- Konu Sahibi aysepilasyon
- #1.021
anlıyorum. öncelikle cevapladığınıziçin teşekküreler...
peki bir konuda açık olmanızı istiyorum. sizce aysel hanımın uzmanlığı gerçekten iyi mi?
yani 2012den beri gidiyorsunuz kendisine. sizce gittiğinize değdi mi? yani epilasyon yapılan tüylerde göze görülür bir azalma var mı?varsa ne kadar?
mesela dudak üstüne epilasyon yaptırmışsınız. gerçek anlamda kaçıncı seanstan sonra ciddi anlamda azaldığını gözlemlediniz mi? aysel hanımın işçiliğinden memnun musunuz? kısaca işi iyi bilen ve uygulayan bir uzman mı?
peki bir konuda açık olmanızı istiyorum. sizce aysel hanımın uzmanlığı gerçekten iyi mi?
yani 2012den beri gidiyorsunuz kendisine. sizce gittiğinize değdi mi? yani epilasyon yapılan tüylerde göze görülür bir azalma var mı?varsa ne kadar?
mesela dudak üstüne epilasyon yaptırmışsınız. gerçek anlamda kaçıncı seanstan sonra ciddi anlamda azaldığını gözlemlediniz mi? aysel hanımın işçiliğinden memnun musunuz? kısaca işi iyi bilen ve uygulayan bir uzman mı?
Aralık 2012 de kol üstü, koltuk altı, tüm bacak ve dudak üstü için seanslara başlamıştım ve hala devam ediyorum.Ama ilk seanslarım kadar uzun sürmüyor artık. yüz bölgemde sadece dudak üstünü yaptırdım neredeyse bitti diyebilirm. koltuk altı ve bacak kısmındaki batıklar çıktığı için hala bitmedi. ama yaklaşık 2 ayda bir çıkanları aldırmak için gidiyorum. gerçekten sabır isteyen bir iş, hem acı yönünden hem de maliyet yönünden. bazen bende düşünüyorum lazer mı yaptırsaydım acaba diye ama .....