- 18 Temmuz 2017
- 274
- 278
- 33
- 32
Su anda kabuk bağladı.
BENDE DE PUDRALI BIR YARA KREMI VAR ONU KJLLANACAKTIM EMJN OLAMADIM. KNU KULLANIRIM ARTIK.
BU KABUKLANMA KAC GUNDE GECIYOR ACABA
Bu kabuklanmalar gecmeden yeni seeansyapılmaz öyle değil mi
Fito krem tavsjye etti bana. Burdaki konularda da okudum şimdi kullananları. Fiyatına baktım 12 tl gibi. Ondan almaya karar verdim.Kremi isterseniz yaptırdığını kişiye sorun. Benim kullandığım kremleri yaptırdığım kişi aldırdı çünkü. Bende çok kabuklanma olmadı öyle,bi kez ufak sivilce oldu 1,2 güne geçti gerçi daha 2 seans gittim. Kabuklanma geçmeden sanmıyorum yapacaklarını çünkü tekrar tüy çıkması lazım ki zaten.
Geçer kabuklanmada ya.
Kullanın mutlaka, ben ilk yaptırdığımda 2.ye göre daha dikkat ettim krem pudra va ve 2.de üzerinde çok durmadım ufak sivilcelenme yaptı beyAz beyaz,onlar da geçti tabii kısa sürede.Fito krem tavsjye etti bana. Burdaki konularda da okudum şimdi kullananları. Fiyatına baktım 12 tl gibi. Ondan almaya karar verdim.
O beyaz beyaz sivilcenmeler deri altindaki yagi disari atmasi. Benim estetisyenim bu bir nevi cilt bakimida oluyor dedi. Dermaroller gibi yani.Kullanın mutlaka, ben ilk yaptırdığımda 2.ye göre daha dikkat ettim krem pudra va ve 2.de üzerinde çok durmadım ufak sivilcelenme yaptı beyAz beyaz,onlar da geçti tabii kısa sürede.
Aaa gerçekten mi,çok sevindim o zaman,kendi ihmalimden sanıyordum.O beyaz beyaz sivilcenmeler deri altindaki yagi disari atmasi. Benim estetisyenim bu bir nevi cilt bakimida oluyor dedi. Dermaroller gibi yani.
Benim de ilk seans 23 dk sürdüSeanslari arka arkaya yaptirmissin bende yeni basladim bana beklicez dediler ustelik az kil aldigi halde 21 dak surdu anlamadim.10 dk 20 tl igne 10 tl normal mi
Dakikasi 2 tl cok ucuz cidden.Seanslari arka arkaya yaptirmissin bende yeni basladim bana beklicez dediler ustelik az kil aldigi halde 21 dak surdu anlamadim.10 dk 20 tl igne 10 tl normal mi
Ben de 1.5 tl ye gidiyorumDakikasi 2 tl cok ucuz cidden.
Ile gore degisiyor fiyatlar evet. Bende Ankara'dayim. Dun gittim 3 tl olmus. Ben fiyati onemsemiyorum. Onemli olan estetisyenin tecrubesi. Islemim dogru yapilsin. Su tuylerimden kurtulayim baska bir sey istemiyorum.Ben de 1.5 tl ye gidiyorum
Doğuda bir ilçede yaşıyoruz küçük bir yer
Sanırım bu rakamlar belirlenirken dükkan kiraları vs de hesaplanıyor. Büyük şehirlerde daha fazla oluyor
Haklısınız kökten bitsin de artık 3 un 5 in hesabı olmuyorIle gore degisiyor fiyatlar evet. Bende Ankara'dayim. Dun gittim 3 tl olmus. Ben fiyati onemsemiyorum. Onemli olan estetisyenin tecrubesi. Islemim dogru yapilsin. Su tuylerimden kurtulayim baska bir sey istemiyorum.
Aynen. Vucut bolgesini bitirdik cok sukur. Su yuzdende kurtulursam cok mutlu olucam. Eskiden elime aynayi cimbizi almadan disari cikamazdim. Simdi de x3 aynayla bakiyorum varmi diye :))Haklısınız kökten bitsin de artık 3 un 5 in hesabı olmuyor
Yüz devamlı göz önünde olan sorunlu bir bolge
Benim vücut doğumdan sonra tekrar çıktı. 2 hamilelik düşündüğüm için 2. Doğumdan sonra tekrar yaptıracağım.Aynen. Vucut bolgesini bitirdik cok sukur. Su yuzdende kurtulursam cok mutlu olucam. Eskiden elime aynayi cimbizi almadan disari cikamazdim. Simdi de x3 aynayla bakiyorum varmi diye :))
Evet dogru dogum tekrar tetikliyor.Benim yas 47 oldugu icin olumlu sonuc aliyorum hepsindende.Benim vücut doğumdan sonra tekrar çıktı. 2 hamilelik düşündüğüm için 2. Doğumdan sonra tekrar yaptıracağım.
Ama iğneli kalıcı olduğu için yüzüme iğneli yaptırıyorum. Çünkü bunun doğumdan sonra çıkma ihtimali yok
Gercekten miDakikasi 2 tl cok ucuz cidden.
Gercekten ucuz. Ilcede oturdugunuzu belirtmissiniz. Illere gore bile degisiyor fiyatlar.Gercekten mi
Aynen yapan bayan iyi gibiGercekten ucuz. Ilcede oturdugunuzu belirtmissiniz. Illere gore bile degisiyor fiyatlar.
Bence de gayet ucuz 2.5 ile 2 seans gittim 3.seansım 3lira dakikası,ilk seansta da 25 lira iğne parası verdim. Beni baya zorluyor,elime geçen her parayı sanırım epilasyon için ayırıyorum. İnşallah tüm bunlara değer.Gercekten mi
Doğumdan önce lazer yaptırdım çıktı ama igneliyi tecrube etmedim. Ama duyduğum çıkmayacağı.Bence de gayet ucuz 2.5 ile 2 seans gittim 3.seansım 3lira dakikası,ilk seansta da 25 lira iğne parası verdim. Beni baya zorluyor,elime geçen her parayı sanırım epilasyon için ayırıyorum. İnşallah tüm bunlara değer.
İçinizde hiç Doğumdan sonra iğneli yaptırıp da çıkan var mı?
Evet ben gittiğim kişiye direkt sordum,çıkmaz dedi. Kendi de yaptırmış yıllar önce ve çıkmadı dedi. En güzel yanı da bu olur sanırım.Doğumdan önce lazer yaptırdım çıktı ama igneliyi tecrube etmedim. Ama duyduğum çıkmayacağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?