- Konu Sahibi aysepilasyon
- #1.081
Gerçekten çok doğru bir sozmus:) evet bende detaylara takılan bir insanım ve bu konuda sizin gibi birinden cevap almak benim şansım oldu söylediğiniz tüm detaylara dikkat edeceğim çok teşekkürler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde tavsiyem sadece pudra kullanılması yönündedir. Uygulama anında kendinizi sıkmanız uzmanın çalışması için zorluk oluştursa da gözeneklerin kapanması konusundaki bilgiye katılmıyorum.Merhaba aysel hanım bende bir şey sormak istiyorum. Sayfayı biraz karıştırdım ama cevabı bulamadım. Uygulama sonrasında bepanthen falan gibi kremler hiç sürmeyelim mi. Sadece 3 gün antibakteriyel pudra sürmek yetiyor mu ? Bir de ben göbek gögüs bölgesi için gidiyorum ama acıya dayanamadığım için uyusturucu iğne yaptırarak seansı tamamlıyorum. Uzmanım acısına dayanamadığım için kendimi sıktığımı ve deliklerin açık olmadığı için iğnenin girmekte zorluk çektiğini o yuzden uyusturarak yapmamızın daha iyi olacağını söyledi. Bir zararı var mıdır acaba ?
iğneli epilasyon uygulaması el parmaklarına da rahatlıkla uygulanabilir.Merhaba igneli epilasyonun el parmaklarına yapılma olasılığı var mıdır?
Canım gittiğin yerin adını yada adresini özelden mesaj atabilir misin bir de uygun demişsin dakikasını kaça yapıyor acaba?gerçekten çok memnunum. önceden ellerimi ve kollarımı sir ağda ile alıyordum. sonra lazere gittim ama o daha da arttırdı. en son çare olarak iğneliye gittim. sonuçlarını görünce neden en baştan iğneli yaptırmadım diye üzüldüm açıkcası. ben de iz kalma konusunda o kadar çekiniyordum ki. fakat uzman arkadaşın önerilerine harfiyen uyunca hiçbir şey olmuyor. ben sırf iz kalmasın diye ellerimi çok ıslak olmayan ıslak mendil ve hafif nemli bir bezle temizledim. kabuklar düşene kadar pudra dışında hiç bir şey sürmemelisin. hatta uzmanın pudra önermiyorsa onu da sürmemelisin. dediğim gibi uygulayan kişi uzmansa size ne yapmanız gerektiğinizi söyleyecektir. ben ümraniyede kendi evinde yapan genç bir bayana gittim, kendisi hem uzmandı hem de evinde yaptığı için fiyatı çok uygundu. şimdi de aynı kişiye bacaklarıma başlamayı düşünüyorum
Değerli merosa,
Uygulamalarım sonrası yara problemleri yaşatmadığımdan dolayı sorunuzla ilgili olarak deneyimim yok, Uygulama yaptığım hanımlara 3 gün su değmemesi ve kaşıntıya karşı günde bir kez pudra sürülmesi dışında bir tavsiyede bulunmuyorum. Yanlış uygulamalar sonrası oluşan yaralar için bende sizin belirttiğiniz ilaçlarla ilgili tedavileri duydum ama en uygun çözümün bir dermatoloğa danışmanız olduğunu düşünüyorum. saygılarımla.
İğneli epilasyon uygulamasında mümkün olduğunca ( yüz bölgesi dışındaki bölgeler için ideal süre üç ay, yüz bölgesi için ise en az yirmi gündür) uzatıp uygulamaya o şekilde gelmek verim alınması için önemlidir. Her hangi bir sebeple uzatmaya müteakip uygulamaya gidilememesi gibi bir nedenle kılların uzunluğundan rahatsız olunması durumunda ağda ve jilet yapılmamalı makasla kısaltma uygulanmalıdır.iğneli epilasyon uygulamasında tetikleme söz konusu değildir. Ancak uygulama anında yaşam döngüsü nedeni ile cild yüzeyinde oluşum olmama gibi nedenlerle müdahale edilemeyen kıl kökleri için müteakip uygulamalara ihtiyaç duyulacağı da dikkate alınmalıdır.Selamlar,
Mümkün olduğunca bütün başlığı okumaya çalıştım. Daha önce bu sorulara cevap verdiysenız kusura bakmayın:
- Tedavi süresince kılların uzun mu olması gerekiyor? Ağda ya da jiletle alabiliyor muyuz?
- Yani tedavi 2 yıl sürecekse, 2 yıl boyunca tüylerimizle mi kalacağız?
- Lazerden birkaç yıl sonra çok fazla ayva tüyü çıktı. Bunlar yeni kökler midir sizce, yoksa yeterince tahrip edilemeyen eski köklerden çıkan ince tüyler midir? Yani iğneliden sonra da yeni foliküller oluşabilir mi?
- İğneli epilasyonda tetikleme diye bir şey var mıdır?
Çok teşekkürler.
Reyhan Merhaba,rica ederim. bir söz var bilirsiniz ;damdan düşenin halini damdan düşer anlar. ama lütfen uzman olup olmadıklarına dikkat edin. sakın kuaförlerde henüz yeni yetişen elemanlara yaptırmayın. mümkünse sadece iğneli epilasyon yapan yerlere gidin. uzman kişinin on parmak çalışıyor olduğuna dikkat edin yani eğer kişi sağlaksa ;sağ eliyle iğneyi uyguluyor sol eliyle de kılı cımbızla çekiyorsa on parmaktır. iki işlemi de aynı eli ile yapan uzmanlar da var fakat bu süre sıkıntısı yaratıyor. bir de cımbızla kılı uzaklaştırırken eğer kılın kökünden çekildiğini hissediyorsanız uygulama yanlış gidiyor demektir. kılın oradan uzaklaştırıldığını hissetmemeniz lazım. ben aşırı detaycı olduğum için detaylı yazdım. inşallah güzel bir uzmana yaptırır kurtulursunuz
Sayin aysepilasyon siz hangi yöntemi kullaniyorsunuz? Galvanik mi, blend mi yoksa termoliz mi?