Siz açmayın, kıyafetlerinizin üzerinden dart atılsın.İgne olurken utanıyorum popo açmak nedir ya
Kahveyi püskürttüm ağağağaafSiz açmayın, kıyafetlerinizin üzerinden dart atılsın.
Şaka bir yana, bir çok ilacın hap olarak muadili var, onu isteyin.
B12Sağlık bu, sağlıkta ayıp olmaz. Doğumda da doktorlar vajinayı her yeri görüyor mecburen. Ben hiç doğum yapmadım bekarım ama dediğim gibi iğne olmak gerekiyorsa hiç çekinmeden yaptırın, doktorların hipokrat yemini var. Doktorlar güle oynaya bizim popomuzu izlemek için iğne yapmaz zaten, utanmayın. Ne iğnesi bu arada ?
Dünden beri aynı salak konuyu açmaktan sıkılmadınız mı millet sizin gtünüzü görmeye çok meraklı değil zaten bakmıyodur kimse işini yapıp geçiyolarİgne olurken utanıyorum popo açmak nedir ya
Baska konuda “ben kendim iki yanagıda açtım bekledim öyle olmuyormus” demisSen kafadan yaptır daha çabuk etki eder hem
maalesefBaska konuda “ben kendim iki yanagıda açtım bekledim öyle olmuyormus” demis
B12 kafaya yaptırsın kafaya şimdi tam emin oldumBaska konuda “ben kendim iki yanagıda açtım bekledim öyle olmuyormus” demis
Niye öyle diyorsun bilmiyodumB12 kafaya yaptırsın kafaya şimdi tam emin oldumdüşünsene hemşiresin ve geliyorsun açılmış bir g.t
Aklıma kardes payından bir kesit geldi;B12 kafaya yaptırsın kafaya şimdi tam emin oldumdüşünsene hemşiresin ve geliyorsun açılmış bir g.t
Of çok kırıcısınızAklıma kardes payından bir kesit geldi;
Dr-Hayırdır Rahmi abi
Rahmi-Yav geçen gün bizim hanıma bir merhem vermissin yatarken rahminin ağzına sür demissin ,benim ağzımı mahvetti bu değişelim bu merhemi!