slm güzelim nasil gecti filmin zor diye ve agrili oldugunu duymustum nasilsin????
Rahim filmi konusunda çok endişelenmeyin arkadaşlar. Bakın benimkini anlatayım size. Filmden önce ilaç almak gerekiyor, gittim doktoruma bekliyorum. Beklerken bir kızcağız geldi, ikiz bebekleri varmış ve 8 aylıkken karnında ölmüşler. Allahım çok zor bir durum. Sonra da hamile kalamamış. Şimdi tedavi görüyormuş. Benim film çektireceğimi duyunca, mutlaka bayılttır kendini yoksa çok acı çekersin dedi. Ben bayılttırdım kendimi, gene de 3 gün ağrı çektim, film çekildikten sonra eşimi aradım, kendim eve gidemedim ağrıdan dedi. Ee, ben de epey korktum tabi. Neyse doktorun yanına girdim ilaç yazdırmak için, özelde çektirdim filmi, maliyet aynıydı zaten, doktora ismin verdiği yerde bayıltarak mı yoksa normal mi çektiklerini sordum, doktorum gülümsedi, istersen bayıltırlar ama hiç gerek yok çünkü iki dakikalık bişey o, büyütmeye gerek yok dedi.
Neyse gittim filmi çektireceğim yere, orda iki bayan daha bekliyordu, birisi film çektirecekmiş, işte sordum ordaki personele, bayıltıyor musunuz, istersen bayıltırız ama gerek yok dedi o da. Ama ben iyice korkmuştum zaten, doktorumdaki kızın söylediklerini anlattım, yok öyle bir şey, o çok abartmış dediler. Orda film için bekleyen kızın yanındaki bayan da ebe hemşireymiş. O da epey yatıştırdı beni, onlar olmasa kaçacaktım zaten. Neyse o zaman siz benden öncesiniz nasılsa, size bir bakayım nasıl olacak, sonra ben girerim dedim.
Neyse diğer kız girdi, ben kapıda, ay diye bir ses geldi, sonra doktor kendini çok kastın diye kızdı biraz falan neyse bş dakika sonra da beni çağırdılar, bak bitti işte dediler. Kız yatıyordu daha. Sordum çok acıdı mı diye hayır dedi. Ama sonra gene olmamış, 3. kez çektiler filmi. O kız 6 yıllık evliymiş ve 7 gebeliği varmış, sanırım 3 ü de zorunlu kürtajmış. Nasıl bir sorunu var bilmiyorum artık ama çok üzücü bir durum gerçekten. Yani onun filmini 3 kez çektiler. Sanırım kanalları mı tıkalıymış, kürtajlardan dolayı rahmi parçalanmış mı, öyle şeyler işte. Ben de korkmuştum ya benimki de bir kaç kere çekilirse diye. Ama benimkisi ilk seferde oldu. İlk etapta duymuştum zaten, smear alınırken yapıldığı gibi makineyle tutup açıyorlar, sonra da ilacı basınçla enjekte ediyorlar. Benim yumurtalıklarımın olduğu bölgeler ilaç enjekte edilirken patlayacakmış gibi acıdı. Yanımdakiler kollarımdan tuttu elimi yumurtalıkların üstüne bastırmayayım diye. Ama gerçekten dedikleri gibi bu acılı süreç anack 1-2 dakika sürdü. Oysa bayıltmış olsaydım kendimi, 1 saat uyanamayacaktım. Üstelik yalnızdım da. Çekindim tabibiraz. Yapayalnız kendini bilmez yatmaktansa, 2 dakika acı çekip herşeyin bilincinde olmak daha iyi diye düşündüm, iyi ki de bayıltmamışım kendimi. Neyse sonra doktora gittim, sekreter kız bile şaşırdı kaldı, aaa çektirdin mi filmi diye.
O yüzden arkadaşlar, rahim filminden korkmayın sakın.
Evet kabul ediyorum, 2 dakika acı çekiyorsunuz ama, bebek isteyen anne adayları olarak o iki dakikalık acıya dayanabiliriz diye düşünüyorum,
Bu arada Aynurcuğum, ben senden büyüğüm, yaşım 34.Ve hiç de geç kalmış hissetmiyorum kendimi, hele hele sen, 31 sin daha, çoook zamanın var güzelim daha. O yüzden acele etme. Panik de yapma.
Kısırlık öyle pat diye oluveren bir şey değil. Ciddi sorunların olması lazım. Kayınvaliden ve görümcenle de konuşmuyorken daha rahatsan eğer, ve eşinle de bu küslük yüzünden sorun yaşamıyorsan, boş ver gitsin. rahat ol yani, takma kafana böyle şeyleri. Hepimiz yaşadık bir sürü şey, ortada bir erkek ve birden fazla kadın oldukça, bu ana da olsa bacı da sorun çıkıyor. Neyse görüşürüz tekrar. ve konusu açıldıkça da daha detaylı konuşuruz bazı şeyleri. İyi pazarlar hepinize.