Bu arada Aynurcum, ben 6 senelik evliyim. Ve eşim doktora gitmeyi daha yeni kabul etti. Geçen ay. Aslında geçen yıldan beri sıcak bakmaya başladı olaya. Bizde daha farklı durumlar var. Sabahlara kadar ağlardım, bak olmuyor doktora gidelim diye, ikna olmazdı. Off, neler çektim. Çocuk olmuyor diye başlarız tartışmaya, olay büyür kavga çıkar, sonunda bana derdi ki, bak kavga ediyosun benimle, bu durumda çocuk olsa ne olur ki. Artık en sonunda ayrılığı bile ister olmuştum. Ama nasıl olduysa geçen yıldan beri, tamam olmazsa gidelim demeye başladı. Sen sadece sperm vereceksin, senin başka birşey yapmana gerek yok diye kaç kere söyledim. Belki de onun rahatlığıyla. Bir de benim aile çevrem de girdi devreye, her görüşlerinde konuştu hala kızlarım, teyzem, dayı kızlarım, en yakın arkadaşlarını bile soktum devreye. Onlar bile yanımda saatlerce dil döktüler.Sonunda onların yanında bile kavga çıktı. Pes yani demişlerdi en sonunda.
Yani canım, neler var dünyada neler. Gayet medenidir aslında eşim, inanın ki durumu anlatsam çevredekilere şok olurlar, yani düşünün ilkokul mezunu Mehmet Ali bile doktora gidip tedavi oluyor, benimki yüksek lisanslı.Ve her konuda da açık fikirlidir aslında. Ama bu mesele açılınca adam konuşmaktan bile kaçıyor. Dün diyorum, bak yumurta çatladığı gün sen de sperm vereceksin ki aşılama yapalım diye. Bir yandan gülüyor ama devamı da gelmiyor. Bu konuda konuşmak bile istemiyor. Güle güle kaçıyor. Yani uzun süredir böyle. Yumurtlama dönemlerimde kafaya alıyordum artık ben de.Eve geldiğinde kapıyı, gıd gıd gıdaaaakkk diyerek açıp atlıyordum üstüne o dönem gelince.Ama olmadı. Neyse başladık ya şu tedaviye. Spermi verdi ya, valla buna da şükür.
Eşine de çok sitem etme, ben bile sitem etmiyorum bunca şeyden sonra. Çünkü hem erkeğin, hem kadının morali çok önemli.Tabi söylemesi kolay. Mesela kendim için, inşallah şu aşılama tutar diyorum. Yoksa dünyayı zehir ederim heralde ona da kendime de. Nasıl bir stres oluşturuyor hayal kırıklığı, biliyorsunuzdur siz de. Eskiden sadece adet döneminde olurdu stresim. Şimdi her günüm öyle. Neyse bu ay ilk denememiz bizim. O yüzden önceki aylara göre ümitlendim bira. İnşallah gene hayal kırıklığına uğramam.Benim için de dua edin lütfen.Allah affetsin beni ama ben dua etmek bile istemiyorum artık. Anlamışsınızdır nedenini. Bu gün aşama kadar nete giremeyebilirim. Cevap veremezsem yazdıklarınıza kusura bakmayın. Hepinize iyi hafta sonları.