merhaba bayanlar
yaklaşık 4 ay önce yaptırdım koluma ve bu şekilde izler kaldı.yaptıranlar tecrübesi olanlar bu normal mi izler geçer mi ?
devam etmeli miyim yoksa yanlış bir uygulamaya mı kurban gittimlütfen tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi??
Eki Görüntüle 982338
Siz yaptirdiniz mi bu sekilde iz olmadi mibence yalnis uygulama..bir doktora gitmelisin...
Siz yaptirdiniz mi bu sekilde iz olmadi mi
Bende iğneli epilasyon yaptırdım koltuk altı ve bıyığıma...İşlemden sonra kabuklanmalar ve acı azaldıktan sonra aktardan aldığım kudret narı diye bir bitkisel karışım kullandım gerçekten cok hızlandırdı izlerin kaybolmasını..hücre yenileyici özelliği olduğundan sürdükten sonra en az 1 saat bekletip yıkanılmalı...Geçmiş olsun herkese
merhaba bayanlar
yaklaşık 4 ay önce yaptırdım koluma ve bu şekilde izler kaldı.yaptıranlar tecrübesi olanlar bu normal mi izler geçer mi ?
devam etmeli miyim yoksa yanlış bir uygulamaya mı kurban gittimlütfen tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi??
Arkadaşlar ben 8 yıl ön e iğneli epilasyonla kaş, bıyık ve koltuk altıma yaptırdım. Yıllarca sürdü bu seanslar.tüylerim tamamen bitti. Ama son 2 Yıldır yavaş yavaş kaşımın ortası ve bıyığım kırışmaya başladı.Şimdi her an Nemlendirici kullanıyorum. Yüzümün güzelliği gitti. Tavsiyem yeni başladıysanız bırakın.yıllar sonra benim gibi pişman olmayın
Boşverin parayı,sonrasında nemlendiriciye verirsiniz fazlasını.ayrıca ne 4 Ay'ı yıllarca bitmiyor. Sadece aradaki seans Zaman'ları uzuyor.tavsiyem hemen bırakmanız.koltuk altı olabilir ama yüz Bölgesi'ni hemen bırakın.benim gibi pişman olmayın.Siz boyle yazinca korktum bende cene ve biyiga gidiyorum hem cok aciyo hem 1 hafta kabuklu geziyorum cok rahatsiz oluyorum insallah bitecek diye katlaniyorum 4 ay oldu biyiktan vazmigecsem diye dusunuyorum 4 aydur verdigim parayada aciyorum birakirsam basa donucem cokmu kirisma oldu sizde acaba
Boşverin parayı,sonrasında nemlendiriciye verirsiniz fazlasını.ayrıca ne 4 Ay'ı yıllarca bitmiyor. Sadece aradaki seans Zaman'ları uzuyor.tavsiyem hemen bırakmanız.koltuk altı olabilir ama yüz Bölgesi'ni hemen bırakın.benim gibi pişman olmayın.
Sagolun cevabiniz icin ileride Allah nasip ederse yaslaninca ugrasamam diyede biyigada gidiyorum ceneyle basladim aslinda biyigada gidiyorum kararsiz kaldim biyigi birakip ceneyemi devam etsem
Kime gidiyorsunuz acaba???Bence de yanlış uygulama bende çeneme iğneli epilasyon yaptırıyorum hassas ve beyaz tenli olmama rağmen hiç iz kalmıyo
estetisyenin dediğine göre iğne tam kıl köküne girmediği zaman bu şekilde sorunlar oluyomuş ilk gün benimde kızarıklık oluyo ama ertesi gün geçiyo bencede doktora görünmenizde yarar var geçmiş olsun inş. geçer
8 senede yaşlanmanız normal değil mi?Arkadaşlar ben 8 yıl ön e iğneli epilasyonla kaş, bıyık ve koltuk altıma yaptırdım. Yıllarca sürdü bu seanslar.tüylerim tamamen bitti. Ama son 2 Yıldır yavaş yavaş kaşımın ortası ve bıyığım kırışmaya başladı.Şimdi her an Nemlendirici kullanıyorum. Yüzümün güzelliği gitti. Tavsiyem yeni başladıysanız bırakın.yıllar sonra benim gibi pişman olmayın
Kabuk tutmasi anormal bir durum mu? Benim 3.gunden sonra kabuk tutuyor. Ilk gun kabariyor ve kizariyor??biz cilt bakımı kursunda yapmıştık. ilk deneklerden biri de ben olmuştum. acemi arkadaşlarım koluma yapmışlardı. kabuklanma olmuştu ve geçmişti. senaslardan sonra bepanthen kullanın iyi gelir. işin ehli tarafından yapılması gerekiyor. bir doktora görünmekte yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?