ama kadeeerrrrr (inşşalah tutar da) hamile kalıp da buraya uğramazsan var yaaaaaaaaaa
kızlar hamile kalınca ben işi bırakcaamm ee benim manyakta bilgisayarı eve getirmiyor ki nasıl giriyimm evden şimdiden peşin peşin söyleyeyimdeee sonra arkamdan sallamayın
heh işte hemen başladı görüyormusun aynur
eyvah desene 13 gün sonra kaderle arkadasligimiz bitiyorinsan hic merak etmezmi, acaba aynurla noree hamile kaldimi diye...
kızzz saçmalama merak etmemmi evde olcam nasılsa bsayar olsa bütün gün nette olurum ben zateeee merak etmeyinnn..aammaaaa adam gıcık diyom sanaa:))
kadercim bisey sorucam, seker hapini sadece igne kullanirkenmi kullandin yoksa hep devammi yutucan??? gonal f kac ml vurdun günde ve kac gün?? kendim icin merak ediyorumda.
kadercim bisey sorucam, seker hapini sadece igne kullanirkenmi kullandin yoksa hep devammi yutucan??? gonal f kac ml vurdun günde ve kac gün?? kendim icin merak ediyorumda.
bencede ugramaz diyormusumbenden size söz hamile olsamda hep ugriycam ve tecrübelerimizi paylasalim dimeee... hamile kalanlar birdaha ugramiyor
Şeker hapını bırakmıştım yaa benn..tabe gonal f tedavisiyle tekrar başladım meğersem bırakmamalıymışım hamile kalınca şeker ilacı bırakılcak:))doktorum öyle demişti ilk daha ben unuttum içmeyi salak gb sonra gene başladım mecbur..dediğim gb ctesi gonal f başladı..diğer ctesi bitti..ilk 2gün 150 sonraki günler 225 vurdum..18-19hatta 20mm bile vardı en az 5-6 tane oluştu
şeker ilacını klomen ilaç tedavisi içerkende vermişti hatta ilaçlara başlamadan 1 ay önce felan başladım şeker ilacına adetimi düzenlesin diye...ilaçlarla olmayınca iğne aşamasına geçtik tabbeee..bu arada o ilaç tedavisi 3ay sürdü..içindede 3 aydan fazla önerilmiyor yazıyor..gonal f 450 lik aldırdılar bana..ctesi başladım iğneye 150ml 2 gün yaptım sonra ptesi gittim 225ml çıkardı..öbür hafta ctesiye kadarr hep 225vuruldum..ayın 25i ve 26 sında ayrıca orgulation 0,25mg vuruldum..ayın 27 sinde prengyl 5000 ünite 2 kutu vuruldumm..oda tam bi işkenceydi çnk ben bu çatlatma iğnesini ptesi vurulcam zanediyodum..ctesi akşam 18.15 gibi pazar günü vurulcağımı farkettimm..düşünsene günlerden ctesi...ertesi gün pazar...tanıdık eczacıyı aradık bende 1 tane var 2.yi bulamam piyasada yok demezmii haydeee..bi kaç yeri daha aradık yok allah yokk..sonra başka bi tanıdık eczacı tepecik doğum evinin orda bulursunuz dedi..varsa orda vardır..saat oldu 18.35 felan atladık taksiye babamda bucadaki doğum hastenesinin çevresindeki eczanelere bakmaya gitti...5-6 eczaneye sordu benimki..en sonunda saat19 sıralarında buldukk çok maceraydı ama yawww...işte bide pazar pregnyl oldum ptesi hiç bişi olmadı..salı da aşılama oldu:)))
bana da bi taş geldi galiba.aynurrr hep takip ediorum ama çok uzun süre kalamıorumm bilg başında.şu bulantıları atlatayım inş yazarımdaaa.haftaya cinsiyetlerini öğrencez inş yazarımm.
kızlar merhaba ben hülya,
derdimi paylaşıyorum bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum ..
ben de de policistik over var bunun için adet söktürücü ilaç içiyorum adet oluyorum sonraki ay bidaha gecikme oluyor.doktorum hormon tesleri yaptırdı bişi yok dedi.normal muayenede de bişi yok en son eşime test verdi spermiogram testi yaptırdık biraz yavaş olduğunu söyledi.ilaç verdi eşime ve bir kaç öneride bulundu.şimdi eşimin spermleri hızlandı 3.aşama olarak da bana rahim ultrasonu verdi adet olmayı bekliyorum yarın öbürgün olurum adetliyken ççekiliomuş bu film araştırdım korktum yaptırmaktan çok acıyormuş ama mecbursam yaptırcam tabi..ay neyse çok uzattım eğer ki o film de de bişi çıkmazsa yumurtlama çatlatıcı iğne verceğini söyledi yani göbekten yapılan peki sonuç veriyor mu?? canın acıyor mu? ne zaman oluyor bu iğneler bilgilendirir misinizz??
kader hayırlı olsun inş olumlu sonuç olur canım.ne zaman öğreneceksin kaç gün var.
kızlar merhaba ben hülya,
derdimi paylaşıyorum bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum ..
ben de de policistik over var bunun için adet söktürücü ilaç içiyorum adet oluyorum sonraki ay bidaha gecikme oluyor.doktorum hormon tesleri yaptırdı bişi yok dedi.normal muayenede de bişi yok en son eşime test verdi spermiogram testi yaptırdık biraz yavaş olduğunu söyledi.ilaç verdi eşime ve bir kaç öneride bulundu.şimdi eşimin spermleri hızlandı 3.aşama olarak da bana rahim ultrasonu verdi adet olmayı bekliyorum yarın öbürgün olurum adetliyken ççekiliomuş bu film araştırdım korktum yaptırmaktan çok acıyormuş ama mecbursam yaptırcam tabi..ay neyse çok uzattım eğer ki o film de de bişi çıkmazsa yumurtlama çatlatıcı iğne verceğini söyledi yani göbekten yapılan peki sonuç veriyor mu?? canın acıyor mu? ne zaman oluyor bu iğneler bilgilendirir misinizz??
ne mücadele yaaa ..... artik gelsin bu bebisin INSALLAHkader prengyl catlatma ignesi biliyorumda orgulation ne oluyor???
kader hayırlı olsun inş olumlu sonuç olur canım.ne zaman öğreneceksin kaç gün var.
canımmm benimm bende yeni okudum allahım sağlıklı kucağını almayı nasip etsin bebişleriii..bende öyel istiyorumm bakalım nasıl olcak??hep yatıyormusun şimdi?ikiz olunca daha da belirtiler çifte yaşanıyo diilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?