ay inşallah medacassol iyi gelir sismelere de. bugün ikinci gün oldu gönül rahatlığı ile söylüyorum hiçbir iz yok karnım iyileşmiş.
İnşallah ya kabuklar olmasında şişlik yine 3 güne geçiyor.kabuklar 15 güne gitmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşallah medacassol iyi gelir sismelere de. bugün ikinci gün oldu gönül rahatlığı ile söylüyorum hiçbir iz yok karnım iyileşmiş.
bende de altın iğne kullanılıyor. belki cilt yapısı ile ilgilidir.
bende de altın iğne kullanılıyor. belki cilt yapısı ile ilgilidir.
Cnm çok dikkat et lazer için bir kere daha düşün derim koltuk Altu x bikini bölgesi için gidildiğinde kansere yol açtığını duydum allah korusun
Olabilir canım ben iklinikte oluyorum ben:26:
canım onlar hep söylenen şeyler de bilimsel olarak hiçbir bağlantısı kanıtlanmamış şimdiye kadar.. sen de çok korkma bence ona gelene kadar hayatımızda ne zararlilar var her gün sigaradir radyasyondur çaya attığımız şeker bile kanser sebebi aslında.
tabi ki öyle zaten alnımıza ne yazıldıysa onu yaşarız. bn bacaklarım için lazere gitmeyi düşünüyorum.
off çok fiyat söylüyorlar bacak için ben de istiyorum aslında.
benimki özel bir salon :) seninkiler işi iyi biliyor desene. gerçi çok memnunum ben de hakkını yemeyelim.
Canım bilemem tabi belkide iyi değiller önemli olan kurtulabilmem bakalım bitecek mi
insan anlıyor zaten gidişattan başarılı olup olmayacağını :)
gittiğimde sorarım inşallah bu sefer daha az şişer. Resmen yüzümde ikinci bir yüz daha oluyor :) arkadaşımla aynı yere gidiyoruz onun yüzü hem çok az şişiyor hemde kabuk bağlamadan direk iyileşmeye başlıyor çok garip...