İğneli epilasyon mağduruyum lutfen fikir verin ne yapmalıyım

Kabuklar döküldü ancak lekeler kaldi madecassol kullanıyorum ancak soyulma yapıyor sizce normalmi
Madecassol krem cildi yenilediği için soyulma yapabiliyor. Lekelerin geçmesi 3-4 ayı bulur. Siz kabuklara dokunmadığınız sürece iz kalmaz. Benimde ilk zamanlar öyleydi. Geçmeyecek iz kalacak diye üzülüyordum. Bir baktım ki geçip gitmiş.

Madecassol krem cildi yenilediği için soyulma yapabiliyor. Lekelerin geçmesi 3-4 ayı bulur. Siz kabuklara dokunmadığınız sürece iz kalmaz. Benimde ilk zamanlar öyleydi. Geçmeyecek iz kalacak diye üzülüyordum. Bir baktım ki geçip gitmiş.
Cok teşekkür ederim bilgileriniz için çok sagolun dediklerinzi yaparım uyguluyorum zaten süreçten haberdar ederim :)

su an madecassol sürüyorum bırde çinko oksitli krem bıtane özel hastanede izler içiin lazer tedavisi uygulayan doktordan randevu aldım ancak 1 ay sonraya randevu verdıler krem ıle tedavı edılırımı sizce devlet hastanesınden randevu alsam
Şu an yaptığın şeye devam et fazlasını yapma ve doktora görün bak altını çiziyorum DOKTOR!
1 ay sonra rdv var madem o zamana kadar kolajen günlük 10gr ile başla o güne kadar ve c vitamini kullanmanı öneririm. Cildin onarım sürecini hızlandırır ve seni lazer için hazırlar. Fraksiyonel lazer yatıracaksan ve daha hızlı bir sonuç istiyorsan prp ile yaptırmanı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim bir seans dermapen yaptırdım ama doktora görüncem randevu aldım dermapen biraz izleri hafiflettiği ama sonuç ne olur bende bilmiyorum tamamen gecicek dediler ama
Şu an yaptığın şeye devam et fazlasını yapma ve doktora görün bak altını çiziyorum DOKTOR!
1 ay sonra rdv var madem o zamana kadar kolajen günlük 10gr ile başla o güne kadar ve c vitamini kullanmanı öneririm. Cildin onarım sürecini hızlandırır ve seni lazer için hazırlar. Fraksiyonel lazer yatıracaksan ve daha hızlı bir sonuç istiyorsan prp ile yaptırmanı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim bir seans dermapen yaptırdım ama doktora görüncem randevu aldım dermapen biraz izleri hafiflettiği ama sonuç ne olur bende bilmiyorum tamamen gecicek dediler ama
Yeni bir iz olduğu için güneşten koruyup, besin takviyesi ile desteklersen düzelir merak etme. Ama dermatolog görsün mutlaka.

İgneli epilasyon yaptırdım yaklasik 4 ay üst üste gittim en son başka yere gittim ve yanlış uygulama yapıldığı söylendi dermapen uygulaması yapalım dediler üstelik tüylerimden daha tam kurtulamadım ne yapmam gerektigini bilmiyorum izlerim kalicimidir sizce resmini bırakıyorum
nereye yaptırdınız iğneli epilasyonu? cevaplarsanız sevinirim. çok geçmiş olsun

İzlerinizden kurtulabildiniz mi acaba
Merhaba yuzde yuz gecmedi ama çok sancılı bir süreçten sonra çoğunj atlttım kullanmadığım krem yapmadığım tedavi kalmadı dermapene gittim aylarca takvıye aldım krem kullandım ne gelirse tabı bunlarda baska yerlerde tuylenmeler yaptı sakun arastırma yapmadan gitmeyin özellikle söz konusu yüzünüz ise

X