- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
herkese merhaba,
favori bölgesi için iğneli epilasyona gitmeye karar verdim, yorumlarınızın etkisiyle de zeynep polata gitmeyi düşünüyorum, öncelikli sorum da şu: eğer ilk gidişimde acıya dayanamadığımı görürsem, ya da yazın ara verirsem sirle almaya devam ettiğimde sorun yaşar mıyım? olumsuz, farklı bir etkisi olur mu kıllara? devam edeceğimi farz ederek de şunları sormak istiyorum: randevu almakta çok sorun çıkıyor mu çok yoğun mu acaba? yüzüm en son 1 ay önce alındı ve iğneli için en az 2 aydır kökten alınmamış olması gerekiyor, ama mayısın başı olmuş olucak ve havalar sıcak olur, sizce kışa mı bırakmalıyım? acısını bildiğim için düşüncesi bile sıcak bastırmaya terletmeye yetiyor, bir de hava sıcakken nasıl çekilir bilmiyorum ama bıktım artık kıllılık psikolojisinden.
canim ben zeynep hanima gidiorum.favori bolgesi pek acimior.bence dayanirsin.zeynep hanimin da eli hafif ve hos sohbetiyle unutturuo aciyi da acikcasi:) 2 ay kokten alinmamis olmasi gibi bi durumda yok.ciktikca gidersin yani.igneliyi birakipta tekrar sire donersen eski haline geri doner tuylerin bence.