• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon izleri (RESİMLİ)

reklam yapmadığınıza inanmıyorum. Süreç içinde paylaşımlarınız ne yapmaya çalıştığınızı belli eder zaten.
burda insanları çok kolay kandırabiliyorlar arkadaşı uyarmak zorundaydım. gerisi kendisine kalmış . iyi günler
pardon ama bir yerin çalışanı olsam neden sorayım ve de neden sana kendimi ispat etmek zorunda kalayım kardeşim saçmalama allaşkına ! burda vücudu yanık gezen benim. reklamcı arıyorsan benim vücudumu yakan yerleri insanlara adres olarak sunan kişilere bir bak ! iftiracılığın terbiyesizliğin burda lüzumu yok !
40 farklı yer sormuşum şurda, gidip deneyimlerimi yazmışım, zorunda bile değilken.. bu forumdan hep bilgi edinmeye çalışırım ama bu sefer dilim bir yandı ki insanlara da aktarmak istedim. sen ne düşünürsen düşün, kişi kendinden bilir işi diyorum

pardon ama bir yerin çalışanı olsam neden sorayım ve de neden sana kendimi ispat etmek zorunda kalayım kardeşim saçmalama allaşkına ! burda vücudu yanık gezen benim. reklamcı arıyorsan benim vücudumu yakan yerleri insanlara adres olarak sunan kişilere bir bak ! iftiracılığın terbiyesizliğin burda lüzumu yok !
40 farklı yer sormuşum şurda, gidip deneyimlerimi yazmışım, zorunda bile değilken.. bu forumdan hep bilgi edinmeye çalışırım ama bu sefer dilim bir yandı ki insanlara da aktarmak istedim. sen ne düşünürsen düşün, kişi kendinden bilir işi diyorum

arkadaşım sen yanlış anlamışssın sözüm sana değildi ki. ben cerenturan2' ye yazdım bu dediklerimi, onla konuştum zaten sizinle değil. sadece sizin adınızı sizi uyarmak için yazdım okumanız için. Sizin bu konuda sıkıntılı olduğunuzu biliyorum zaten yukarıda açıklamışssınız. cerenturan2 adlı kişi dün siteden atıldı, reklam yaptığı için.kendine müşteri çekmeye çalışıyordu. siz onunla konuştuğunuz için sizi uyarmak için,bu durumu bilmeniz için adınızı yazdım çünkü etiketleyemedim sizi. Kusura bakmayın ama boşu boşuna günahımı aldınız

Ben olsam konuşur,gorusur o sekilde karar verirdim.Çünkü nekada 12 sene çalışmış,17 yıldırda kendi dükkanını dewam ettiren insanlara hakaızlık olurdu.
arkadaşım sen yanlış anlamışssın sözüm sana değildi ki. ben cerenturan2' ye yazdım bu dediklerimi, onla konuştum zaten sizinle değil. sadece sizin adınızı sizi uyarmak için yazdım okumanız için. Sizin bu konuda sıkıntılı olduğunuzu biliyorum zaten yukarıda açıklamışssınız. cerenturan2 adlı kişi dün siteden atıldı, reklam yaptığı için.kendine müşteri çekmeye çalışıyordu. siz onunla konuştuğunuz için sizi uyarmak için,bu durumu bilmeniz için adınızı yazdım çünkü etiketleyemedim sizi. Kusura bakmayın ama boşu boşuna günahımı aldınız
evet ben yanlış anladım, bu şahıs diye beni diyosunuz sandım, siz kusura bakmayın ölese. yani sade vatandaş olarak kendimi ispata zorunlu kaldığım için sinirlenmiş olabilirim. yanlış anlaşılma oldu :)

Ben olsam konuşur,gorusur o sekilde karar verirdim.Çünkü nekada 12 sene çalışmış,17 yıldırda kendi dükkanını dewam ettiren insanlara hakaızlık olurdu.

prim falan veriryorlar herhalde size, sloganvari konuşuyorsunuz. Burdaki insanlar salak değil, aktif olan üyeler kimin ne yapmaya çalıştığını anlıyor zaten. en azından çaktırmadan yapın, ne bilim ezbere cümleler kurmayın. hadi kolay gelsin

evet ben yanlış anladım, bu şahıs diye beni diyosunuz sandım, siz kusura bakmayın ölese. yani sade vatandaş olarak kendimi ispata zorunlu kaldığım için sinirlenmiş olabilirim. yanlış anlaşılma oldu :)
estafrullah hiç önemli değil.. ben de biraz bozuk Türkçeyle yazmışım hata bende. Dün böyle bir olay yaşandığı için size de söylemek istedim. Çünkü paramı çok kaptırdım bu kadar reklam yapıp sonradan fos çıkan yerlere. Buraya gelen insanlar da genelde lazerden ağzının payını almış, her yeri tüy dolmuş pskolojikman çökmüş insanlar. o yüzden kimsenin böyle şeylere tahammülü yook artık. sizde bu tarz şeyler yazan insanları görünce atmış olduğu bütün mesajlara bakın. Eğriyi doğruyu kendiniz hemen anlarsınız zaten :)

Benimde yüzüm kıl içindeydi ve temizlendi.Sadece tavsiyedir.

