İğneli Epilasyon igneli dogru tercih mi?

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
Kizlar ben 2 sene kadar once koltukalti bolgem icin lazer epilasyona gittim. Cok duzenli gitmedigimi kabul ediyorum. 10 seans gittim. Artik bitti cikmaz dediler. Fakat ince tuyler kalmisti ve uzayinca onlar cok rahatsiz ediyordu beni epilasyon aletiyle aldim ve basa dondum. Kendim sarisinim cok kalin tuylerim yok. Simdi bir de igneli epilasyona sans vermek istiyorum. Merak ettigim lazer veya igneli yaptirip kesin sonuc alan var mi? Ve izmirde nereyi onerirsiniz.

Merhaba. lazerde zaten avuc ici pürüzsüzlugu vermez. Ince tüyler kalir. O ince tüyler icin en dogrusu igneli tercihtir. Izmirdede Küçükyalı kiz meslekte dakikasi 1,5 tl den seans yapiliyor. Cokta güzel. Bana kalirsa bi gitmelisin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi aklimda bulunsun. Siz gidiyor musunuz? Artik koltukaltim lazere ilk basladigima dondu de umarim etji eder.

Yok kuzenim gidiyor ordan biliyorum. Benim seanslar sonuc verdi gerek kalmadı. Ama seans sonrasi Köklere uygulama yaparsan jilet agda vs o yüzden basa döner kokler guclenir çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Münevver ordelaise, post: 36235125, member: 495574"]Munevver epilasyonla madam janine de kararsizim giden var mi?[/QUOTE]
Munevvere gittim sadece görüştüm işlem yaptirmadim sadece kol alti için görüşme yaptim benim koltukaltim yanlis bir cihaz sayesinde hic etkilenmedi ve cogaldi bana bu yüzden kil yoğun olduğundan 1.5 saat sürer ve 250 TL dedi ilk seansimi pahali geldiği için gitmedim ama kendisini tecrübeli isi bilen ve cok ilgili buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…