• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon izleri (RESİMLİ)

Kabuk tutmasi anormal bir durum mu? Benim 3.gunden sonra kabuk tutuyor. Ilk gun kabariyor ve kizariyor??
Yok normal. Kuru bir cildiniz varsa ve uyguladığınız bölgeyi nemlendirmediyseniz genelde kabuk tutuyor. Bir arkadaşım nemlendirdiği için ona uygulandığı bölgede kabuk olmamıştı. Ben de oldu ama bikaç güne geçti iz de kalmadı.

Arkadaşlar ben 8 yıl ön e iğneli epilasyonla kaş, bıyık ve koltuk altıma yaptırdım. Yıllarca sürdü bu seanslar.tüylerim tamamen bitti. Ama son 2 Yıldır yavaş yavaş kaşımın ortası ve bıyığım kırışmaya başladı.Şimdi her an Nemlendirici kullanıyorum. Yüzümün güzelliği gitti. Tavsiyem yeni başladıysanız bırakın.yıllar sonra benim gibi pişman olmayın
Yaşla beraber buralar karışmaya başlar zaten..iğneli epilasyondan olduğuna nasıl emin oldunuz ?

Yok normal. Kuru bir cildiniz varsa ve uyguladığınız bölgeyi nemlendirmediyseniz genelde kabuk tutuyor. Bir arkadaşım nemlendirdiği için ona uygulandığı bölgede kabuk olmamıştı. Ben de oldu ama bikaç güne geçti iz de kalmadı.
Siz ogneli epilasyon kursuna mi gittiniz? Benim cildim cok hassas ondan kabuk tutuyo olabilir mi? Baska bir topikte biri yazmış kabuk tutuyorsa yanlis uygulama oluyormuş köke degilde deriye igne batirilinca kabuk tutuyormus bilginiz varmi? Benim ilk 2gun kabarik oluyor sivri sinek isirigi gibi 3.gunden sonra minicik kabuklanmalar oluyor yani 1hafta sonra kendiliginden düşüyor kabuklar ?

Arkadaşlar ben 8 yıl ön e iğneli epilasyonla kaş, bıyık ve koltuk altıma yaptırdım. Yıllarca sürdü bu seanslar.tüylerim tamamen bitti. Ama son 2 Yıldır yavaş yavaş kaşımın ortası ve bıyığım kırışmaya başladı.Şimdi her an Nemlendirici kullanıyorum. Yüzümün güzelliği gitti. Tavsiyem yeni başladıysanız bırakın.yıllar sonra benim gibi pişman olmayın

:KK17::KK17::KK17:

ben lazer epilasyondan sonra tek tük kalanlara iğneli düşünüyordum ama korktum şimdi...

acaba hep lazerle mi devam etsem.

Siz ogneli epilasyon kursuna mi gittiniz? Benim cildim cok hassas ondan kabuk tutuyo olabilir mi? Baska bir topikte biri yazmış kabuk tutuyorsa yanlis uygulama oluyormuş köke degilde deriye igne batirilinca kabuk tutuyormus bilginiz varmi? Benim ilk 2gun kabarik oluyor sivri sinek isirigi gibi 3.gunden sonra minicik kabuklanmalar oluyor yani 1hafta sonra kendiliginden düşüyor kabuklar ?
Ben cilt bakımı kursuna gittim. Cildinizin hassas olmasıyla ilgili bir durumdur. Uygulamadan sonra bepanthen sürün iyi gelecektir. Hocama gösterdiğimde normal, geçer demişti ve geçti. Deriye batırılmayla ilgili olduğunu sanmıyorum zaten kıl köküne gelmezse kılı çıkaramıyorsun.

Ben cilt bakımı kursuna gittim. Cildinizin hassas olmasıyla ilgili bir durumdur. Uygulamadan sonra bepanthen sürün iyi gelecektir. Hocama gösterdiğimde normal, geçer demişti ve geçti. Deriye batırılmayla ilgili olduğunu sanmıyorum zaten kıl köküne gelmezse kılı çıkaramıyorsun.
Kil kokune igneyi batirdiktan sonra cimbiz ile cekiyor hissetmiyorum cektigini sadece bazen Çit diye sesler hissediyorum okdr oda cok nadir. Ilk 3gun sadece utalk pudra kullaniyorum sonra krem. Kremlerim ise; Bepanten plus,cinko oksit ve madecassol üçlüsunu karistirip suruyorum.. kremler hakkinda bilginiz var mi?pudra kullanmami soyluyor uzmanim kremden ziyade.

