Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lavaboya bayıldım aslında süpper bana kalırsa harika seçimler..seni üzmek istemem ama bir eğitimci olarak iki maaşla orjinallerini alabilecek kadar duruma sahip olduğunu düşünmüyorum.. aynılarını yaptırmak istediğindede az gelişmiş marangoz atölyeleri dahi orjinale yakın fiyatlar istiyorlar işçilik var vs. diyorlar... ben kedimden biliyorum şahsen hayallerim elimde patladı aynen... umarım seninde öyle olmaz belki aileleriniz yardım ederde o zaman sahip olabilirsin inşallah.. ama unutmamak gereken birşey varki neye ne kadar sahip olursan ol hep daha fazlasını istiyoruz...en güzel eşyaların içinde mutsuz kadınlar olarak yaşamaktansa huzurumu tercih ederim... eşya herşey değildir... ama umarım evinde içindeki eşinle huzurunda çok güzel olur... bol şans
ya o yatak odasını nerden bulabiliriz tatlım tam istediğim takım
inşallah herkes dilediği ewe sahip olur deryacık...
kızlar normal kendi çektiğimiz resimleri buraya nasıl ekleyebiliriz daha doğrusu hangi linkten ekelyebiliriz biri bana detaylı anlatsınnnn:)