İğneli Egzama Tedavisi

baharyelii

Her insan yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
302
308
53
Herkese Merhabalar,

Geçmiş konularımda da belirttim. Saç derimin büyük bir çoğunluğunda egzama var. Beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Birçok losyon, krem vs kullandım, doktora gittim ama kalıcı bir sonuç elde edemedim.

Abimin bir arkadaşında da aynısı varmış, abim tesadüfen öğrenmiş... Tedavi olmuş ve benim için kendi dermatologonu önermiş. (Ayrıca iki tanıdığı daha varmış aynı doktora tedavi olup iyileşen.) Dermatolog iğneli bir tedavi uyguluyormuş, anladığım kadarıyla kortizon iğnesi. Egzama hastalığı olanlar şok olabilir ama adam iyileşmiş... Şu an hastalığa dair bir şey yokmuş.
Ben bunu duyunca çok sevindim ve hemen randevu için doktorun kliniğini aradım, aylar sonraya randevu alabildim. Birkaç ay önce almıştım, randevum bu ay sonunda inşallah :)

Çok umutluyum... Sizlere sormak istediğim şey; Egzamayla alakalı iğneli tedavi hakkında bir şey bilenler var mı? Bu konuda randevu öncesi bilgi sahibi olmak istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkür ederim...

Doktor yapılan biyopsi sonucunda egzama değil, sedef hastası olduğumu söyledi. Ne yazık ki bahsettiğim tedavi uygulanamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…