Ben ilk yaptırdığımda hafif bir kızarıklık oluyor ama daha sonra geçiyor. Evet ufak kabuklanmalarda oluşuyor fakat en fazla 6-7 gün sürüyor ve kayboluyor. İğne yerinde çukurluklar oluşan arkadaşlar muhtemelen doku kaybı yaşıyorlar uzmanlarını tekrar gözden geçirsinler derim. İğne batarken hissediyorsanız, ısı verilmiş kıl kökü çekilirken zorlanıyor ve hissediliyorsa o işlemden hayır beklemeyin ve ivedilikle uzmanınızı değiştirin kızlar. Akımın yanlış yere verilmesi yüzünden ciltte ağır yanıklar veya en iyi ihtimalle doku kayıpları yaşanır. İğneli sonrası da önemli aslında. Mesela operasyondan sonra genelde uzmanım antiseptik pudra sürüyor. Madécassol veya hametan kullanılabilir. Hametanın aynı zamanda güneş koruyucu özelliğide var. 3 saat su, çay veya kahve buharı vs değdirmemek gerekiyor. Açıkcası ben operasyondan sonra sürülen antiseptik pudra veya hametanla kalıyorum. Tekrar sürmüyorum. Ona rağmen çukurlaşma, kızarıklık vs yaşamıyorum. Gerçekten bu uzmanla veya cilt tipinizle alakalı. Umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.