Yarın da randevum var bu arada. Kaç yumurta alacağız bakalım. Belli olur mu acaba yarın. İğnede bugün 4. gün idi. Reglin de 7. günü. Yarın 8 olacak yani. Neyse yarın akşam yazarım size. Ay inşallah bir terslik olmaz. Aynurcum bu arada ben de rahatıyorum gerçekten bu tpikte. Dertleşmek iyi geliyor.
Bu arada geçmiş olsun güzelim sana da. Rahatlamışsındır, en azından temiz olduğunuanlamış oldun. Bu ble büyük bir rahatlama.
Neyse, yarın yazarım arkadaşlar sonucu ben, hadi iyi bakın kendinize. İy geceler hepinize.
merhaba canım
valla korktuğum kadar kötü geçmedi,korktum ağlaya ağlaya girdim,daha önceden çektirmiş kadınlar vardı teselli edip moral verdiler bana..benim canımı spekülüm acıttı ama çok uzun sürmedi..
solda birazcık tıkanıklığım varmış ama ilaçla açıldı şuan bi sorunum yok bakalım gelen günler ne getirecek???
Bu arada geçmiş olsun güzelim sana da. Rahatlamışsındır, en azından temiz olduğunuanlamış oldun. Bu ble büyük bir rahatlama.
Neyse, yarın yazarım arkadaşlar sonucu ben, hadi iyi bakın kendinize. İy geceler hepinize.