bn de aynı durumdayım kurtulbildiniz mi izlerden?kızlar minik kahverengi leklere ve küçük gözenek şeklınde delinmelrr olanlar tedavi uygulayıp sonuç aldımı yada kendılıgınden geçdimı bende oluşdu malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn de aynı durumdayım kurtulbildiniz mi izlerden?kızlar minik kahverengi leklere ve küçük gözenek şeklınde delinmelrr olanlar tedavi uygulayıp sonuç aldımı yada kendılıgınden geçdimı bende oluşdu malesef
benim de ihtiyacım var lütfen yardım edinherkese merhaba.iğneli epilasyon sonrası kahverengi ve pembemsi lekeler için çözümü olan var mıı?herkes dert yanmış ama bi çözüm öneren olmamış sanırım.eğer bu yazıları yazdıktan sonra uygulayıp olumlu sonuç aldığınız uygulamalar varsa bizimle de paylaşır mısınıııız.teşekkürler şimdiden.
bana da yardım eder misiniz? istanbuldayım. şuan yaptırdığım yer çok fazla iz bıraktı. leke bırakmayan yer istiyorum lütfen yardım edinben çok memnunum. epilasyonum nerdeyse bitti. epilasyonu yapan el çok önemli.hala bir yere gitmediysen. iletişim bilgilerini verebilirim.
bu kreme nasıl ulaşabilirim? bende de iğneli epilasyon izleri kaldı ve geçmiyorlar. lütfen yardım edinKızlar merhaba..bende yüzüme iğneli epilasyon düşünüyorum fakat izlerden korkuyorum.
merak ettiğim bir konu var bu iğneli epilasyon sonrası oluşan kırmızılık ve kabuklar "yanık" türünde bir yara mı sayılır?
çünkü benim bitkisel ürünler hazırlayan bir eczacım var ve çok harika bir yanık ilacı var hiç iz bırakmıyor vede çok hızlı iyileştiriyor(ablamın yüzüne kaynar su dökülmüştü bu merhemle iyileşti ordan biliyorum).eğer epilasyon yaraları yanık türünde sayılırsa o merhemi kullanmayı düşünüyorumda..şimdiden çok teşekkür ederim
aynı durumdayız yüzümde leke olmuyor ama göğüs çevrem çok kötü kahverengi noktacıklar var. kadın gececeğini söylüyor hçbirşey sürme diyip duruyor. bn de endişeleniyorum hiç gecmeyecek diye. siz kurtulabildiniz mi acaba ? lütfen yardım edinkızlar gobegime igneli epilasyon yaptırıyorum. son seansımın ustunden 2 bucuk ay gecti ama kucuk kahverengi noktalar duruyor hala. epilasyoncum mutlaka gecer diyor ama endişeleniyorum. bazı yorumlarda 1 yıl olmasına ragmen gecmedigini soyleyenler olmuş. bazıları da gectigini ama gobek bolgesinin biraz daha uzun surede gectigini yazmış. fito krem suruyorum her gun. bu nokta şeklindeki kahve lekeler zamanla gecti diyen var mı? epilasyoncuyla ilgili sorun oldugunu sanmıyorum. yuzume ve gobegimin orta kısmına da yaptırdım. iz yok. sadece gobegimin ust kısımları ve bele yakın olan yan taraflarda kaldı bu lekeler. oradaki deri daha hassas olabilir.
kısacası bu lekeleri bikac ay taşıyan ama sonunda gecti diyen var mı?
aynı durumdayız yüzümde leke olmuyor ama göğüs çevrem çok kötü kahverengi noktacıklar var. kadın gececeğini söylüyor hçbirşey sürme diyip duruyor. bn de endişeleniyorum hiç gecmeyecek diye. siz kurtulabildiniz mi acaba ? lütfen yardım edinbir ay bir hafta önce göğüs bölgeme iğneli yaptırdım.kabuklar bir aya döküldü ama kırmızı yaralar var hala.leke kalmasından çok korkuyorum.keşke yaptırmasaydım.çok korkuyorum.kaç aya geçer bu kırmızı izler.medaccasol sürmeye başladım.geçer mi.lütfen nolur bişeyler yazın