Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de lekelerin kalıcı olma ihtimali var mı yok mu bunu anlayabilmeliler bence. eğer kalıcı olacaksa ben de yaptırmaktan vazgeçerim niye leke kalacağını bile bile iğneli yaptırayım ki? siz leke olayını küçümsüyosunuz ama bu o kadar basit diil leke tedavisi kolay bi şey olsa onca insan sivilce veya epilasyon lekeleriyle yaşamak zorunda kalmazdı yani kıldan kurtulayım lekeyi hallederim gibi bi rahatlık yaşayamıyorum burdaki pek çok insan da lekelerden şikayetçi çözümü kolay olsa niye dert edelim ki
ceylangözlüm bu mesajının üzerinden 2 yıl geçmiş,benimde yaklaşık 2 yıllık iğneli epilasyondan kalan lekelerim var, çözüm bulabildin mi?Valla doktorumun yaptigi igne altin falan degil, bu ayda korkumdan randovumu iptal ettim.. biyiklarimdaki izler gemedi hala.. Ne yapacam ya, biyikli halimde izlerden beter .. kalin ve siyah killar.. Igneli epilasyon yapilan yerlerdeki killar inceldi ama izlerden gorunmuyorki.. Turkiyeden iyi bi doktorun numarasini ozelime yazinda arayayim danisayim kizlar lutfen.. burdaki doktorlar bisey anlamiyor.. simdiden tesekkurler..:çok üzgünüm:
Kızlar bende iğneli epilasyon yaptırıyorum ve çok memnunum,tabi yapıldığı yer çok önemli araştırmak gerekiyor, ilk yapıldıgında kızarıklıklar, nokta şeklinde küçük yaralar oluyor fakat bir hafta sonra geçiyor, madecassol krem kullanıyorum o da çok iyi geldi leke yok diyebilirim,
kızlar minik kahverengi leklere ve küçük gözenek şeklınde delinmelrr olanlar tedavi uygulayıp sonuç aldımı yada kendılıgınden geçdimı bende oluşdu malesef
herkese merhaba.iğneli epilasyon sonrası kahverengi ve pembemsi lekeler için çözümü olan var mıı?herkes dert yanmış ama bi çözüm öneren olmamış sanırım.eğer bu yazıları yazdıktan sonra uygulayıp olumlu sonuç aldığınız uygulamalar varsa bizimle de paylaşır mısınıııız.teşekkürler şimdiden.
ya iğneli epilasyon yaptıralı 1 ayı geçti yüzümde hala çok hafif kızarık ve kahverengi noktalar var.moralimi acayip bozuyo ! kızlar geçermi sizce ya :S