İğneli Epilasyon iğneli epilasyon izleri için..

Cnm çok dikkat et lazer için bir kere daha düşün derim koltuk Altu x bikini bölgesi için gidildiğinde kansere yol açtığını duydum allah korusun

canım onlar hep söylenen şeyler de bilimsel olarak hiçbir bağlantısı kanıtlanmamış şimdiye kadar.. sen de çok korkma bence ona gelene kadar hayatımızda ne zararlilar var her gün sigaradir radyasyondur çaya attığımız şeker bile kanser sebebi aslında.

tabi ki öyle zaten alnımıza ne yazıldıysa onu yaşarız. bn bacaklarım için lazere gitmeyi düşünüyorum.

off çok fiyat söylüyorlar bacak için ben de istiyorum aslında.

Öyle mi ya nedir bu kadınların çektiği böyle neyse seneye gitmeyi düşünüyorum zaten seneye kadar zengin olursam parasını düşünmem :) şu anda zaten maddi açıdan zorluyor beni hem yüz hem koltuk altı

insan anlıyor zaten gidişattan başarılı olup olmayacağını :)

İlk gittiğimde 2 sene anca demişti geçen gittiğimde 1 seneye kalmaz biter dedi doktor çabuk gelişme gösteriyormuşum ee diyorum içimden 7-8 sene sende lazere gitseydin

Son düzenleme:

canım benim hemen kabuk olmadı ama iki gün sonra kızarıp az kabuklanmaya başladı. yani medacassol de tam kesmiyor onda da kabuk oldu az da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…