ben adetimimn 3,günü başladım ilk önce büyütüyolar yeterli olgunluğa kavuşuncada çatlatıyorlar..benimkininde hızları biraz yavaş..ilaç verdi doktor ama adamakıllı kullanmadı vallaaa..sayılarda problem yok..rahim filmi denen şey ne bilmiyorum ama benide adetimin 2.günü alttan ultrason çekti eğer oysa seninkide acımıyor pekkk..
slm güzelim rahim filmi hakkinda pek bilgim yok daha yaptirmadim, ama önceki sayfalara bakarsan arkadaslar yaptirmisti tecrübelerini paylasmislardi vede cok abartici bir agri degilmis. sana sanirim önce igne yada hap tedavisi vericek, mesala igne diyelim adetinin 3. günü belirli bir gramla basliyorsun 10 gün falan kendin göbekten yada baldirindan vuruyorsun hic aci verici birsey degil,ayni zamanda doktor kontrolu altindasin o seni belli araliklarla takip ediyor, yumurtan büyümüsmü, yada kactane büyümüs diye, belirli asamaya gelince catlatma ignesi vuruyor vede 36 sonra iliski diyor. adetinle birlikte toplam 12, yada 14 gün sürüyor, sonrada artik bekliyoruztabi bu anlattiklarim kisiden kisiye degisiyor, hakkinda hayirlisi olsun insallah. sormak istedigin sorun olursa yazabilirsin, noreee ve kader de yardimci olurlar. sonuc veriyor bir arkadasimiz ikizlere hamile:)))
çok teşekkür ederim bilgin için canım :) şimdi benim ilacım perşembe bitti adet söktürücü ama hala olmadım..inşallah 1-2 güne olurum da doktora giderim...benide adetimin 3.4. günü rahim ağzını açıp rahmin içine bir sıvı enjekte ediolarmış sonrada ultrasonlaa görüntülüolarmış..bi kaç yerde okudum çok can yakıcı oluyomuş bazısınında yanmıomuş canı kişiye göre değişiyomuş ama yinede tedirginimbide bu aşılama tedavisinde kullanılıomuş benim yapacağım iğne veya hap tedavisi aşılama mı oluyor acaba ?? ay Allah ım bian önce bebişlerimizi versin hayırlısıyla...
rahim filmi değildir bence doktorun istediği...çünkü regl iken rahim filmi çekilmez...ultrasondur bence...
bu arada kızlar ben dün regl oldum...hani ufacık %0,01 bir ihtimal vardı hamiş olmam için ama olmadı..
neyse alıştım artık zaten....bu gidişle de olacağını sanmıyorum...hep stres hep stres....
Rabbim size nasip etsin inşallah....
rahim filmi değildir bence doktorun istediği...çünkü regl iken rahim filmi çekilmez...ultrasondur bence...
bu arada kızlar ben dün regl oldum...hani ufacık %0,01 bir ihtimal vardı hamiş olmam için ama olmadı..
neyse alıştım artık zaten....bu gidişle de olacağını sanmıyorum...hep stres hep stres....
Rabbim size nasip etsin inşallah....
ay çok teşekkğr ederim aynurcum içimi rahatlattın valla :)) ah bi adet olsam gerisi gelecek inşallah ama hala olmadımgöbekten yapılan iğneyi kendiniz nasıl vuruyorsunuz nasıl yapacağınızı gösterirler gerçi dimi ?? rahim filmi kişiye göre değişiyormuş acıyanı da olyormuş acımayanıda ..bu tedavi yanlızca aşılama da kullanılomuş..şimdi benim olacağım tedavi aşılama oluyo yani ...Allah ım artık çok fazla kişi normal yollardan hamile kalamıyor inşallah hayırlısıyla herkesin gönlüne göre versin Allah :))
tekrar teşekkür ederim :)
slm kizlar gününüz güzel, yüzünüz nese sacsin insallah
benim günüm pek ii diil maaş zamanı kuzumcummm..puantajlar felan uğraşıyom işteh...
bu arada bisey söyliycem kader seker hapindanmi ne??? benim göbegim inmeye basladi, cay tiryakisiyimdim ben simdi icemiyorum. hayirdir insallah bana bir haller oluyor insallah tamamen estahim giderde zayiflarim
üzülme canim ya... olucak diyorum sana, tedavini ihmal etme bak tiinn ikizleri var ne güzel dime... bende adet olunca senin gibi karamsar oluyorum sonra geciyor insallah birdaki sefere diyorum. sen bu ay bisey kullanmismiydin??
allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah yakın zamanda iyi haberler alırız..bnde regl oldum bu sabah itibariyleartık cuma ya doktora gidiyorum ve ne olucaksa oluyor iğne hap film ultrason ne isterse :d yeterki sonuç versin bir an önce hayırlısıyla hamele olalaım da hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım :)) noree cim inşallah seninde hayırlısıyla allah gönlüne göre verir karamsarlık yok :))
çok teşekkür ederim bilgin için canım :) şimdi benim ilacım perşembe bitti adet söktürücü ama hala olmadım..inşallah 1-2 güne olurum da doktora giderim...benide adetimin 3.4. günü rahim ağzını açıp rahmin içine bir sıvı enjekte ediolarmış sonrada ultrasonlaa görüntülüolarmış..bi kaç yerde okudum çok can yakıcı oluyomuş bazısınında yanmıomuş canı kişiye göre değişiyomuş ama yinede tedirginimbide bu aşılama tedavisinde kullanılıomuş benim yapacağım iğne veya hap tedavisi aşılama mı oluyor acaba ?? ay Allah ım bian önce bebişlerimizi versin hayırlısıyla...
kaç tane içion canım gündee??sonradan ağzının tadı alışıyoo..yemeğe devam yane...benim göbek gene fırladı bu iğnelerden kızı varryaaa hiç bu kdr büyümemiştiiii...eski hali daha iyimiş
günde 2 tane dedi doktor ama benim miydeme cok dokundu bende 1 tane aliyorum, ne kadar faydasi olur onuda bilmiyorum. sorma göbek cook yaa.. ben eskiden 90 60 90 dim, hatta gelinlik ölcülerimi alan kadin masallah manken gibi kiz aliyorsun demisti
:naz
merhaba rahim filmi adetin 7-11. günleri arasında çekilir yani adetiniz bitmiş olur devlet hastaneleri anestesiz ve ücretsiz yapıyor ne yalan söyliyim ağrılı oluyorancak ağrısı zamanla azalıyoıri ilk başta yürürken de biraz zorlanıyorsunuz aleti yerleştirirlerken kasıyorsunuz ( özelde belki daha itinalı olunur devlethastanesinde çabuk çabuk yapıyorlar önemsemiyorlar pek):98: tabi kendisini bir den sıvı ilacı veriyorlarişte o zaman süper bi ağrı saplanıyo o anda çekiyorlar filmi sonra aleti çıkarıyorlar vs. benim yaklaşık 5-6 saat sürmüştü hafifleyerek tabi ki ama ertesi güne hiçbir şey kalmıyor bebekiçin her şeyi yapıyoruz canım benim filmim temizçıkmıştı umarım senin ki de temiz çıkar ama anestezi olursandaha rahat olur canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?