• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İginç ve hoşuma giden modeller:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
lavaboya bayıldım aslında süpper bana kalırsa harika seçimler..seni üzmek istemem ama bir eğitimci olarak iki maaşla orjinallerini alabilecek kadar duruma sahip olduğunu düşünmüyorum.. aynılarını yaptırmak istediğindede az gelişmiş marangoz atölyeleri dahi orjinale yakın fiyatlar istiyorlar işçilik var vs. diyorlar... ben kedimden biliyorum şahsen hayallerim elimde patladı aynen... umarım seninde öyle olmaz belki aileleriniz yardım ederde o zaman sahip olabilirsin inşallah.. ama unutmamak gereken birşey varki neye ne kadar sahip olursan ol hep daha fazlasını istiyoruz...en güzel eşyaların içinde mutsuz kadınlar olarak yaşamaktansa huzurumu tercih ederim... eşya herşey değildir... ama umarım evinde içindeki eşinle huzurunda çok güzel olur... bol şans

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm,
bilemiorum zmn gösterecek sahip olup olamayacağımı, eğer bi gün ewim olursa döşediğim haliyle koyarım buraya :)

benimde çok hayallerim vardı evlenmeden önce ama olamadılar malesef.ozamanlar durumumuz pek müsait değildi.inşallh seneye ev almayı düşünüyoruz.ozaman hayallerimi gerçekleştirmeye çalışıcam.ama eskisi gibi rengine desenine değil artık kullanışlı olup olmamasına daha çok önem veriyorum.olgunlaştıkça eş dostta gördükçe fikirler daha çok oturuyor.şimdi bunlara sahip olamazsan sakın üzülme.ilerde daha güzelleri senin olur.ben evlenirken canının istediğini alıp bana hava atanlar şimdi aldıklarından pişmanlar.şimdi ben onlarınkinden daha güzel ev döşüycem inşallah.sana tavsiyem iyi araştır.kullananlara danış.tecrübe önemlidir unutma.herşey gönlünce olsun

kızlar normal kendi çektiğimiz resimleri buraya nasıl ekleyebiliriz daha doğrusu hangi linkten ekelyebiliriz biri bana detaylı anlatsınnnn:)

ya o yatak odasını nerden bulabiliriz tatlım tam istediğim takım

bende bilmiorum cnm:)
çok meraklıyımdır mobilyaya okdr çok resim varki hepsini bi siteden almışım...
yatak odasını çizip yaptırmak istiorum tam zewkme göre... bulursam adresini weririm linkini okiş

mutfak ve akvaryumlu lavabo çok hoş.. o lavabo benim de banyomda istediğim ilk şeydi zaten

ahh ahh evimi döşerken bende bunlardan almak istdim fakat çoğunu bulamadık ayrıca çok pahalıya gelecekti sanırım:(((( inş ilerde olur:D

bende yatak odasına bayıldım çok şık hepsi... hakketten zevklisin inş.. paranda olur ilerde...:)

Çok zevlisin maşallah bayıldım hepsine inş ilerde istediklerine sahip olursun canım :1hug:

Back
X