Kil kokune igneyi batirdiktan sonra cimbiz ile cekiyor hissetmiyorum cektigini sadece bazen Çit diye sesler hissediyorum okdr oda cok nadir. Ilk 3gun sadece utalk pudra kullaniyorum sonra krem. Kremlerim ise; Bepanten plus,cinko oksit ve madecassol üçlüsunu karistirip suruyorum.. kremler hakkinda bilginiz var mi?pudra kullanmami soyluyor uzmanim kremden ziyade.

kıl kökleriyle teker teker uğraşıldığı için hissetmemeniz normal. atış yapılan bölgenin nemlemdirilmesi önemli. Kremler hakkında bir şey söylemiyeyim zira kullandığınız kremler iyi gibi. pudrayı duymamıştım ama uzmanınız tavsiye ediyorsa mutlaka bir bildiği vardır. atış ölçümü de yüksek olabilir. o da etkiliyor olabilir. benim de cildim kuru ve hassas. o yüzden kabuklanmayı kabullendim:)

:KK17::KK17::KK17:

ben lazer epilasyondan sonra tek tük kalanlara iğneli düşünüyordum ama korktum şimdi...

acaba hep lazerle mi devam etsem.

lazer epilasyon %100 çözüm üretmiyor ve belirli bir süre sonra tekrarlıyor. ancak iğneli epilasyonda alınan tüy bir daha çıkmıyor.

kıl kökleriyle teker teker uğraşıldığı için hissetmemeniz normal. atış yapılan bölgenin nemlemdirilmesi önemli. Kremler hakkında bir şey söylemiyeyim zira kullandığınız kremler iyi gibi. pudrayı duymamıştım ama uzmanınız tavsiye ediyorsa mutlaka bir bildiği vardır. atış ölçümü de yüksek olabilir. o da etkiliyor olabilir. benim de cildim kuru ve hassas. o yüzden kabuklanmayı kabullendim:)
Kılın cekildigini hissetmemem lazim zaten hissedersem kil kökünü yakmadan cimbizla cekmis olur ve o zamanda kili tahrip etmeden cektigi icin hissederdim cekilmesini. Hissetmiyorum ama arada çıtır çıtır sesler geliyor bazen kil kokunu yakamamis olabilir. Kabuga bende alistim yeter ki bitsin.. siz hangi uzmana gidiyorsunuz?

yok ben yüz için gitmeyi düşünmüyorum. epilasyonlar yüz pigmentlerini öldürüyor, yüze genelde tavsiye etmiyorlar. ama yüz için lazer yerine iğneli epilasyon daha iyidir.
Yuz icin epilasyonu pigmentlere verdigi zarardan ziyade erkege cevirdigi icin daha beter killandirdigi icin kesinlikle onermiyorum!! Yuz icin igneliden baska cagre yok heralde. Bende lazer magduruyum. Lazer ile K.alti genital bitti evet ama azda olsa tuyler kaldi olsun onada raziyim. Yuzumdeki 3 5 ayva tuyu icin girtim resmen erkek gibi çıktım hic olmayan yerlere yayildi. Ignedi son cagrem :(

Yuz icin epilasyonu pigmentlere verdigi zarardan ziyade erkege cevirdigi icin daha beter killandirdigi icin kesinlikle onermiyorum!! Yuz icin igneliden baska cagre yok heralde. Bende lazer magduruyum. Lazer ile K.alti genital bitti evet ama azda olsa tuyler kaldi olsun onada raziyim. Yuzumdeki 3 5 ayva tuyu icin girtim resmen erkek gibi çıktım hic olmayan yerlere yayildi. Ignedi son cagrem :KK43:
kesinlikle yüze lazer epilasyon yapılmaması gerekiyor. tıraşla kısaltılma yapıldığından ayva tüyleri bile kalınlaşıyor.

kesinlikle yüze lazer epilasyon yapılmaması gerekiyor. tıraşla kısaltılma yapıldığından ayva tüyleri bile kalınlaşıyor.
Bana tıraş ile işlem yapilmamasina ragmen lazer artirdi mahfetti hic kil olmayan boynuma kadar yayildi killandim resmen.

Bazilari kabuk tutunca islem yanlış yapiliyor bosuna gitmis oluyorsun diyorlar igneli icin bu dogru degildir bence. Dedigim gibi cildin hassasiyeti ile alakalidir. Insallah kurtuluruz su killardsn :(

Herhalde bütün makinaları denedim yeni çıkan ice lazer hariç ama hiçbir faydası yok. Arttıyor ve uzatıyor ama halen bazı doktorlar lazeri öneriyor.

Bazilari kabuk tutunca islem yanlış yapiliyor bosuna gitmis oluyorsun diyorlar igneli icin bu dogru degildir bence. Dedigim gibi cildin hassasiyeti ile alakalidir. Insallah
kurtuluruz su killardsn :(
Bended kabuklanma oluyo yapan kisi normal diyo Ben krem olarak aloe vwrali bi krem kullaniyorum bepanteni yeni duydum bileydin onu alirdim o daha ucuzdur buna 64 tl verdim

Bended kabuklanma oluyo yapan kisi normal diyo Ben krem olarak aloe vwrali bi krem kullaniyorum bepanteni yeni duydum bileydin onu alirdim o daha ucuzdur buna 64 tl verdim
Benim estetisyenim de utalk pudrayi ve bepanteni önerdi.

Benim estetisyenim de utalk pudrayi ve bepanteni önerdi.

Ilk baslarda Bende pudra kullaniyodum sonra kremi onerDi pudraya gerek yonk dedi sizin ne kadar oldu baslayali Benim 10 ay oldu azalma oldu ama biyikbiksminda izler var gecicek diyolar umarim gecer hic hos durmuyo

Back