• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyon izleri (RESİMLİ)

Ilk baslarda Bende pudra kullaniyodum sonra kremi onerDi pudraya gerek yonk dedi sizin ne kadar oldu baslayali Benim 10 ay oldu azalma oldu ama biyikbiksminda izler var gecicek diyolar umarim gecer hic hos durmuyo
Benim 30 ekimde 3.seansim olacak. Ilk gunler pudra ve sonra krem kullaniyorum. Azalmayi henuz goremedim vakti var heralde. Biyigin ust kismina yapmiyor uzmanim kenarlara baslariz bi kac ay sonra leke olusmasin diye dedi.. Siz kime gidiyorsunuz?

Benim 30 ekimde 3.seansim olacak. Ilk gunler pudra ve sonra krem kullaniyorum. Azalmayi henuz goremedim vakti var heralde. Biyigin ust kismina yapmiyor uzmanim kenarlara baslariz bi kac ay sonra leke olusmasin diye dedi.. Siz kime gidiyorsunuz?
Ben Bursada Elegansa gidiyorum siz nerdesiniz

Bazilari kabuk tutunca islem yanlış yapiliyor bosuna gitmis oluyorsun diyorlar igneli icin bu dogru degildir bence. Dedigim gibi cildin hassasiyeti ile alakalidir. Insallah kurtuluruz su killardsn :KK43:
Aynen bende cenemdeki ince tüyler için gittim lazere ,iyice yayıldı. Uç seansta bıraktım zaten. Para için herşeyi yapıyorlar maalesef. Şimdi iğneli dusunuyorum .siz gidiyormusunuz igneliye ? Çok acı veriyormu acaba ?

Aynen bende cenemdeki ince tüyler için gittim lazere ,iyice yayıldı. Uç seansta bıraktım zaten. Para için herşeyi yapıyorlar maalesef. Şimdi iğneli dusunuyorum .siz gidiyormusunuz igneliye ? Çok acı veriyormu acaba ?
Evet m.koyde zeynep hanima gidiyorum. Aci biraz var tabiki ama dayanilmayacak kadar değil. Kesinlikle killardan kurtulmaya değer..

slm leke mi bırakıyomuş dudak üstü?

Yuz icin epilasyonu pigmentlere verdigi zarardan ziyade erkege cevirdigi icin daha beter killandirdigi icin kesinlikle onermiyorum!! Yuz icin igneliden baska cagre yok heralde. Bende lazer magduruyum. Lazer ile K.alti genital bitti evet ama azda olsa tuyler kaldi olsun onada raziyim. Yuzumdeki 3 5 ayva tuyu icin girtim resmen erkek gibi çıktım hic olmayan yerlere yayildi. Ignedi son cagrem :KK43:

meraba alex. lazer mi kullanılmıştı size nd yag dioede falan mı ?

slm leke mi bırakıyomuş dudak üstü?
Aleyküm selam. Evet dudak ustu derisi ince oldugu icin bnm gittigim uzman uygulamiyor yoksa para kazanacak niye uygulamasin dimi ama. Cok hassas ve biyik ortasinin derisi ince ben uygulama yapmiyorum dedi sadece kenardaki sert killara yapiyor biyigin

Aleyküm selam. Evet dudak ustu derisi ince oldugu icin bnm gittigim uzman uygulamiyor yoksa para kazanacak niye uygulamasin dimi ama. Cok hassas ve biyik ortasinin derisi ince ben uygulama yapmiyorum dedi sadece kenardaki sert killara yapiyor biyigin
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle şunu söylemem gerekiyor.4 yıl oldu ben iğneli epilasyon yaptıralı ve m.köyde zeynep hnm duymustum.Bakırkoy daha yakın diye Ayse hnm ve gulcin hnm gittim.Bıyığın ortasınıda aldırdım,yanlarınıda aldırdım.Gerçekten birşey olmuyor(dogru bir uzmana giderseniz).Tabikide sizin gittiğiniz yeride ben duymuştum ancak bıyık ortadı konusunda tavsiye ederim Since29.(buarada Ne-ka da çalışmış insanlar)

bu dediğiniz hanımlar nerede tam olarak bakırköyde ? zynep hanım da ufak tekef bi iz bıraktı ama geçecektir diye umuyorum. o yüzden geri doruk'a döndüm, orası da pahalı ve bazı insanlara ısınamadım dorukta.