Siz ogneli epilasyon kursuna mi gittiniz? Benim cildim cok hassas ondan kabuk tutuyo olabilir mi? Baska bir topikte biri yazmış kabuk tutuyorsa yanlis uygulama oluyormuş köke degilde deriye igne batirilinca kabuk tutuyormus bilginiz varmi? Benim ilk 2gun kabarik oluyor sivri sinek isirigi gibi 3.gunden sonra minicik kabuklanmalar oluyor yani 1hafta sonra kendiliginden düşüyor kabuklar ?
bazısı da kabuk tutmalı mutlaka diyor kökün yandığı anlamına gelir diyor.ben dün yaptırdım şişti ama şuan tamamen indi neredeyse,silverdin kullanıyorum.

bu dediğiniz hanımlar nerede tam olarak bakırköyde ? zynep hanım da ufak tekef bi iz bıraktı ama geçecektir diye umuyorum. o yüzden geri doruk'a döndüm, orası da pahalı ve bazı insanlara ısınamadım dorukta.
merhaba.ben de doruka gidiyorum.pek samimi olmayan bir kurum, ama songül hanımdan memnunum ben.siz kime yaptırıyorsunuz? son seansımda songul hanım olmadıgı icin gülten hanım işlem yaptı ve bıyık ortasında izler olustu :( 1.5ay oldu yaklasık.hassas bolge, zamanla gecer diyor kendisi. bahara kadar kıllardan kurtulmak istiyordum ama gitmeye cesaret edemiyorum tekrar :(

İğneli epilasyon da doğru teknik ile çalışılması ne kadar önemli ise işlem sonrası iyi bakmakda önemlidir ki özenle hassasiyet gösterilmesi gereken yerlerden biride dudak üzeridir... Şu noktayada lütfen dikkat ediniz... Kabuklar düşecek terimi doğru değildir.... Normal yara gibi düşünülmeli.. Kendi kendine geçecekler... Her bir turda alınan kılların geneli çıkmayacağı için zamanla işlem azaldığında kabuk sonrası kalan kırmızılık yada kahverenklilik(cilde göre değişkendir) geçici lekelerdir... Kıllar rütüş aşamasına geldiğinde cilt asıl iyileşme sürecine girecektir... Talk pudrası işlemin ilk etaplarında bir kurtarıcıdır.... Medikasol,silverdin.bepantol gibi merhemler genel de kabuklar geçtikten sonra sürülmelidir ( ilk işlem yapıldığı zaman sürülebilinir yada bazı durumlarda) cildin hızlıca iyileşmesi adına iyi birer yardımcıdırlar... Ancak kabukların kendiliğin den geçene kadar ki dönemi özen gösterilir ise hiç bir takviyeye de ihtiyaç yoktur

bu dediğiniz hanımlar nerede tam olarak bakırköyde ? zynep hanım da ufak tekef bi iz bıraktı ama geçecektir diye umuyorum. o yüzden geri doruk'a döndüm, orası da pahalı ve bazı insanlara ısınamadım dorukta.
Gecti mi canim senin izler?

Lazer daha uygun olmuyormu kolda falan.son olarak igneli epilasyona gecilmiyormu.

Lazer daha uygun olmuyormu kolda falan.son olarak igneli epilasyona gecilmiyormu.

Benim kol tüylerim kızıl olmasına rağmen alex ile 8 seansta %70-80 azaldı. Kalanlara iğneli düşünülebilir ama benim üst kolda da minik tüyler olduğu için 8 seansta bıraktım.
Kol için lazer uygun.

Arkadaslar yüzüm bayagi delik delik kaldı çok sık gittim acaba geçer mi yoksa azda olsa kalır mı bu delikler?

Arkadaslar yüzüm bayagi delik delik kaldı çok sık gittim acaba geçer mi yoksa azda olsa kalır mı bu delikler?
Bende de leke ile beraber delik delik izler var. Zamanla geçiyor, madecassol kullanmak yardımcı oluyor cildin eski haline dönmesi için.

Back