Bir zararı var mıdır acaba ?

Kcan hanım ; aysel hanım daha iyi bilir ama ben de uzun süredir iğneli epilasyon yaptırdığım için cevap vermek istiyorum. Ben de ellerime ve kollarıma yaptırdım, Bildiğim kadarıyla göz çevresi kulak ve burun içi dışında her yere yapılabilir. Benim gittiğim uzman bayan böyle söylemişti. Ama ellerinize kollarınıza yaptıracaksanız daha dikkatli olmanız çünkü 3 gün boyunca su değdirmeniz gerektiği için bu kısımlar daha dikkat ister.

Çok tesekkur ederim evet benim de endisem o yönde sonuçta ellerimizi her an kullaniyoruz. Bir de iz kalır mı diye korkuyorum siz de yaptirmissiniz sonuçtan memnun musunuz önerir misiniz:)

gerçekten çok memnunum. önceden ellerimi ve kollarımı sir ağda ile alıyordum. sonra lazere gittim ama o daha da arttırdı. en son çare olarak iğneliye gittim. sonuçlarını görünce neden en baştan iğneli yaptırmadım diye üzüldüm açıkcası. ben de iz kalma konusunda o kadar çekiniyordum ki. fakat uzman arkadaşın önerilerine harfiyen uyunca hiçbir şey olmuyor. ben sırf iz kalmasın diye ellerimi çok ıslak olmayan ıslak mendil ve hafif nemli bir bezle temizledim. kabuklar düşene kadar pudra dışında hiç bir şey sürmemelisin. hatta uzmanın pudra önermiyorsa onu da sürmemelisin. dediğim gibi uygulayan kişi uzmansa size ne yapmanız gerektiğinizi söyleyecektir. ben ümraniyede kendi evinde yapan genç bir bayana gittim, kendisi hem uzmandı hem de evinde yaptığı için fiyatı çok uygundu. şimdi de aynı kişiye bacaklarıma başlamayı düşünüyorum

yazmayı unutmuşum, kollarımdaki ve ellerimdeki tüyler 7 senastan sonra bitti. fakat bu 7 seansta tüylerim aynı yoğunlukta değildi . yani açıklayıcı olması için şöyle bir örnekle yazayım. diyelim ki ilk seansta kolunuzdaki kıl sayısı ( atıyorum) 1000 adet kıl olsun. ikinci seansa giderken sayısı 900 kıl. üçüncü seansa giderken 700 kılla daha sonraki seanslara da daha azalarak gidiyor olacaksınız. böylece seans süresi ve maliyeti azalacak. anlaşılır olsun diye böyle örnek verdim. bir de iğneli biliyorsunuz azaltan değil yok eden bir yöntem. yani uzman ellerde ve düzenli yapılırsa kılları %100 yok eden bir yöntem. durumunuz müsaitse hiç durmayın başlayın derim.

Gerçekten çok teşekkür ederim düşündüğüm ne varsa yanitlamissiniz:)) ben samsun da yaşıyorum hemen başlamak için araştırmalara başlayacağım:)

rica ederim. bir söz var bilirsiniz ;damdan düşenin halini damdan düşer anlar. ama lütfen uzman olup olmadıklarına dikkat edin. sakın kuaförlerde henüz yeni yetişen elemanlara yaptırmayın. mümkünse sadece iğneli epilasyon yapan yerlere gidin. uzman kişinin on parmak çalışıyor olduğuna dikkat edin yani eğer kişi sağlaksa ;sağ eliyle iğneyi uyguluyor sol eliyle de kılı cımbızla çekiyorsa on parmaktır. iki işlemi de aynı eli ile yapan uzmanlar da var fakat bu süre sıkıntısı yaratıyor. bir de cımbızla kılı uzaklaştırırken eğer kılın kökünden çekildiğini hissediyorsanız uygulama yanlış gidiyor demektir. kılın oradan uzaklaştırıldığını hissetmemeniz lazım. ben aşırı detaycı olduğum için detaylı yazdım. inşallah güzel bir uzmana yaptırır kurtulursunuz

Back
X