Bnde birkac aydir igneli epilasyona gidiyorum.ayni sekilde kabuklarin gecmesi cok uzun suruyor. bu medacassol'u gittiginiz yere sordunuz mu? Cunku bana gittigim yer kabuklar yuzunde ne kadar fazla kalirsa o kadar basarili sonuc aliriz dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde birkac aydir igneli epilasyona gidiyorum.ayni sekilde kabuklarin gecmesi cok uzun suruyor. bu medacassol'u gittiginiz yere sordunuz mu? Cunku bana gittigim yer kabuklar yuzunde ne kadar fazla kalirsa o kadar basarili sonuc aliriz dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayrıca hiç sanmıyorum neticenin izle kabukla alakası olsun...
Önemli değil canım.Bende silverdin ve pudra kullandım ancak kabuk izlerinin geçmesi 15 günü buldu, 20 gün sonra yine gidicem bu sefer medacassol kullanıcam inşallah dediğin gibi olur. Birde bişey daha sorucam seninde yüzünde şişlik oluyor mu şişlik için de önerebileceğin birşey var mı?
ben karın, bel bölgesi için gittim şimdiye kadar ama boynumda birkaç tane var onlara da yaptırmıştım, oralar şişmedi pek. belki az olduğundandır.. işlemden sonra en az bir gün su degdirmiyorsun değil mi?
Bana üç gün kesinlikle su değdirme yoksa iz kalır yüzünde dedi, sanırım yüz olduğu için üç gün dendi.
evet mumkunse üç gün... Sen sadece yüzüne mi gidiyorsun canım
koltuk altı için de gidiyorum.koltuk altı için 2 ayda bir gidicem
Önemli değil canım.Bende silverdin ve pudra kullandım ancak kabuk izlerinin geçmesi 15 günü buldu, 20 gün sonra yine gidicem bu sefer medacassol kullanıcam inşallah dediğin gibi olur. Birde bişey daha sorucam seninde yüzünde şişlik oluyor mu şişlik için de önerebileceğin birşey var mı?
koltukalti çok zordur yaa ona dayanamazdim herhalde. emla kullanmaya başlayacağım bir dahakine irkiliyorum acidan iğne kırılacak bir şey olacak:)
Fisucin kullanıyorum ben ilk 3 gün günde 3 kere sonrası 1 haftaya tamamlıyorum gün 1 kere falan öneririm
bir de bazı merkezlerde buz tutuyorlar o işlem sırasında, eğer öyle bir imkân varsa bir dene belki sismeyi azaltır..
Korkmana hiç gerek yok çünkü koltuk altını uyuşturucuya ar hiç acı hissetmiyorsun ama yüzü uyuşturmuyolar o kadar canım acıyor ki anlatamam
kabuk olmuyor mu?
gittiğimde sorarım inşallah bu sefer daha az şişer. Resmen yüzümde ikinci bir yüz daha oluyor :) arkadaşımla aynı yere gidiyoruz onun yüzü hem çok az şişiyor hemde kabuk bağlamadan direk iyileşmeye başlıyor çok garip...
hem o bir de bitmek bilmez benimki, önce bir lazerde inceltmek lazım. seneye kışa lazeri bırakıp iğneye geçerim diye düşünüyorum..
Bende maşallah ilk gün bile kabul olmuyor altın iğne kullanılıyor incecik bir şey hafif kızarıyor noktalar haline geliyor 3 güne geçiyor onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?