İğneli Epilasyon iğneli epilasyon izleri (RESİMLİ)

rmyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
8
0
36
Kocaeli
merhaba bayanlar
yaklaşık 4 ay önce yaptırdım koluma ve bu şekilde izler kaldı.yaptıranlar tecrübesi olanlar bu normal mi izler geçer mi ?
devam etmeli miyim yoksa yanlış bir uygulamaya mı kurban gittim lütfen tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi??

Son düzenleme:
Bence de yanlış uygulama bende çeneme iğneli epilasyon yaptırıyorum hassas ve beyaz tenli olmama rağmen hiç iz kalmıyo
estetisyenin dediğine göre iğne tam kıl köküne girmediği zaman bu şekilde sorunlar oluyomuş ilk gün benimde kızarıklık oluyo ama ertesi gün geçiyo bencede doktora görünmenizde yarar var geçmiş olsun inş. geçer

Bende iğneli epilasyon yaptırdım koltuk altı ve bıyığıma...İşlemden sonra kabuklanmalar ve acı azaldıktan sonra aktardan aldığım kudret narı diye bir bitkisel karışım kullandım gerçekten cok hızlandırdı izlerin kaybolmasını..hücre yenileyici özelliği olduğundan sürdükten sonra en az 1 saat bekletip yıkanılmalı...Geçmiş olsun herkese

yani sizdede böyle izler oldu ve geçti mi gerçekten iyi geldi mi o kür bir ürün mü bitkisel birşey mi

aynen canım iz oldu ve nokta nokta ve beyaz tenli olduğum için psikoljm bozuldu 5-6 ayı buldu yalnız tamamen yok olması bilgin olsun.ayrıca güneştende koru

Merak ettim biraz azaldimi izler? Burdaki kizlar yanlis bilgi vermisler. Bende yaptirdim ama zaten bi kac gun sonra kabuk oluyor ve kabuklar in iyilesme sureside var. Kol ic bolgesi , bi kac ay suruyor diger yerlerde bir ay kadar buluyor tamamen iyilesmesi. Haa eger az akimla yapilirsa kabuk bile olmaz.ben onuda yasadim bana mesajla yaz lutfen cunku sik girmiyorum nete. Kacirabilirim cevabini. Sevgiler.

bence de doktora görünmende fayda var, 4 aylık bir zaman dilimi çünkü az değil.

Arkadaşlar ben 8 yıl ön e iğneli epilasyonla kaş, bıyık ve koltuk altıma yaptırdım. Yıllarca sürdü bu seanslar.tüylerim tamamen bitti. Ama son 2 Yıldır yavaş yavaş kaşımın ortası ve bıyığım kırışmaya başladı.Şimdi her an Nemlendirici kullanıyorum. Yüzümün güzelliği gitti. Tavsiyem yeni başladıysanız bırakın.yıllar sonra benim gibi pişman olmayın

kızlar iğneli epilasyonda iyi yapılması çok önemli. ben bundan önce bildiğim biri vardı ona gidiyodum ve hiç iz filan kalmıyodu. o kişi ayrıldı bakırköy şevval diye bi yerde hande diye küçük bi kız, aldığı her yer iz kaldı 6-7 aydır geçmiyor izler. sonra süsene gittim orda da kolum (ki bu zamana kadar hiç iz kalmazdı) hafif de olsa da hiç iz kalmayan yerimde izler kaldı onun da bir aylık izi var. yani şimdi yana yana bakırköy bölgesinde iz bırakmayacak bir iğneli epilasyoncu arıyorum. hatta eğer izler daha da geçmezse şevvaldeki kızı dava etmeyi bile düşünüyorum

Siz boyle yazinca korktum bende cene ve biyiga gidiyorum hem cok aciyo hem 1 hafta kabuklu geziyorum cok rahatsiz oluyorum insallah bitecek diye katlaniyorum 4 ay oldu biyiktan vazmigecsem diye dusunuyorum 4 aydur verdigim parayada aciyorum birakirsam basa donucem cokmu kirisma oldu sizde acaba

Boşverin parayı,sonrasında nemlendiriciye verirsiniz fazlasını.ayrıca ne 4 Ay'ı yıllarca bitmiyor. Sadece aradaki seans Zaman'ları uzuyor.tavsiyem hemen bırakmanız.koltuk altı olabilir ama yüz Bölgesi'ni hemen bırakın.benim gibi pişman olmayın.

Sagolun cevabiniz icin ileride Allah nasip ederse yaslaninca ugrasamam diyede biyigada gidiyorum ceneyle basladim aslinda biyigada gidiyorum kararsiz kaldim biyigi birakip ceneyemi devam etsem

Kime gidiyorsunuz acaba???

8 senede yaşlanmanız normal değil mi?

biz cilt bakımı kursunda yapmıştık. ilk deneklerden biri de ben olmuştum. acemi arkadaşlarım koluma yapmışlardı. kabuklanma olmuştu ve geçmişti. senaslardan sonra bepanthen kullanın iyi gelir. işin ehli tarafından yapılması gerekiyor. bir doktora görünmekte yarar var.

Kabuk tutmasi anormal bir durum mu? Benim 3.gunden sonra kabuk tutuyor. Ilk gun kabariyor ve kizariyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…