Yaa hiç bu kadar takılacak bir mevzu olsa bari :) tamam utanmışsınız, olabilir, ama yani bunu birterlere yazacak kadar kafaya takmaya asla değimez.benim acıktaydı çünkü cok kötü bi his daha olmam igne falan bu utancla
inanamazsın ama bu ilk popo açma bedduasi degilUmarım igne olurken hemşire sana poponun tamamını actırır anlarsın
Insallah seninde ananın kıcı ortalığa acılır tatlım yaa sorun yok senin ıcın nasılda baksana
inanamazsın ama bu ilk popo açma bedduasi degil
bir uye de "insallah sizin de annenizin poposunu misafirlerin yaninda acip iğne vururlar" tarzi bir beddua etmisti
heh buldum;
Sal artık bizi iğnenden de popondan da sıkıldık mahmut emmiİgne olurken utanıyorum popo açmak nedir ya
O ne ki tuvaletimi bile yaptım umrumda olmadıDoğum yaparken o sancı ile hiç utanma gelmiyor, anadan üryan
Sen bir de dogumda gor ortaligiİgne olurken utanıyorum popo açmak nedir ya
Hayır bu nasıl fantazi yaSal artık bizi iğnenden de popondan da sıkıldık mahmut emmi
Lopez poposu olsa övünerek açarSanki Lopez poposu var.
Böyle söyledikçe özelden meraklılar nasıldı diye sormaya baslarlarGecen karnımı gerdirirken bütün asistanlarin görmediğim yeri kalmadıydı birden aklıma geldi
Özel mesajlarla ilgilenmiyorum genelde bebeyimBöyle söyledikçe özelden meraklılar nasıldı diye sormaya baslarlar
Dünden meraklıymış aslındaBaska konuda “ben kendim iki yanagıda açtım bekledim öyle olmuyormus” demis
Eşim hemşire gün içinde o kadar çok her yeri görüyorum ki normal geliyor umrumda bile olmuyor der hep. İnan umurlarında bile değil senin g.ötün onlar içinBana iğneyi yapan hemşire erkekti o yüzden çok fazla utandım