İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

günaydın bitanemmm..ben sana dedim biraz rahat bırak kafasını dağıtsın bi sonra tekrar toparlasın diyee...sende kendini sıkma hayatımızda bazı dönüm noktaları var her nekadar biz karar versek te onlar kaderimiz..herşeyide zamanı varr.ben hiç ii değilim hani dışardaki insanlara çok basit gb gelebilir ama omzumdaki yükü kaldıramıoyorum...

teşekkür ederim canımıniçi...uzatmamak adına konuştum ama biliyorsun çocuk olsak kırılmayız kırılsak

da çabuk atlatırız ama büyüyünce o kadar kolay olmuyor..ama yapacak birşey yok artık tabi...

iyi değilim diyorsun,düzelmedimi birşeyler daha???basit değildir tabi ki sonuçta herkes yaşadığını bilir...

ve bir kadın isyana vurduysa kendini mutlaka sağlam olaylar vardır diye düşünüyorum

çünkü biz kadınlar çabuk yıkılmıyoruz!

senin için yapabileceğim birşey varsa,seve seve....

yaaa o kdr saçmaki bizde herşey slında inat yüzünden oluyorr.beni yönetmeye çalışması sinirme dokunuyor.yapmıcağım şey varsa inadına yapıyorum bu sefer oda inat ediyor daha üstüme geliyorr..o unutabiliyor,kin gütmüyor..onların evde her sofrada bi bağrış bi olay kopar yaa annesini azarlarlar bişi olu mutlaka 5-10 dk sonra hiç biri biş yokmuş gb olur..bizim evde de benim babam her akşam alkol alan biri olmasına rağmen ki şu anda anne baba ayrı yaşıyor...bizde öyle şey her akşam olmazdı..olduğunda zaten babam çok sarhoş olurdu döverdi annemi suçsuz yeree..bunlar dindar içki girmez evlerine ama sofra huzursuz...dün akşam gene kapıştıkk..kardeşi sıfır araba aldı neymiş çağırcakmış benimki onu..o arabasını göstersinmiş arabaya bakalımmış..ben tebrik edeyimmiş..bende dellendim iştee açtım ağzımı yumdum gözümü..ulen zaten sen gittin kardeşinle arabayı teslim aldın beni niye zorluyosun gün gelir tebrik ederim dimi..ben fesatmışım..insanları kıskanıyormuşumm..ulen 2,5seneyi geçtik evleneli bi boka sahip olamadık..oda benim kocamın ikide bir iş değiştirmesinden..ben kime ne kadar nereye kadar bakcam yaaww..isyanım bunaa..sonrada ben kıskanç oluyorum...iştehh böyle..

anlayabiliyorum seni,benim eşimde bir tartışma olduğunda hep beni susturmaya çalışır,yönlendirmeye

çalışır ama ben inadına susmam,ben senin kölenmiyim derim sonunda o susar!!

ama senin tebrik etmen için çağırması gerçekten enteresan olmuş,yani sen çocuk değilsin ki

ne zaman tebrik edeceğini bilirsin,bunu dayatmaya gerek yok...ama bu aralar hassassın ya o yüzden

de batar şimdi her hareketi sana..ama şu kin tutma huyundan vazgeç be güzelim,hiç iyi birşey değil

Son düzenleme:

psikolojim bozuldu yaww. ama ona kalsa ben zaten hep bozuktum eskidende bunalımdım kendim yapıyorum herşeyi vs..onun yaptığı hareketler beni dellendirmiyorr çünkü ben insan değilim..ben kimimki..kendi ne anası babanesi fln hiç çalışmamış kocaları birer tane evin kirasınıda onlara ayırmış ohh ne allaaa..biz it gb çalışalım parayı getirelim ayrı gayrı yapmayalım..genede yönetilmeye çalışalım vayy bee..

bunlara şöyle davranmak lazım;

işten çıkıcaz,ne yaparsan yap borçları öde,benim gereksinimlerimi karşıla,evin giderlerinin yükü

altına sadece onlar girecek....belki o zaman anlarlar değerimizi

valla ben bazen düşünüyorum,bir çocuk olsa hiç durmucam bırakıcam işi gezicem

tozucam,annem istanbulda giderim ona,kalırım bir iki hafta oooohhhhhhh siesta

bende öyle düşünüyodum amaaaa..çocuk yapmasammı acaba diyede düşünmüyo değilim bu adamdann..çıldırtcak beni çünkü..

ya bişey dicem şimdi sen şuan çalıştığın işten diğer işe dikey geçiş yaptın diyelim,adamlar seni hemen mi başlatacak???

günaydın canımm..evet bitanem ben2-3haftayı bulur dedim orda başlamam için ama onlarda çok sıkışmışlar yetişemiyorlarmış..oda 2-3hafta uzun bir süre dedi bilmiom bakalım bekliyoz...

günaydın canımm..evet bitanem ben2-3haftayı bulur dedim orda başlamam için ama onlarda çok sıkışmışlar yetişemiyorlarmış..oda 2-3hafta uzun bir süre dedi bilmiom bakalım bekliyoz...

günaydın tatlım...
ya şey diye sordum,bunaldın ya iyice
eğer hemen başlamazsan tatil yaparsın diye düşünmüştüm :26:

ya aynur nerde haberin var mı????

bu topic bu aralar çok sessiz,ıssız,yalnız.....

niye böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…