İğneli Epilasyon İğneli epilasyon günlüğüm 01.12.2017

Evet ben gittiğim kişiye direkt sordum,çıkmaz dedi. Kendi de yaptırmış yıllar önce ve çıkmadı dedi. En güzel yanı da bu olur sanırım.
Seans araligjn kac gun
Benim 1 aya yaklaştı, çıktı baya şimdi.
Dört donemindeyim bu yüzden çok daha fazla alır diye haftaya gidebileceği

Çok mu ara vermis olacagim

Ben 3 kez gittim ortalama ayda 1 gitmiş oldum hep. Benim gittiğim kişinin programı hep yoğun olduğu için böyle oldu ama sanırım uygun bi zaman. Ufacık olanlar da çıkıyor çünkü. 2 haftada gitseydim ufacıklar da çıkacaktı hemen ardından hatta ilk gittiğimde 1 hafta önce alıp 1 haftalıkkem gitmiştim,alınamayan tüylerim çok olmuştu. Epilasyon sonrası yakın zamanda ufak ufak da çıkmıştı. Ama dediğiniz gibi çok çıkıyor,elimde olsa 3 haftada 1 gitmek isterim ama işte hem maddi açıdan hem vakit açısından zorlar o da beni.
Bu yüzden sizinki çok gelmedi bana.

Bana ilk seansta yüzde 40 azalacağı söylenmişti. Burda bu kaç yerde de öyle okudum. Simdi ben anlamadım alınanların ne kadar çıktığını. Çünkü koku çıkmamış tüylerim de vardı, onlar mi çıktı alınanlar mi çıktı emjn değilim.

Bana yaptırdığım kişi hiç öyle demedi,hatta ben 2 haftada çıktı deyince birden mucize beklemeyin biraz sabredin bile dedi.
Muhtemelen kökü çıkmayanlar aldıktan kısa süre sonra çıkmıştır,bi süre sonra da alınanlar. Ben de burdan birimden duydum yüzüm 4 seanstaki toparlandı diye.
%40 ilk seans için fazla iddialı geldi bana.
He şöyle bi şey de var. Eğer hiç dokunmadıysanız öncesinde yaptırdığınız bölgeye o zaman olabilir, inçe tüy halindeyse daha etkili oluyor,ben de boyun bölgemde 10 tane kadar tüyü aldırdım ilk gittiğimde 2.seansıma çıkmamıştı,3.süne çıkmıştı. Çünkü boyun bölgesi daha inçe ve çenem gibi çok dokunmamıştım.

Haklısın büyük ihtimal hiç alınmayan tüyler için gecerlidir
Benim yuzumle o kadar oynandı ki
5 yıl arayla 9ar seans lazer
2 haftada bir ağdalar derken çok kol koklendi
Bu hafta gitmem gerek ama adet donemindeyim. Gitsem çok mu ağrılı olur acaba zaten zor dayaniyorum

Kızlar ya çok ilginç bir şey oldu. Uzmanım iğnenin 4 seansta bir değişmesi gerektiğini söyledi. Böyle bir şey var mı gerçekten ? İğne etkisiz oluyormuş... sanki kandırıyor gibi beni...

Kızlar ya çok ilginç bir şey oldu. Uzmanım iğnenin 4 seansta bir değişmesi gerektiğini söyledi. Böyle bir şey var mı gerçekten ? İğne etkisiz oluyormuş... sanki kandırıyor gibi beni...
İlk defa duydum. Gittiğimde sorayım ben de böyle birşey varmiymis.

Benim henüz hiç denk gelmedi ama acılı olabilir,bence erteleyin. Bi de hormonlar aktif oluyor ya adet döneminde aldıktan hemen sonra çıkar belli tekrar.

4 seansta bir demedi. İğnenin süresi var ve biter dedi, yani çok uzun çalışırsa 1 günde bile bitebilirmiş, benimki 10 seansta değişti mesela
Hee, ortalama kaç dakika kullandıktan sonra bitti acaba?
Demek ki onlar anlıyor kullanırken. Ben de belli ömrü mü var acaba dedim.

Bugün 2. Seansına gittim
26 gün arayla
İlki 23 dk surmustü
Bu 15 dk sürdü
Aslında yüzümde 1 saatlik.islem var ama işlem.sonrasi yaralardan çok.rahatsiz oluyorum. Ve canım çok yanıyor. Benim adı eşiğim düşük baya.
Ondan ilk aşamada çok kalın yerleri alıyor sadexe

İğnenin süresi var mı diye sordum, hayır 10 yıl bile kullanılır dedi.

Kızlar benimkiler acayip inceldi hatta sanırım azalma da var eğer çıkmazlarsa ciddi sonuçlar almaya başladım artık diyebilirim içimi bir heyecan kapladı

Kızlar benimkiler acayip inceldi hatta sanırım azalma da var eğer çıkmazlarsa ciddi sonuçlar almaya başladım artık diyebilirim içimi bir heyecan kapladı
Ben de ilk defa bir ay yüzümdeki tugler den rahatsız olmadan durabildi m inşallah ise yatıyordum bende de.

185 dakikadir ayni igneyi kullaniyorum. Bunu bende sordum. Igne yipranirmi degistirmek gerekirmi diye. Tek igne yuzunu bitirene kadar dayanir dendi. Bende nemectron igne kullaniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…