bu dediğiniz hanımlar nerede tam olarak bakırköyde ? zynep hanım da ufak tekef bi iz bıraktı ama geçecektir diye umuyorum. o yüzden geri doruk'a döndüm, orası da pahalı ve bazı insanlara ısınamadım dorukta.
Carousel avm arkasında iş yerleri.insanın yuzundeki kıllar gercekten moralini bozuyor ve sonuç almasam asla yazmazdım.Sadece epilasyon sonrası minik kabuklarım olmuştu.Onlarda düşüyor.

ismini ya da telefonunu verebilir misiniz , ben de bir görünmek isterim. fiyat bilgisi de verebilirseniz, çok memnun olurdum. son olarak bu son teknoloji izsiz kabuksuz olanlardan mı ?

cerenturan2 sen dün bu siteden atılmıştın reklam yaptığın için, şimdi başka isimle gelip neden insanları kandırıyorsun? ergubvanmerguvan bu kişinin yazdıklarına itibar etmeyin, oranın çalışanı bu kişi. herkes gelip kendini övüyor böyle insanlar da size kanıyor. iyi bir yer olsaydınız sizi burda öven olurdu zaten

ismini ya da telefonunu verebilir misiniz , ben de bir görünmek isterim. fiyat bilgisi de verebilirseniz, çok memnun olurdum. son olarak bu son teknoloji izsiz kabuksuz olanlardan mı ?
Tabikide iz asla kalmadı sadece yazın yüz almıyorlar,kışın oluyor.Nedeni kılın köküne elektrik verdikleri için çok minik kabuklar oluşuyor.Zaten saatlerce yüze çalışmıyorlar.Belli olmasın diye.Pudra sürdürüyorlar işlem sonrası.iyi bakıp kabuklarını yolmazsanız tertemiz oluyor.fiyat olarakta saatine ücret alıyorlar.Ben gideli 4 sene oldu.Size tel.özelden atmaya çalışacağım.

cerenturan2 sen dün bu siteden atılmıştın reklam yaptığın için, şimdi başka isimle gelip neden insanları kandırıyorsun? ergubvanmerguvan bu kişinin yazdıklarına itibar etmeyin, oranın çalışanı bu kişi. herkes gelip kendini övüyor böyle insanlar da size kanıyor. iyi bir yer olsaydınız sizi burda öven olurdu zaten
Merhaba
Ben reklam yapmıyorum.Ben olsam denerdim,çunku ben kurtuldum ve bunu butun samimiyetimle soyluyorum

Merhaba
Ben reklam yapmıyorum.Ben olsam denerdim,çunku ben kurtuldum ve bunu butun samimiyetimle soyluyorum

reklam yapmadığınıza inanmıyorum. Süreç içinde paylaşımlarınız ne yapmaya çalıştığınızı belli eder zaten.
burda insanları çok kolay kandırabiliyorlar arkadaşı uyarmak zorundaydım. gerisi kendisine kalmış . iyi günler

nerenin çalışanıymışım ? saçmalıyorsun anladık da bari git başka yerde saçmala. banane kim nereye giderse gitsin, ben burda deneyimlerimi paylaşıyorum farklı farklı yerlerde. şuraya gidin buraya gidin demedim insanlara.

reklam yapmadığınıza inanmıyorum. Süreç içinde paylaşımlarınız ne yapmaya çalıştığınızı belli eder zaten.
burda insanları çok kolay kandırabiliyorlar arkadaşı uyarmak zorundaydım. gerisi kendisine kalmış . iyi günler
Ben olsam konuşur,gorusur o sekilde karar verirdim.Çünkü nekada 12 sene çalışmış,17 yıldırda kendi dükkanını dewam ettiren insanlara hakaızlık olurdu.

Back