- 18 Temmuz 2017
- 274
- 278
- 33
- 32
Çok sevindim adınıza ya,sizi az çok anlayabiliyorum. Kaş’a dayabiliyor musunuz ?Hem azalma hemde kalinlar inceldi. 15 gunde bir gidince tertemiz geziyorum artik. Eskiden cimbizsiz sokaga cikamazdim. 2 seferdirde kas ustu ve alti basladik bakalim.
Biyik ve kasta gozlerimden yas geliyor :))Çok sevindim adınıza ya,sizi az çok anlayabiliyorum. Kaş’a dayabiliyor musunuz ?
Of benim de çenede bu sefer acıdı kemik kısmında acıyormuş,işlem bittiğindd yüzüm yanıyordu. Ama inşallah herkes için değecek tüm bunlara.Biyik ve kasta gozlerimden yas geliyor :))
Derinin ince oldugu kemikli yerler aciyor. Cene ve yanak cok acimiyor. Epilasyondan sonra arilarin saldirisin ugramis gibi hissediyorum kendimi :))Of benim de çenede bu sefer acıdı kemik kısmında acıyormuş,işlem bittiğindd yüzüm yanıyordu. Ama inşallah herkes için değecek tüm bunlara.
Gitmeden yarim saat evvel agri kesici iciyorum. Cok aciyor. Iste.siz gozumden yas geliyor ama sabrediyorum.Çok sevindim adınıza ya,sizi az çok anlayabiliyorum. Kaş’a dayabiliyor musunuz ?
Benim çene bolgem orası da çok açıyor muGitmeden yarim saat evvel agri kesici iciyorum. Cok aciyor. Iste.siz gozumden yas geliyor ama sabrediyorum.
Aynenn öyle bi yanma, bi de Julia Hanım hiçbir şey değmemesi lazım 3 saat boyu diyor,toz,su,elin bile. Acırken korumaya çalışmak azıcık zor oluyor ama neyseki acı 1 saate kalmadan geçiyor şükür ki.Derinin ince oldugu kemikli yerler aciyor. Cene ve yanak cok acimiyor. Epilasyondan sonra arilarin saldirisin ugramis gibi hissediyorum kendimi :))
Lazer epilasyon 6 sene aralıkla 2 keznyaptirdim sadece incelme oldu ve doğumdan sonra çok yayıldı.
8 seans gittim en son ve sadece incelme oldu. Bende igneliye başlıyorum.
Ben çene ve yüzümü dağınık şekilde var. Ilk şansından sonra yAzarım buraya
Biraz disinizi sıkacaksiniz artık. Cene ve yanak asiri acimiyor. Gitmeden yarim saat once agri kesici icin.Benim çene bolgem orası da çok açıyor mu
Ben kasımı koforde bile al dururken gözümde yas gelir, çok acur. Acı esigim çok dusuk
Aynen. Ben orada hemen buz kalibi istiyorum. O gunde hic su degdirmiyorum. Ertesi sabah yikiyorum yuzumu.1 haftaya yakib izler belli oluyor sonra geciyor.Aynenn öyle bi yanma, bi de Julia Hanım hiçbir şey değmemesi lazım 3 saat boyu diyor,toz,su,elin bile. Acırken korumaya çalışmak azıcık zor oluyor ama neyseki acı 1 saate kalmadan geçiyor şükür ki.
Inşallah artık çok sıkıldım.Ben Julia Hanım’a onu da sordum. Arkadaşım lazer yaptırdı yüzüme hamilelikte çıkmış yüzündeki tüyler baya. İğnelide öyle bi şey olmaz dedi.
Sizin de tüylerin inçe olması bi avantaj olacaktır. İnşallah çabucak biter.
Bende bugun gittim 7.nci seansima estetisyenim orada ozonlu bir krrm suruyor. O gun su bile degdirmiyorum. Ertesi sabahta bebe sampuani ile yikiyorum. Krem surmuyorum.Merhabalar kızlar
Bugün ilk seansına gittim. 23 dk sürdü. Ya ağı özellikle aşırı acıdı. Su an yüzüm sinek ısınmış gibi aşırı tomurcuk i sallah hemen geçer.
Siz seans sonrası hangi kremi kullanıyorsunuz yuzunuze
Bana da bepanten krem sürdü orda.Bende bugun gittim 7.nci seansima estetisyenim orada ozonlu bir krrm suruyor. O gun su bile degdirmiyorum. Ertesi sabahta bebe sampuani ile yikiyorum. Krem surmuyorum.
3 seanstir kasida dahil ettigim icin duzenli olarak 15 gunde bir gun gidiyorum. Mayistan sonra ekime kadar Ankarada yokum o zaman 2 ayda bir gidicem mecbur. Simdilik duzenli gitmeye calisiyorum siyah ve belirgin olanlari temizliyor.Bana da bepanten krem sürdü orda.
Seanslarinizin süresi azaldı mi acaba
Yatmadan önce utalk pudra sürüyorum tabii yaptırdığım kişi de bu pudradan sürüyor işlemden sonra. Sonra 3 gün boyunsanah akşam Hametan diye bi krem kullanıyorum,cilt tanığı,tahrişlerde,pişiklerde yazıyor kremin üzerinde de. Yaptırdıktan sonra 3 saat boyu su,toz,elin bile değmeyecek diyor yaptırdığım kişi yoksa sivilcelenme yapar diyor.Merhabalar kızlar
Bugün ilk seansına gittim. 23 dk sürdü. Ya ağı özellikle aşırı acıdı. Su an yüzüm sinek ısınmış gibi aşırı tomurcuk i sallah hemen geçer.
Siz seans sonrası hangi kremi kullanıyorsunuz yuzunuze
Su anda kabuk bağladı.Yatmadan önce utalk pudra sürüyorum tabii yaptırdığım kişi de bu pudradan sürüyor işlemden sonra. Sonra 3 gün boyunsanah akşam Hametan diye bi krem kullanıyorum,cilt tanığı,tahrişlerde,pişiklerde yazıyor kremin üzerinde de. Yaptırdıktan sonra 3 saat boyu su,toz,elin bile değmeyecek diyor yaptırdığım kişi yoksa sivilcelenme yapar diyor.
Bu kabuklanmalar gecmeden yeni seeansyapılmaz öyle değil miYatmadan önce utalk pudra sürüyorum tabii yaptırdığım kişi de bu pudradan sürüyor işlemden sonra. Sonra 3 gün boyunsanah akşam Hametan diye bi krem kullanıyorum,cilt tanığı,tahrişlerde,pişiklerde yazıyor kremin üzerinde de. Yaptırdıktan sonra 3 saat boyu su,toz,elin bile değmeyecek diyor yaptırdığım kişi yoksa sivilcelenme yapar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?